Kahramanmaras///46

inşl işe yarar canım.bir drnin dediği başka dr nin dediğine tutmuyor malesef.bende senin dediğin gibi yapıyorum 3 gün yedi bugün yok sonra devam zaten 1 tatlı kaşığını geçmiyor.

maraşlıları dgunleri hep köyde mı oluyo kızlar ya. yani baska sehırde de otursan gelıp memleketındemı dugun yapıonuz

maraşlıları dgunleri hep köyde mı oluyo kızlar ya. yani baska sehırde de otursan gelıp memleketındemı dugun yapıonuz

maraşlı olmayınca bilmiyorum ,şuan nerdesin ve ailenle misin? Yani ailen burdaysa burda yapılması daha uygun olur sanki.

maraşlı olmayınca bilmiyorum ,şuan nerdesin ve ailenle misin? Yani ailen burdaysa burda yapılması daha uygun olur sanki.

ben deılde erkek arkadasımın memleketı maraş. bı dugun olsun koşa koşa oraya gıdıolar .
abisının dugununude orda yaptılar.sankı marasta oturuolarda allahım allahım.
bızımkıde marasta olcakmış
hayır olsun hıc onemlı deıl köy dugunu olur öyle anarız farklı olur fılan ama ne bılıyım yaani taaaa maraş neresı yaa. sen harıtanın obur ucunda oturuon taaa dugun yapmaya ılla memleketım dıye maraşa gıtmeye usenmıosun fılan garıp geldi
kuzenı doktor ta nerde görev yapıo gecen onuda maraşta evlendırdıler dugun marasta oldu yanı . cokk ılgınc

ailesi burda değil ama akrabalar burda sanırım.Karışık bir durum.Eş dost hep beraber olmak istiyorlar galiba

merhaba herkese.bir burçin var nede olsa nasılsın burçin okul işlerini bitridinmi yazılılarınız falan filaaan :)

yazılılarımı dün bitirdim şükür,nasıl okuyacağım bilmiyorum.14 sınıfım var,işkence gibi.Daha performanslarımı da okumadım,offf

yazılıdan kötüsü performans bence.bizide sıkıyor.yeğenlerin ödevi :)zamanında 3 boyutlu camii bile ypmışytım 1 haftada :)yaılı hazırlaması ayrı okuası ayrı det.allah kolaylık versin.

beğen butonuna ne oldu ya ? Neyse

bize de bu sene geldi bu ödevler göknurcum,keşke liseye vermeselermiş.Hem bize hem öğrenciye eziyet.Bir anlamı yok,çocuk netten bulup yazıyor,o kadar.Sonra da bu ödevle geçeceğini düşünüyor.

slm kızlaar canlarım gelemiyorum fazla malum okulll çocuk ev... vakit oluyor sıkıntı bırakmıyor her halükarda. kandilinizi kutluyorum arkadaslar... hayırlara vesile olsun, gönlümüze göre versin inşallah...

düğün demiş biri bizde genellikle eş dostun olduğu düğün şen olur... daha iyi olur yani. yükü vardır birbirlerine. köy düğünleri 3 gün olur mesela bi gun salan da tutulur genellikle... hoştur yani...

beğen butonuna ne oldu ya ? Neyse

bize de bu sene geldi bu ödevler göknurcum,keşke liseye vermeselermiş.Hem bize hem öğrenciye eziyet.Bir anlamı yok,çocuk netten bulup yazıyor,o kadar.Sonra da bu ödevle geçeceğini düşünüyor.

beğenmek yasak olmuş artık :)bende de çıkmadı.bencede çok saçma.size yrıca iş yükü bence.sözlü kalkmış ya onun yerine bunu koymuşlardır.buna not veriyorsunz sözlü yerine saçamalık tan başka birşey değil.sizin vaktiniz çok iişniz az iş olsun size.dayan bakalım az kaldı.
benmde ağzımın içi hep yara oldu.fena sızı veriyor.uyku yok doruk efendi mızmız.arkadaşın elinden tutup yürütecekmişiz.belim boynum yok durumda.yürütecide az seviyor aartık.ellerini bırakıp bir adım atıp düşüyo.apalamadn yürücek sanırım.sıralama bile yapmıyor deli cesareti bebnm oğlum

bu çocuklar yoruyor bizi.Kerem de hasta,dün hiç uyutmadı.İnşallah bugün uyuruz.Doruk'a da maşallah ,erken yürüyecek demek.Benim tembel birkaç adım atıp yere oturuyor.

bu çocuklar yoruyor bizi.Kerem de hasta,dün hiç uyutmadı.İnşallah bugün uyuruz.Doruk'a da maşallah ,erken yürüyecek demek.Benim tembel birkaç adım atıp yere oturuyor.
ne çok hasta oldu kerem.epey çektirdi sana minik.salgın grip olmasında inl.geçmiş olsun kereme.okdarda üstüne titriyorsun aslında.doruktan sonra çingene olmyı çok iterdim.buzgibi havada ayak çıplak üstü ince sapasağlam gezerdi diye :)sürünmekten yürümek kolayına gitti sanırım burçin.apalamayn çocuk hızlımı olur tembel doruk :)bizimki elimden tut yürüt diyor.uyuşuk çıktı bunlar :)

merhaba kızlar::KK66:
göknur doruk adım atıyo ha maşallah ona,ne özeniyorum erken yürüyen ve konuşan bebelere :nazar: nil koşmaya çalışıyo artık, koşuyo da. dışarı çıktığımızda hiç durmuyor, tut tutabilirsen. ama hiç şikayetçi değilim,malum çok bekledim yürüsün diye. az çok konuşuyo da, anne gel, baba, mama, bum bum yani su gibi şeyleri söylüyor, buna şükür.

burçin, kerem de adımlıyormuş maşallah :nazar:gene hasta, geçmiş olsun :KK43: iyileşemedi ki yavrum...biz iyiyiz şükür. sınavlarım bugün bitti, e okul işlerimde eksiklerim var, bu hafta tamamlamalıyım artık. konularım da bitti sayılır, etkinlik yapıyoruz bol bol. 2 haftadır da 8lere kurs veriyorum,okulda her ne kadar istemesek de müdürün ısrarıyla kurs açıldı. onu da milli eğitim zorlamış. dershaneler kapanacak diye okul öğretmenlerine yüklenmeye başlandı galiba:KK43:(( ne kadar fazla derslerine girsem de 8ler iyi değil,isteksizler, topu topu 11 kişilik sınıftan 6 kişi katıldı bu hafta kursa, 6 kişiyle kurs, özel ders işte:)

göknur ve burçin, dorukla kerem kaç aylık oldular şimdi:emir_bebek::emir_bebek: nil uyurken deniz yıldızını izleyim biraz, öpüyorum hepinizi:KK54:

X