Kahramanmaras///46

neyse sizlere doyum olmuyor. ben yatmaya gidiyorum. yarına kadar beni özleyin kıslar.

iyigeceler03bd11ts4.gif

ablacım babası benden iyi bakar ama yaşadığımız yer bize fazla imkan tanımıyor
eşimin dişi çekilecek 2 haftadır yanakları şiş gezdi ama dra gidemedi
şehirde olsam asla ihmal etmem
kızma bana neolur
dra gitmemiz için bizim en az 1 haftalık izin almamız lazım
komşuyada çocuk emanet etmek istemem çünkü onları ben gözümden bile sakınıyorum
beni düşündüğün için çok sağol ablacım en kısa sürede inş gidicem dra
sanada iyi geceler seni her zaman özlüyoruz canım ablam

günaydıııın kalkın hadi tembeller bak ben halimle kalktım daha bide akşam oğuzelinde düğün var oraya gidicez
hadi bakalım kahvaltı hazırlıyorum hazırolunca gelin öptüm

amcamlarla_iftar.jpg

hepinize selam ,bakın size neler hazırladım ,
inşallah söyleye söyleye bir gün dileğim gerçek olacak ,
gerçekten sizler için evimde yemekler hazırlayacağım ,
ALLAHım duysun beni,
hepinizi öpüyorum ,dışarı çıkıyorum ,hepinize iyi hafta sonları ,
ablacığım bomba çok yemesin bak sonra kilo alır,ondaki iştah kimsede yok...

ah keşke bende oralarda olsam. ya kıslar sizde buluşun. resimlerinizi koyun. bizde bakalım. böylece özlem giderelim. niye ön ayak olmuyorsunuz şu işe. az da olsanız buluşun. sonra heveslenip diğerleride size katılır. bir başlangıç yapın. başta berfinsena sen buna öncülük etsene. önce dışarda buluşun. sonra evlerde buluşursunuz. ne diyorsun.

ben maraşta olsam ablacım herkesi ne yapar eder toplarım
ama maraşa gittiğimdede çok kalamıyorum anca işlerimi yapıp dönüyorum
izine ayrıldığımızda mutlaka inşallah bir buluşma ayarlayacağım

merhabalar bende maraşlıyım yeni buldum bu forumu hepsini okumadım ama okumaya çalışacagım
sevgiler...

Iyi geceler
nesutayi seni iyarete geldim canim

Nisam canim benim hosgeldin aramiza Şeniz Marasin neresindensin?
Cok sevindim ya, iyi ki üye olmussun buraya canimm ŞenizŞeniz

merhabalar bende maraşlıyım yeni buldum bu forumu hepsini okumadım ama okumaya çalışacagım
sevgiler...

Aramıza hoşgeldin canım. Çok mutlu olduk.a.s. buraya hergün uğramanızı diliyoruz. bize kendinizden bahsedersiniz. birbirimimizle paylaşımlar yaparız. burası bizlere ait nede olsa.:1hug:

7879hosgeldin1.gif

mutlulukrecetem nerelerdesin canım. hiç görünmüyorsun. bizi özlemedin mi? biz seni çok özledik.

Herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrrra.s. Of of of ne pastalar, ne sofralar, ne çerzler meyvalar yine uçmuş havada:roflol: yetişemedim yine:eek: Bugün ben de şöööyle güsellce kısır yaptım yağmurun karşısına geçip çayımı tellendirdim kocişle:asigim: Kızımda derslerini yaptı arada da yardım aldı tabiisositososito Kapalı bir hava olduğu için azıcık kasvetli geçti ama umarım güzel bir hafta olur canlarım. Nesutcum sana da çok gemiş olsun bitanem. Sizleri çook öpüyorum, iyi geceler.Şeniz
largethumbnaillj2.jpg

w300.png

sagol canim ablam benim sizler iyi iseniz bende iyiyim, kurban olurum hepinize ben

canım benim nişanlından hiç haber vermiyorsun. ne yaptınız? ben sana güzel örnekler arıyorum. geçenlerde çay resmimin yanında bir peçetelik vardı. onu görmüşsündür. hazır küpürlerle yapılıyor. diğer örneğini yine koyuyorum iyi bak. çok kolay birşey. işine yarayabilir.

:1hug::asigim:

Serviettenbox1.jpg

canım benim nişanlından hiç haber vermiyorsun. ne yaptınız? ben sana güzel örnekler arıyorum. geçenlerde çay resmimin yanında bir peçetelik vardı. onu görmüşsündür. hazır küpürlerle yapılıyor. diğer örneğini yine koyuyorum iyi bak. çok kolay birşey. işine yarayabilir.

:1hug::asigim:

Serviettenbox1.jpg

Ablacim sana ne kadar tesekkür etsem az.. bütün örneklerini bilgisayarima kayit ettim zaten. Bir konu acmissin kolyelerin semalarini eklemissin onlari da kopyaladim, sen bir tanesin vallah o kadar güzel kolyeler ki hangisini yapsam diye sasirdim. Emegine saglik ablacim. ŞenizŞeniz

Sevgilim henüz nisanlim degil ablacim, ama iste biz birbirimize söz verdigimiz icin ve 4.5 yildir ciktigimiz icin öyle diyorum artik biraz cadiyim galiba kaydirigubbakcemile
Yakinda isteme olacak.. babam cok uzatti istemedi, bagirdi cagirdi.. bu gün sevgilimin babasi aradi babami ve konusmuslar.. annemler haber verecek erkek tarafina isteme icin.. bakalim artik bi kac hafta icinde olur icinde ve bu hasretlik biter :çok üzgünüm:

X