Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh ne güzel bir gün geçirmişsiniz. tam aile saadeti. yağmurda yağıyormuş. haberlerde gördüm. ay birazda buraya yağsa. burası günlük güneşlikti. ama ben evde habire iş yaptım. park var bizim evin önünde. inipte oturuyor musun desene. bakıyorumda hanımlar işlerini alıp oturuyorlar. bana kısmet olamadı. ha şurayı yapayım ha burayı yapayım diye evin işleriyle uğraşmaktan vakit bulamıyorum. yaptıkça iş çıkıyor. neyse yarın hafta başı. hiç sevmem ya. sanki kendimi hala çalışıyormuş gibi hissediyorum.
Canlarim Hadi herkes nasil evlendigini anlatsin
cok merak ederim ben bu tür seyleri
Nasil tanistiniz, nerde nasil evlendiniz, komik anilariniz var mi..
enistelerimizi de taniyalim biraz dimi :jeyyar:
Suzan dünyanin en gözel garisi sende kuyumcu alinden bahset :jeyyar::jeyyar::roflol:
Suzan dünyanin en gözel garisi sende kuyumcu alinden bahset :jeyyar::jeyyar::roflol:
K.maraşta bizden başka kimse yokmu yahu k.k. da ,bak aplam yazdım kimsecikler yok memleketlerine sahip çıkmıyorlar ağlamaya gidiyorum kimse tutmasın ,beni civciv arkadaşlarıma bırakın ühühühühhhhhhhüüüüü
ben kocacımla nasıl evlendim anlatmaya kalksam sayfalar yetmez.aşk,kin,nefret,intikam,özlem,aksiyon,vahşet,kan,entrika,romantizm,gözyaşı,mutluluk,kıskançlık,facia,gerilim....
ne ararsanız var.filme almaya kalksak film değil dizi çıkar bizim aşktan.
ama şunu söyleyebilirim.evlenebilmek için yıllarca uğraştık.4yıl birbirimizi hiç göremedik.hiç bir haberde alamadık.ama hep birbirimizi sevdik ve bir gün kavuşacağız umudu ile o günü bekledik.
düşünsenize 4 yıl boyunca yaşıyormu ölümü diye bilmeden gelecek diye beklemek ne kadar zor.aferin bana be iyi sabırlıymışım.tabi oda öyle.
canım kocacım bazan beni üzüyorsun ama mutlu ettiğin anların sayısı daha fazla.seni çoook seviyorum.ama şımarma sakın bu sevgim senden vazgeçemeyeceğim anlamına gelmez.kafamı bozarsan bir yanlış yaparsan şutlarım seni...
canım annenle yaşıt sayılırız. ben 53 lüyüm. aynen annen gibi 25 yıl çalıştıktan sonra, bel fıtığı nedeniyle emekli oldum. örgüyü, danteli çok severim. nakışta yapardım. fakat kas yorgunluğu denilen, elde oluşan uyuşmalar nedeniyle fazla yapamıyorum. canımda çekiyor bazen. boncuktan kolye,küpe,yüzük gibi şeyler yapıyorum. hobi bölümüne takı ve şemalarım da yararlandığım örneklerin bir kısmını koydum zaten. diğerlerini ekleyemiyorum. hep sorun çıkıyor. aslında ben kız meslek lisesi resim bölümü mezunuydum. üniversitede hiç alakası olmayan bir bölüm okudum. yani el yatkınlığım çok. birde benim burcumun etkisiyle çok maymun iştahlıyımdır. her dala atlarım. azıcıkta merak. yoksa bu emeklilik yılları kolay geçer mi. bilgisayarda hastalığım oldu. valla çocuklar azıttı beni. şimdi bilgisayarımı yenileceğim. yeni modeller çıkınca benimki geride kaldı. ayrıca sims 2 diye bir oyunum var. serisi elimde. çocuklar benle kavga ediyor. çık biraz dolaş. ama pc başına yapışıyorum. tabii işler bitince. bir ev işi yapışımı görseniz. resmen ter içinde aceleyle yapıyorum. ben hayatımdan çok mutluyum. çünkü çok uğraşım var. herkese tavsiye ederim.
ben teşekkür ederim k.maraşlı hemşolarımı bulmuşum uzun zaman dır üyeydim ama bu forumu yeni buldum maraşlılar yazıncada atladım kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım 10 yıllık evliyim bebegim yok merkezde oturuyorum başka sormak istediğkleriniz varsa memnuniyetle cevaplarım maşallah muhabetleriniz çok güzel biraz yetişmekte zorlanacak gibiyim siz nerelerde oturuyorsunuz yani merkezde varmı benden başka çogu arkadaşımız gurbette galiba
bobbacıgım evet 15 de evlendim bayagı bir erken oldu ama kocişimi seviyordum komşumun ogluydu oda beni sevdi severek evlendik dünde 10 yılımızı kutladık ama bir eksiğimiz var
ay yok ya...
kavga ettiğimizde gideceğim diye restimi çekiyorum ama içimdende"tut beni sakın bırakma,gönderme"diyorum.
onun eline valizini veriyom bazan.bu kezde içimden"sakın gitme,ben blörf yapıyom"diyom.
ondan vazgeçemiyorumki.onsuz bir hayatı denedim.berbattı.yaşamqamın hiç bir anlamı kalmamış gibiydi.ayrı olduğumuz dönemlerde ikimizde iğne ipliğe dönüyoz.en sonunda hastanelik hale geliyoz
daha bir şey anlatmadımki.babam onu delik deşik ettiği halde mahkemede "ben suçluyum,ben kışkırttım"dedi.daha birde ailecek babamdan onlar özür diledi.yara izlerinin her biri balık kadar.hala gitmedi izler.
bacum siparişle aşık olunuyorsa söyleyimde cüneyt arkında bana aşık olsun bi zahmet :dance:
ya aslında babacım haklıymış öyle davranmakla.eşimden yana şikayetim yok ama ailesi söz konusu olunca az bile yapmış diyorum.hem unutma kızımın annesi karate hocası.istemeye gelenler her şeyi göze almalı.uçan tekme ile karşılanma ihtimalleri olduğunu unutmamalılar. :roflol:
eee kızlar nerdesiniz ya.benim eşim geldi.şu an evde.buna rağmen her fırsatta gizlice siteye girip bir şeyler yazıp kaçıyom.sizden tık yok.alooooooo....