Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablam canım nooldu geçmiş olsun kendine dikkat et noolur sen bize lazımsın.
bende kaç gündür düğündü misafirdi uğraştım durdum
kız mutluluğumun reçetesi kuyumcu aliyi unutmadınmı sen daha benim zati nasıl evlendiğimi bilmeyen yok görücü usulü.
hemşolarım kuyumcu ali benim hayali kahramanımdı eşimle evlenmeden önce gelen görücülerimden biri aynen benim ali yani hayalini kurduğum kendi kafamdan yarattığım aliyi allah göndermesinmi şok oldum
e tabi annemdende fırça yedim seni zilli seni dedi demek ali gerçekmiş sen bizi uyutmuşun yıllarca diye
ama nasip kısmet değilmiş babişkom nedretimi beğendi ve beni ona verdi iyikide vermiş hastayım ben aşkıma edepsizime
eeeeeeee ben geldim ama siz yoksunuz eşk olsun nirdesiniz yaaaw sıkıldım haaa
ahanda bende kaçıyom komşu çağırdı dönünce görüşürüz
selam kızlar şimdi antrenmandan geldim.2saat boyunca ağırlık çalıştım.kendimi naim süleymanoğlu gibi hissediyom.yeeeyt...oda kimmiş be....
ya ben hızımı alamadım.salonda biraz daha kalıpğ çalışmak istiyordum ama kocacım aradı yemek ne yaptın geliyom dedi.bu gün kaytardım.sosisli makarna ile kandırıcam onu.
ya hadi be nerdesiniz.bakın bohçamı alır giderim ha....
hem şu sayfaya yemek resimleri koymayın ya...
bana yazık değilmi....
canım çekiyor....
az kaldı bu gidişle pc yi yicem valla....
kızlar salana girdiğimde 52.5 kiloydum.çıkarken tartıldım yarım kilo vermiişim.
yazık bana hemencik zayıfladım bakın.
acilen pasta börek takviyesi yapın.
kızılay çadırı gibiyim.
yemek yardımı kabul edilir....
siz yeterki yollayın...
ablacım cevap gelmeyince gittin sandım kusura bakma
eminim o aşık olduğun şahısta sen evlenince karalar bağlamıştır ve halende seni unutmamıştır
yaaa ben niye genç kızlığımda kimseye aşık olmadım çirkinde değildim hani peşimden koşanda çoktu
ammaaaaaaaaaaa edepsizime aşuk oldum evlendikten sonra hemüde delüler gibin
bakın size şu bombanın bir hayinliğini anlatim
şindi bana fabrikada staj görürken çocuğun biri aşık oldu okul dönüşü karşıma çıkmalarmı dersin
benim için işinden oldu onumu dersin(bana ustalardan biride aşıktı sırf bu yüzden çocuğu işten çıkarmış)
fabrika servisinden inince ellerinde çiçekler önüme diz çökmelermi dersin
yalvarıp yakarmalarmı dersinvs vs vs
amma şu bomba çocukcağızı birgün anasından doğduğuna pişman etti
çocuk yalvarıyor abla noolur etme diye bizimki seni birdaha görmicem deyip çocuğu tehdit ediyo
gıcık belkümde böyük bir aşk yaşayacaktık emmeeee
şunu demek zorunda kaldım biz ayrı dünyaların insanıyız
dedim ve çocuğu arkamda ağlar vaziyette yerlere kapanmış olarak bıraktım
aslında daha buna benzer büssürü hikaye var bende anam hangisini anlatimki benim bu cadaloz ablam bütün kısmetlerimi kovalardı galleş
ablaaa nasılsa şu an benden uzaktasın beni düvemezsin govalayamazsın hihihihhh anlatimmi daha hıııııı
oleeeeey intikam zamanı enüştemle neler yaptığını anlatcem işte yaaa oh yaşasın kötülük
dövemezkiiii dövemezkiiiii
kız cadı elime geçme sen her yerini ısırır çimdikleri valla.
ben abla olarak görevimi yaptım.yat kalk bana dua et.eğer ben öyle yapmasaydım şuanda caqnım tombalak eniştecimle değil onlardan biriyle evlenmiş olacaktın.
siz gerçektende ayrı dünyaların insanısınız.gıcıııııııııkkkkk..
kız cadı bana bak eğer sen ağzını aç bende gider bubama anlatırım senin yaptıklarını.ama dur önce ne yapmıştın onları bi hatırlayım....
kızlar benim bacum var ya bir gün biz okula gidiyorduuuuuukkk......
anlatimi haa.....efenim sonraaaaaaaaaaaaa.....benim bacuuuuuuuuuum.....
birgün yakışıklı bir genç okula giderken benim yanıma geldi.benim bu hain bacum var ya.çocuğu dövmekten beter etti.sonra birde bana dönmüş iyi ettim değilmi diye soruyor.oysa ben belki teklifi kabul edecektim.çok düşüncesiz değilmi
siz bakmayın onun öyle dediğine oda benim kısmetlerimi kapatıyordu
birgün yakışıklı bir genç okula giderken benim yanıma geldi.benim bu hain bacum var ya.çocuğu dövmekten beter etti.sonra birde bana dönmüş iyi ettim değilmi diye soruyor.oysa ben belki teklifi kabul edecektim.çok düşüncesiz değilmi