- 26 Temmuz 2008
- 13.460
- 4
- 70
şekerparesi biz eniştenle tanıştığımız zaman ben 13 eşimse17yaşındaydık,aramızda bir sokak olmasına rağmen ben onu görmemiştim ,görsemde hatırlamıyorum neyse ,benim kociş beni daha küçükkenden beri tanırmış hatta rahmetli kayınvalidem anlatırdı beni tarif ederek anneciğim ben o kızla evlenicem dermiş ,sonra ne yaptı etti benimki kendini bana farkettirdi aylarca etrafımda dönerek tabiki ,sonra ben bu hınzıra aşık oluverdim
flört dönemi 2 yıl sürdü aşkımız bütün mahallede anlatılırdı ,bizim buralarda kızı 13 de istemeye başlarlar okula dahi gitse,
anlayacağın benide isteyen çok ama ben kimseye varmam dedim aşkımı bekledim ve nişanlandık 2 yıl nişanlı kaldık tabiki asker yolu bekledim ozaman ,ama çok sık geldi aşkım izne , ve 11 haziran 1995 te evlendik ben 17 yaşındaydım tam 13 yıl oldu ,
ALLAHım cümlemizin yuvasını huzurunu korusun tüm kötülüklerden inşallah senide sevdiğine hayırlısı ile kavuştursun
oh oh yaramaslar. 13 yaşında adamı deliye çevirmişsin. sana kendini nasıl farkettirdi onu sansürlemişsin. aşık oluşunuda tabii.eh sen yaz bizden çıkmaz.:roflol:
17 sende erken gitmişsin. en yaşlı evlenen benmişim. 25 iyi değil mi? yoksam kartlaşmış mıyım? 29 da kızım dünyaya gelmişti. kızıkomu uzun tedaviler sonucu buldumdu.:asigim: