Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kaç ğündür cips tarhana istio cnm aramak lazm burda ... köy tarhanasna da yokcdemem valla kütür kütür ne yanırdi şimdi.......Tarhana isteyen yokmuuu :)) ay valla canım çok fena tarhana istiyo yaaa.Neoluyo bana anlamadım:S
Ay cnm benim niye bakıcı için üzüyosun kendini giden gider yenisi gelir. Çocuk alısır zamanla bak memesiyle bile vedalasmış ondanmı ayrılmıcak..Burcin bakiciyi biraktk. Asla geri adim atmadigi gibi benim o canciger arkadasim olan bakicim evden ayrilirken ne sarildi ne nile bisey soyledi. Ne aradi ne sordu. Ne oldugunu anlamadim anlamk da istemiyorum... okulumun oldgu koyden ertesi gun birini buldm. Iki gun okulda beraber takildik.bugun evine biraktm alisti sukur. Guzel kizim hicbiseyden habersz eski bakicisina babay yapiyodu aglamaktan bittim o gun. Hayirlisi budur ins bizim icin.
Gulcum iki ay gunduz vermedim.kademeli gecis yaptk yani. Ilk gunduz hic uyumadi kucakta salla salla kolum kopmustu. Ertesi gun uyudu ama gec uyudu derken bi haftada alisti. Uyanip agliyodu israrla vermedm. Kucagimda koridorda turlarken uyuyodu. Gece daha kolay oldu. Ayni yontem hic vermedm kucagimda uyuttum. Gece illa ki uyaniyor kucagima aliyorm yine uykusu agir bastgi icin uyuyor. Simdilik boyle ins daha iyi olur. Kesinlikle kararli olmalisin. Meme annesini ozlemis gitti aksam gelicek diyordum hep. O da kapiya babay yapiyodu:) darisi sana... seninki daha cok anlar laftan. Oyuncakciya gotur sevdigi oyuncagi al karsiliginda kasaya emzigi ver. Kasiyerle anlas once.biraz buyuk bebeklere ve laftan anlayanlara boyle yapiyolarmis nette okudum.
Slm cnm. Seni cok iiyi anlıyorum. Atanırsam uzağa çıkarsa ne yaparm kime emanet ederim korumasz yavrum karsının vicdanına kalmis krese filan versem ki düsünmyorm camera sistemi olmalı diyorm. Bi de hiç ayrlmadık ya. Öyle gelio bana. Bi de kv bakıo idile benden daha iyi sabırlı. ondan baskasına emanet edemem.Selam... ::)