Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar, nasılsınız? ben bu hafta işbaşı yaptım, yıl sonu kapanış zamanı olunca da acayip yoğun bir tempoyla başlangıç yapmış oldum. sizler neler yapıyorsunuz ?
kolay gelsin semacım nasılsın nasıl oldun şimdi.sen tam zamanına başlamışsın işe ya.stre sıkıntı karışıklık milletin burnundan soluduğu anda :):)allah yardımcın olsun.
burçin ayşegülü faceden takip edebilyioruz biz..nil hanımla höydür höydür güneşin,denizin tadını çıkartıyorlar.gel katıl aramıza :)
ne rahatsızlığı göknurcum,her zaman arayabilirsin.Yeter ki minik iyi olsun
ayşegülcüm uğra arada.Neyse ki iyiymişsiniz
iyi seneler,hoş diğer günlerden bir farkı yok benim için ama....
göknurcum kıymayı kerem de çorbada hiç sevmemişti,sonradan yemeye başladı.İnşallah doruk da yer.Avokadoyu istediğin zaman verirsin,arka arkaya 3 gün olur,1 gün olmaz mesela,senin tercihin.Her gün yese ne sakıncası olacak ki sanki.Demir et,yumurta dışında ciğerde,baklagillerde ve yeşil yapraklılarda da var.Mercimek çorbası içsin minik.Kahvaltısına 1 tatlı kaşığı pekmez de ekleyebilirsin.Isladığın kuru gıdalarının içine kuru üzüm de katabilirsin,o da demir içerir.
senin telefon akıllandı sen buraya gelmez oldun.tirioit in kan tahlili yaptırmak istemiştim kan alınmışkn birde ona baksınlar dedim çıktı.ben istedim yani.üzenli dr kontrolümüz yok.sizin varsa istemiş olması lazım idi :)daha küçükken iyyidi her ne verirsen yiyordu ama seçiyor artık.sende çok aç bırakmışsın nili.ben bazen zorluyorum valla yözellikle kıyma konusunda .yeni, yıldan merhabalar :) bugün tatil günüm olduğu içn gireyim dedim.
göknurcum demir eksikliği var galiba dorukta,nasıl farkettiniz, biz var mı yok mu bilmiyoruz hiç kan aldırmadık. dr da söylemedi bişey gerçi. bi tek idrar verdik o da temiz çıktı geçen hfta şükür. pekmez zaten veriyosun, hamileyken ciğer çooook yediğim için maraşta ciğerden tiksiniyorum artık:) yarasın doruk a yedikleri, yerse tabi. nil de kahvaltı yapmıyor,daha aç bu saat oldu. uyansın balık ve çorba bekliyor onu :)
sık uğramaya çalışıcam burçincim, kimse uğramıyor bu aralar gene,ben de eksik kalmayayım...
merhabalar....
uğra tabii ayşegülcüm,sessizleşti buralar
dün yazınca ben de bugün ciğer yapacağım ,bakalım yiyecekler mi benimkiler