Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hg cnm. Naslsn nerelisin bende maraslıymArkadaşlar Kahramanmaraşlıyım formu pek incelemediğimden burda Maraşın olduğundan haberim yoktu tesadüf girdim gördüm ama pek foruma giren yok galiba
hoşgeldin zambak,paylaşımların daim olur inşallah
maraştamı oturuyorsun miskokulum.evetse neresindehoşgeldin zambak,paylaşımların daim olur inşallah
Hosgeldin zambak siz nerde oturuyosnuz :) bende maraşlymmaraştamı oturuyorsun miskokulum.evetse neresinde
ben şu an sivastayım eşimin işi sebebiyle ama doğma büyüme maraşlıyımHosgeldin zambak siz nerde oturuyosnuz :) bende maraşlym
Bende afsin.. malatyada evlyim..hg aramıza hemso...ben şu an sivastayım eşimin işi sebebiyle ama doğma büyüme maraşlıyım
hoşbulduk idilhira,afşinde de akrabalarımız varBende afsin.. malatyada evlyim..hg aramıza hemso...
dedem,amcamlar,halam,bazı akrabalarda varhoşbulduk idilhira,afşinde de akrabalarımız var
Valla tanış çıkıcaz bu gidisle afsinin neresinde..dedem,amcamlar,halam,bazı akrabalarda var