Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maraşlıları dgunleri hep köyde mı oluyo kızlar ya. yani baska sehırde de otursan gelıp memleketındemı dugun yapıonuz
maraşlı olmayınca bilmiyorum ,şuan nerdesin ve ailenle misin? Yani ailen burdaysa burda yapılması daha uygun olur sanki.
ewet :)) aılesıyle marmarada yasıyor o . dugunlerde hep marasda:)) bı arastrıyım dedı marasın adetımı bu dıeailesi burda değil ama akrabalar burda sanırım.Karışık bir durum.Eş dost hep beraber olmak istiyorlar galiba
beğen butonuna ne oldu ya ? Neyse
bize de bu sene geldi bu ödevler göknurcum,keşke liseye vermeselermiş.Hem bize hem öğrenciye eziyet.Bir anlamı yok,çocuk netten bulup yazıyor,o kadar.Sonra da bu ödevle geçeceğini düşünüyor.
ne çok hasta oldu kerem.epey çektirdi sana minik.salgın grip olmasında inl.geçmiş olsun kereme.okdarda üstüne titriyorsun aslında.doruktan sonra çingene olmyı çok iterdim.buzgibi havada ayak çıplak üstü ince sapasağlam gezerdi diye :)sürünmekten yürümek kolayına gitti sanırım burçin.apalamayn çocuk hızlımı olur tembel doruk :)bizimki elimden tut yürüt diyor.uyuşuk çıktı bunlar :)bu çocuklar yoruyor bizi.Kerem de hasta,dün hiç uyutmadı.İnşallah bugün uyuruz.Doruk'a da maşallah ,erken yürüyecek demek.Benim tembel birkaç adım atıp yere oturuyor.