Kahramanmaras///46

ay canım nesutaycıgım maşşallah muhabbetleriniz çok güzel yetişemiyorum ben valla

canımcım ben burda nöbet tutuyorum. sizede tavsiye ederim. :roflol::roflol::sm_cool: başka topiğe gidemiyorum inan. gözüm gönlüm hep burda. burda canlarım var. dert ortağım, can yoldaşlarım. herşeyden önce topraklarımsınız siz. ben sizden nasıl vazgeçerim. hepinizi nöbete davet ediyorum.:1hug:a.s.:enbuyukkk:

nisamcım canım benim sen gel biz seni aramızda sohbete katar hızımıza uydurruz oldu hadi öptüm canım bekliyoruz

betül ablacım canım benim nasihatlerin için teşekkür ederim az önce ablamla ve babamla görüştüm kardeşim hala narkozun etkisinden kurtulamamış.çok canı yanıyormuş çok ağlıyormuş içim kıyıldı dayanamayacağım arayacağım allahım bana hiç birinin acısını göstermesin

betül ablacım canım benim nasihatlerin için teşekkür ederim az önce ablamla ve babamla görüştüm kardeşim hala narkozun etkisinden kurtulamamış.çok canı yanıyormuş çok ağlıyormuş içim kıyıldı dayanamayacağım arayacağım allahım bana hiç birinin acısını göstermesin
ablacim cok gecmis olsun ya, bize de haber ver durumundan cok üzüldüm simdi senağlama

çok sağol canım benim şimdilik durumu bu sanırım narkoz ağır geldi bünyesine oda çok zayıf pek beslenmesinede önem vermez inşallah tez vakitte toparlar kendisini keşke pazartesi günü gidebilsem maraşa hem kendim için dra giderdim hemde kardeşimi görmüş olurdum

kıslar yine bayağı pc ye yapışmışım. vaktin geçtiğini unutmuşum. artık yatayım bari. hepinizi öperim. yarın ben dışarda olacağım. geç gelirim. aklımda sizde kalacak vallahi. neyse yarın görüşürüz.

effect026atiyeug0.gif

kızlar siz yoksunuz ben kocişle çay içmek için kalkıyorum öpüyorum hepinizi çoooooooooookkk çççooooookkkkk

benim kocişim henüz gelmedi. yemeği dün ondan önce yedim diye surat asmıştı. bugünde bu saate kadar bekledim gelmedi. karnım acıktı benim. ben yemek yemeğe gitcem kıslar. sonra yine gelecem beni bekleyin.

X