- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cevizi o kadar ozlemedim ama tarhaniyi ozledim sende marasta yasamiyosun galibba ??Merhaba b2010. Kabul ne kelime bu grup herkese acik:) vLla ben de tarhana cevz ikilisiniozledim :)))
Hosbulduk bende kahramanmaras merkezden ama simdi fransada yasiyorum o kadar ozledim kiMrb 2010 ben afsinliyim malatyadaym hg. Aramıza.
Ayseğül tsk ederm ins. Diyelim de bu sene zor ... idil çok düskün babanneye ama erkenden okula krese baslamasını da iskemyrm hayat okulla bitio zaten kıyamıyorum ama bi yandanda eğitim sosyallesmesi derken.. bakalm hayırlısı ins. Bi atanayım sonrası olur ins..
Bende kahramanmarasliyim benide araniza kabul edermsiiniz ama suan yurtdisinda yasiyorum tarhana ve dondurmayi cok ozledim
Hosbulduk aynen herseyi gozumde tutuyor keske suan orda olsamhoşgeldin,özlenmez mi ? Hele de firiği bademle yemesi var ya.....
Ben cevizi o kadar ozlemedim ama tarhaniyi ozledim sende marasta yasamiyosun galibba ??
Ben yurtdısına yasıyorum cunku aılem burda ama bende gerı donmek ıstıyorım ama kısmet . Hakkınızda hayırlısı olsun dolasmak ıcın gelın bencede ama yasamak ıcın turkıye gıbısı yok bence :)Ben muglaliyim.muglada yasiyorum. Marasta 5.5 yil gorev yaptim ve esimle orda tanistim dogu gorevimizdi ikimizin de :) ayy firik. Firigi de ozledim cevizle... neden yurtdisindasiniz. Ben de bi surelik de olsa yurt disinda yasamk isterdim. Proje yapip bi kac ulke dolasmak istiyorum...kismet
Hayirlisi dedigin gibi gulcum. Bizimki mecbur erken baslayacak.simdiki nesil oyle. Ev hanimlari bile gonderiyo hem anneler kendine vakit ayirmis oluyor hem de cocugu arkadas ortaminda egleniyor. Amaan zor bu isler
Slm senınde bayramın kutlu olsun ıyı bayramlar :)Slm arkadaslar bayramınızı kutluyorum iyi bayramlar..