Kahramanmaras///46

showlettergu1cz2.jpg
w539.png
[/IMG]

kıslar siz benim kediciğimin, pardon çilek hanımı tanımıyorsunuz. onun resmini koyayım tanışın istedim. bugünlerde biraz huysuz. eh ben pc ye çok yapışıyorum diye kızıyor. habire pc masamda. yazı yazarken onunla boğuşuyoruz resmen. tuşlar hareket edince monütöre saldırıyor. çizdirecek diye ödüm kopuyor. ah sormayın bu yaramazı bana neler neler yapıyor.

1000930gu8.jpg
w752.png
[/IMG]

1000931wp9.jpg
w800.png
[/IMG]

herkese günaydın kahvaltıları hazırlamışsınınz hımmmmıhhh çok güzel elllerineize saglık apla kedinde çok şeker duruyor ama ben korkuyorum hayvanlardansenağlama

yok hiç korkmayın. o kadar sevecenler ki. hele onlara sevgiyle yaklaştığınızda sizi hemen anlıyorlar. birde mama verince etrafınızda yaptıkları o sevgi gösterisi görülmeğe değer bence. inan bazı insanlardan daha zararsız onlar.

Allaaaaaaaahhhh ben bu sofraya balıklama atlarım:dance: Hımmmm ellerine sğlık ablacım Mis gibi tavşankanı bir çay, şöyle bergomat aromalı yanında çıtır simitler hedaayesişutarafagitti dur bekle kopup geliyorum buralardannnnhihoyyyt Van kedişine de Maşallah pek güzel canım, yerim anın sevimli bakışlarınıkaydirigubbakcemile3 Öptüma.s.

ah be gülüm berfinsena sen üzülme. ne oldu merak ettim.ellerindeki uyuşma kas yorgunluğu veya boyun fıtığından oluyor. bende aynı dertten çekiyorum. bu yüzden örgü, dantel ve dikiş yasaklandı. kol kaslarını geliştiren ağırlıklarla çalışma veriyorlar. yinede dr. git. onun tavsiyeleri doğrultusunda hareket et güzelim.

of be dünyada ne kötü insanlar var. benim kocamda seninki gibi büyük hatalar yaptı. gitti kefil oldu. adam parayı ödeyip senedi alıp 6 ay sonra bazı kişilere satıyor. o kişilerde bizi mahkemeye veriyor. 4 senedir eşim maaşını oraya ödüyor. mahkemeyi çok şükür kazandık. ama hala paramızı alamadık. belki yarın, belki öbür gün deyip günlerimiz geçiyor.
sadece bunla kalsa eşim. bir arkadaşınada banka kartını veriyor. adam yüksek bir miktarı çekmiş. 7 civarında. ödemeden kaç. bulabilirsen aşk olsun. neyse kanıtladık bunuda. mahkemeyide kazandık. ama eşimin emekli ikramiyesi bu parayı karşıladı. adamdan parayı alamıyoruz. çünkü beş parası yok.
yani tek siz değilsiniz bunca sıkıntıyı çeken. ablanız neler yaşadı neler.

nerdesiniz canlarım kimseler yok bugün.
bende pek boş kalmadım kahvaltıya misafirim geldi ondan sonrada misafirliğe gittik beraber akşamda kasnakta lif yapmayı öğrendim onla uğraştım anca vakit bulabildim.
bugün nasılsınız bakalım

nerdesiniz canlarım kimseler yok bugün.
bende pek boş kalmadım kahvaltıya misafirim geldi ondan sonrada misafirliğe gittik beraber akşamda kasnakta lif yapmayı öğrendim onla uğraştım anca vakit bulabildim.
bugün nasılsınız bakalım

canım benim hoşgeldin bende k.k. açıktı ama nette parmak uyuşması ile ilgili bölümlere bakıyordum ,5 -10 dakika takılabilirim sonra gidicem ,:eek:

bu sabahtan beri sol kolum dirsekten aşağı hem ağrı hemde yüzük parmağı ve serçe parmakta iğnelenme var,hepsi sıkıntıdan oluyor ,düşündüğün için sağol canım benim

canım benim canını sıkma diyemicem ama allahtan ümit kesilmez bol bol felak ve nas oku bide ayetel kürsiyi sürekli oku ve salavat getirerek dua et allahın izniyle muradına eresin
çünkü buna benzer bi olay geçen yıl bizim başımıza geldi kurban olduğum rabbim yardımını esirgemedi

vallahi iyi olmaya çalışıyorum eşim etrafımda dönüyor ,
bakıyorki çok üzülüyorum,
bugün 30 bin ytl ye yakını ödedi ,
gel gör burnunu sıksan canı çıkacak,
tek sağlığımız yerinde olsunda ,hayırlısı ile bunlar geçer ,
ortaklarını gördüm akşam bıraksalar parçalayacaktım ,
baktım onlarda dört dönüyor günahlarını aldığımı düşündüm geri
hayırlısı ile kalanlarıda ödeselerde bizde sıkıntıdan kurtulsak

canım msni aç konuşalım belki rahatlar açılırsın biraz derdini dökünce keşke elimden başka birşey gelse yinede söyle yapabileceğim ne varsa başımla gözüm üstüne

X