Kahramanmaras///46

şekerparesi biz eniştenle tanıştığımız zaman ben 13 eşimse17yaşındaydık,aramızda bir sokak olmasına rağmen ben onu görmemiştim ,görsemde hatırlamıyorum neyse ,benim kociş beni daha küçükkenden beri tanırmış hatta rahmetli kayınvalidem anlatırdı beni tarif ederek anneciğim ben o kızla evlenicem dermiş ,sonra ne yaptı etti benimki kendini bana farkettirdi aylarca etrafımda dönerek tabiki ,sonra ben bu hınzıra aşık oluverdim
flört dönemi 2 yıl sürdü aşkımız bütün mahallede anlatılırdı ,bizim buralarda kızı 13 de istemeye başlarlar okula dahi gitse,
anlayacağın benide isteyen çok ama ben kimseye varmam dedim aşkımı bekledim ve nişanlandık 2 yıl nişanlı kaldık tabiki asker yolu bekledim ozaman ,ama çok sık geldi aşkım izne , ve 11 haziran 1995 te evlendik ben 17 yaşındaydım tam 13 yıl oldu ,
ALLAHım cümlemizin yuvasını huzurunu korusun tüm kötülüklerden inşallah senide sevdiğine hayırlısı ile kavuştursun

oh oh yaramaslar. 13 yaşında adamı deliye çevirmişsin. sana kendini nasıl farkettirdi onu sansürlemişsin. aşık oluşunuda tabii.eh sen yaz bizden çıkmaz.:roflol:
17 sende erken gitmişsin. en yaşlı evlenen benmişim. 25 iyi değil mi? yoksam kartlaşmış mıyım? 29 da kızım dünyaya gelmişti. :nazar: kızıkomu uzun tedaviler sonucu buldumdu.:asigim:

herkese iyi geceler.

iyigeceler08xj3.gif

yok yok ablacığım sen normal ben 31 de evlendim merak etme sen::))
sen kart değil ban göre tze evlenmişsin::)
bende daha yeni hamişim kızlar haber vereceim demiştim size,
4 haftalıkmış kan testi öle diyor haftaya doktora gideyim diyorum.
şu an erkenmiş öyle diyorlar.
siz ne diyorsunuz

yani şu an sdece noraml kaısk ağrıalrı ,birde mide yanması şükür.dünden beri deardabaş dönmesi.
zaten folik ast veriyorlarış.ben onu 3 aydır içiyorum.
yani anlayacağınız.dokotra gidipte.işte hamilesin deyip gönderecekse ne gereği var stres olayım ki.
değilmi.işyerinden gizli tutacağım bir süre o yüzden gereksiz ,yer gidp gelmemeyim bari.
zaten 2 gündür tahlil diyorum falan gidp çıkıp geliyorum .hayrılsı olsun

yok yok ablacığım sen normal ben 31 de evlendim merak etme sen::))
sen kart değil ban göre tze evlenmişsin::)
bende daha yeni hamişim kızlar haber vereceim demiştim size,
4 haftalıkmış kan testi öle diyor haftaya doktora gideyim diyorum.
şu an erkenmiş öyle diyorlar.
siz ne diyorsunuz

oh be. hayırlı olsun bebişimiz. gözün aydın canım.

photo0397.jpg

yani şu an sdece noraml kaısk ağrıalrı ,birde mide yanması şükür.dünden beri deardabaş dönmesi.
zaten folik ast veriyorlarış.ben onu 3 aydır içiyorum.
yani anlayacağınız.dokotra gidipte.işte hamilesin deyip gönderecekse ne gereği var stres olayım ki.
değilmi.işyerinden gizli tutacağım bir süre o yüzden gereksiz ,yer gidp gelmemeyim bari.
zaten 2 gündür tahlil diyorum falan gidp çıkıp geliyorum .hayrılsı olsun

muayene makina ile oluyor. yinede sen bilirsin. daha önce bir sorun yaşamadıysan gitme.:asigim::CüvCüv:

kıslar bugün ben çok erken kalktım. çok şükür iyileştimde. kaç gündür çok rahatsızdım. artıkın geldim. beni çok öslediniz mi?

gnaydn07eu9.gif

kıslar nerdesiniz. merak etmeye başladım. insan ablasını aramaz mı hiç. bak ben tam iyileşmediğim halde kalkıp arıyorum sizleri.

ablam canım buralardayım ,geçmiş olsun balım
bak sana neler hazırladım ,
inşallah sana bir gün gerçekten kendi ellerimle sofra hazırlayacağım ,
öpüyorum seni kocaman ,hadi buyrun sofraya ,
unutmadan kahvaltı için sağol kimse yoktu ben azıcık açıştırıp çıktım
ben şimdi müsade istiyorum yürüyüş bandında 1 saat yüricem bay bay:)

amcamlarla_iftar.jpg

ben geldiiiim notuyorsunuz bakem canım hemşolarım özledim sizleri ben yokken neler kaynattınız bakalım

ben geldiiiim notuyorsunuz bakem canım hemşolarım özledim sizleri ben yokken neler kaynattınız bakalım

kötükedihüso nerdeydin sen? bekle bekle ağaç oldum.:eek:klava: sen olmayınca buralar sönüyor. berfinsenada bu aralar az uğruyor.:roflol: şaka uğrayıp kaçıyor.:eek: buluşma haberlerinden k.maraşı bul.:enbuyukkk: :asigim:

kıslar ben biraz kaçtım. bugün ayakta çok bile durdum. yine ateşim çıktı. az yatayım. sonra yine açacağım. kaybolmayın. hepinizi kucaklarım.

ablam canım nooldu geçmiş olsun kendine dikkat et noolur sen bize lazımsın.
bende kaç gündür düğündü misafirdi uğraştım durdum

kız mutluluğumun reçetesi kuyumcu aliyi unutmadınmı sen daha benim zati nasıl evlendiğimi bilmeyen yok görücü usulü.
hemşolarım kuyumcu ali benim hayali kahramanımdı eşimle evlenmeden önce gelen görücülerimden biri aynen benim ali yani hayalini kurduğum kendi kafamdan yarattığım aliyi allah göndermesinmi şok oldum
e tabi annemdende fırça yedim seni zilli seni dedi demek ali gerçekmiş sen bizi uyutmuşun yıllarca diye
ama nasip kısmet değilmiş babişkom nedretimi beğendi ve beni ona verdi iyikide vermiş hastayım ben aşkıma edepsizime

X