- 10 Mayıs 2008
- 1.321
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacim sana ne kadar tesekkür etsem az.. bütün örneklerini bilgisayarima kayit ettim zaten. Bir konu acmissin kolyelerin semalarini eklemissin onlari da kopyaladim, sen bir tanesin vallah o kadar güzel kolyeler ki hangisini yapsam diye sasirdim. Emegine saglik ablacim. ŞenizŞeniz
Sevgilim henüz nisanlim degil ablacim, ama iste biz birbirimize söz verdigimiz icin ve 4.5 yildir ciktigimiz icin öyle diyorum artik biraz cadiyim galiba kaydirigubbakcemile
Yakinda isteme olacak.. babam cok uzatti istemedi, bagirdi cagirdi.. bu gün sevgilimin babasi aradi babami ve konusmuslar.. annemler haber verecek erkek tarafina isteme icin.. bakalim artik bi kac hafta icinde olur icinde ve bu hasretlik biter :çok üzgünüm:
ablam canım doğru söylüyorsunda, ben her zaman söylüyorum ,msn de dahi konuşuyoruz suzan hanımı davet ediyorrum bayramda belki gelirim dedi uğramadan kaçtı geçenlerde düğüne geldi hemencik kaçtı :çok üzgünüm:,benim kapım her zaman açıka.sah keşke bende oralarda olsam. ya kıslar sizde buluşun. resimlerinizi koyun. bizde bakalım. böylece özlem giderelim. niye ön ayak olmuyorsunuz şu işe. az da olsanız buluşun. sonra heveslenip diğerleride size katılır. bir başlangıç yapın. başta berfinsena sen buna öncülük etsene. önce dışarda buluşun. sonra evlerde buluşursunuz. ne diyorsun.
gel sen buraya cadı:mymeka:burada olsa ne yapar eder toplarmış ,kız gelmeyen sensin yok 2 saatlik yol yok gelemem ,yok maraşa geldim acelem vardı uğrayamadım valla küstüm.ben maraşta olsam ablacım herkesi ne yapar eder toplarım
ama maraşa gittiğimdede çok kalamıyorum anca işlerimi yapıp dönüyorum
izine ayrıldığımızda mutlaka inşallah bir buluşma ayarlayacağım
ablam canım doğru söylüyorsunda, ben her zaman söylüyorum ,msn de dahi konuşuyoruz suzan hanımı davet ediyorrum bayramda belki gelirim dedi uğramadan kaçtı geçenlerde düğüne geldi hemencik kaçtı :çok üzgünüm:,benim kapım her zaman açıka.s
ben her fırsatta bu konuyu söylüyorum ve yineliyorum,
K.maraşlı arkadaşlar bir gün ayarlıyalım ve hepiniz bana davetlisiniz.:1hug:
ah ah mutluluğumun reçetesi burada olsa hemen gelirdi o ablasını kırmazdı,Şeniz
bu arada mutluluğumun reçetesi ,eşim sizin düğünehihoyyyt getirecek beni inşallah hayırlısı ile o gün gelsin ,
dediğim gibi ablam,başımın üstünde yeriniz var Şeniz
canım ben sizleri hep bir arada görmek istiyorum. daha yeni arkadaşlarda katıldı. bazıları hala burayı bilmiyor. yeni keşfediyorlar. sen buluşma haberlerine konuyu aç bakalım kaç kişi katılmayı talep edecek. değil mi ya. belirli günü orada kararlaştırırsınız. hatta yerini bile.
eğer bende imkan bulsam mutlulukreçetemin düğününe gelirdim. bu arada da amcamı ziyaret ederdim. ne iyi olurdu. elbistanı çok özledim.
betül ablam ben buradayım a.s.siz cevap verin sengözlerimebaksanabkendi kendime konuşuyorum benim ki kalkacak şimdi hatun delirdi diyecek:roflol::roflol::roflol:
canım ben sizleri hep bir arada görmek istiyorum. daha yeni arkadaşlarda katıldı. bazıları hala burayı bilmiyor. yeni keşfediyorlar. sen buluşma haberlerine konuyu aç bakalım kaç kişi katılmayı talep edecek. değil mi ya. belirli günü orada kararlaştırırsınız. hatta yerini bile.
eğer bende imkan bulsam mutlulukreçetemin düğününe gelirdim. bu arada da amcamı ziyaret ederdim. ne iyi olurdu. elbistanı çok özledim.
kızlar K. maraşlıların buluşma ve yer zamanını ayarlayalım cayan olursa beni bulur karşısında ben kendi evime davet ediyorum ,seçeneklere açığım dışarıda buluşalım diyenler varsa oda kabulüm ben uyarım ,kendi kendimede konuşuyorum sankim cevap veren olursa,hehehehe
tatlı ablam benim vallahi ben senden çok istiyorum buluşmayı arkadaşlarla ,kaydirigubbakcemile5
hatta adanalı arkadaşlar arada buluşuyor diyorum beni neden çağırmadınız ,
ben ana sayfada çok takılmadığım için buluşma haberlerine konu açıldığını bilmiyordum:sm_confused: şimdi senden öğrendim,çok teşekkürler hemen yazıyorum ,
bak düğüne inşallah hepimiz gideceğiz ne güzel ,hem akrabalarını görürsün hemde düğüne gelince hep beraber görüşürüz :1hug:
SLM KIZLAR...ben geldimm.nasılsınız.