Kahramanmaras///46

eeeeeeee ben geldim ama siz yoksunuz eşk olsun nirdesiniz yaaaw sıkıldım haaa
ahanda bende kaçıyom komşu çağırdı dönünce görüşürüz

ablam canım nooldu geçmiş olsun kendine dikkat et noolur sen bize lazımsın.
bende kaç gündür düğündü misafirdi uğraştım durdum

canım, benim sinüslerle başım dertte. habire doluyor. boşaltmak için pompalı spreyler gerekiyor. habire pompalıyorum. tabii boşalmayınca baş ağrısı, mide bulantısı ve ateş yapıyor. körolası geldi yerleşti. düş yakamdan diyorum. sülük gibi yapıştı. birazda üşüttüm tabii. havalar bir öyle bir böyle. ya yapma etme diyorum dinlemiyor.:nazar:

kız mutluluğumun reçetesi kuyumcu aliyi unutmadınmı sen daha benim zati nasıl evlendiğimi bilmeyen yok görücü usulü.
hemşolarım kuyumcu ali benim hayali kahramanımdı eşimle evlenmeden önce gelen görücülerimden biri aynen benim ali yani hayalini kurduğum kendi kafamdan yarattığım aliyi allah göndermesinmi şok oldum
e tabi annemdende fırça yedim seni zilli seni dedi demek ali gerçekmiş sen bizi uyutmuşun yıllarca diye
ama nasip kısmet değilmiş babişkom nedretimi beğendi ve beni ona verdi iyikide vermiş hastayım ben aşkıma edepsizime

ay bu kuyumcu ali çok hoşuma gitti. hikaye gibi. hakikatten eski sevgililerimizden konuşalım. çok eğlenceli olur. benimki okul aşkı. ah ah. açtırmayın yaramı.:nazar:senağlama benim arkamda otururdu. ders boyunca bana aşkından söz ederdi. :asigim: bende ona sırıl sıklamdım tabii. ama kısmet olmadı. kötü kalpli cadı (kaynana adayı) ayırdı bizi.:a015: ben evlendikten 2 sene sonra anca evlendi. adanadaydı. şimdi nerde ne yapıyor bilmiyorum. ne acı değil mi?:çok üzgünüm:

eeeeeeee ben geldim ama siz yoksunuz eşk olsun nirdesiniz yaaaw sıkıldım haaa
ahanda bende kaçıyom komşu çağırdı dönünce görüşürüz

kız şurda ne güzel hikayemi anlatıyordum maydanoz oldun yani.

selam kızlar şimdi antrenmandan geldim.2saat boyunca ağırlık çalıştım.kendimi naim süleymanoğlu gibi hissediyom.yeeeyt...oda kimmiş be....

:1shok: uy erkek mi oldun. abooo.

ya ben hızımı alamadım.salonda biraz daha kalıpğ çalışmak istiyordum ama kocacım aradı yemek ne yaptın geliyom dedi.bu gün kaytardım.sosisli makarna ile kandırıcam onu.

kadın kısmı kırar bacağını evde oturur. kocişine mamalar yapar.:eek:klava: köle olur kocişine. dedimsede sakın inanma. işine otursunda birgün kendi pişirsin. hem erkek gibi çalış eve para getir. birde onların hizmetçisi ol. yok ya. kötükedihüso erkeklere savaş. :roflol:

ya hadi be nerdesiniz.bakın bohçamı alır giderim ha....

kız bohçanı al bize gel. kardiş kardiş oturalım. koca düşmanı olalım. oh özgürlük diyelim. kıs ben burcumdan dolayı kimseye bağlanamazmışım. ya bu ne iş. yay burcuyum ya. evlenmem çok zormuş. nasıl olmuşta evlenmişim anlamadım. kandırmış herhalde beni. büyü yaptım diyorda inanmıyordum. olabilir mi acep.:dilcikar:

ablacım cevap gelmeyince gittin sandım kusura bakma
eminim o aşık olduğun şahısta sen evlenince karalar bağlamıştır ve halende seni unutmamıştır

yaaa ben niye genç kızlığımda kimseye aşık olmadım çirkinde değildim hani peşimden koşanda çoktu
ammaaaaaaaaaaa edepsizime aşuk oldum evlendikten sonra hemüde delüler gibin

hem şu sayfaya yemek resimleri koymayın ya...
bana yazık değilmi....
canım çekiyor....
az kaldı bu gidişle pc yi yicem valla....

kıyamam ben sana . biz senden gizli mi yiyeceğiz yani. olmaz öyle. gör ve iştahın kabarsın.

kızlar salana girdiğimde 52.5 kiloydum.çıkarken tartıldım yarım kilo vermiişim.
yazık bana hemencik zayıfladım bakın.
acilen pasta börek takviyesi yapın.
kızılay çadırı gibiyim.
yemek yardımı kabul edilir....
siz yeterki yollayın...

tamam canım. bi koyun bi koymayın diyorsun. bi karar ver gayri. ben sana yolluyorum.

461806291_cef561cff5.jpg

ablacım cevap gelmeyince gittin sandım kusura bakma
eminim o aşık olduğun şahısta sen evlenince karalar bağlamıştır ve halende seni unutmamıştır

ben söyleyenlerin yalancısıyım. düğünüme gelmiş ve çok ağlamış. ben görmedim. nikah salonunda olmuştu düğünüm. onca kişi arasına saklanmış ve izlemiş. inşallah evet demez demiş. okul arkadaşlarım anlatmıştı. tabii çok üzülmüştüm.senağlama:1no2::kızgın:

seven insan ne yapar eder gelir alırdı. şansına küssün.kötükedihüso

bakın size şu bombanın bir hayinliğini anlatim
şindi bana fabrikada staj görürken çocuğun biri aşık oldu okul dönüşü karşıma çıkmalarmı dersin
benim için işinden oldu onumu dersin(bana ustalardan biride aşıktı sırf bu yüzden çocuğu işten çıkarmış)
fabrika servisinden inince ellerinde çiçekler önüme diz çökmelermi dersin
yalvarıp yakarmalarmı dersinvs vs vs
amma şu bomba çocukcağızı birgün anasından doğduğuna pişman etti
çocuk yalvarıyor abla noolur etme diye bizimki seni birdaha görmicem deyip çocuğu tehdit ediyo
gıcık belkümde böyük bir aşk yaşayacaktık emmeeee
şunu demek zorunda kaldım
biz ayrı dünyaların insanıyız
dedim ve çocuğu arkamda ağlar vaziyette yerlere kapanmış olarak bıraktım
aslında daha buna benzer büssürü hikaye var bende anam hangisini anlatimki benim bu cadaloz ablam bütün kısmetlerimi kovalardı galleş

yaaa ben niye genç kızlığımda kimseye aşık olmadım çirkinde değildim hani peşimden koşanda çoktu
ammaaaaaaaaaaa edepsizime aşuk oldum evlendikten sonra hemüde delüler gibin

aman iyikide olmamışsın. çok kötü birşey. hala ben unutamıyorum. keşke dediğim günler çok ama çooookkk oldu.:eek:klava:

ablaaa nasılsa şu an benden uzaktasın beni düvemezsin govalayamazsın hihihihhh anlatimmi daha hıııııı
oleeeeey intikam zamanı enüştemle neler yaptığını anlatcem işte yaaa oh yaşasın kötülük
dövemezkiiii dövemezkiiiii

bakın size şu bombanın bir hayinliğini anlatim
şindi bana fabrikada staj görürken çocuğun biri aşık oldu okul dönüşü karşıma çıkmalarmı dersin
benim için işinden oldu onumu dersin(bana ustalardan biride aşıktı sırf bu yüzden çocuğu işten çıkarmış)
fabrika servisinden inince ellerinde çiçekler önüme diz çökmelermi dersin
yalvarıp yakarmalarmı dersinvs vs vs
amma şu bomba çocukcağızı birgün anasından doğduğuna pişman etti
çocuk yalvarıyor abla noolur etme diye bizimki seni birdaha görmicem deyip çocuğu tehdit ediyo
gıcık belkümde böyük bir aşk yaşayacaktık emmeeee
şunu demek zorunda kaldım
biz ayrı dünyaların insanıyız
dedim ve çocuğu arkamda ağlar vaziyette yerlere kapanmış olarak bıraktım
aslında daha buna benzer büssürü hikaye var bende anam hangisini anlatimki benim bu cadaloz ablam bütün kısmetlerimi kovalardı galleş

işte fırsat kıs anlatın işte. :teytey: vah bomba vah. kısmetleri yok etmiş.kötükedihüso benim babam bana göz açtırmadı. lise bitti üniversiteye başladığımda gözüm açıldı. ama babam yoktu. kaybetmiştik.

ablaaa nasılsa şu an benden uzaktasın beni düvemezsin govalayamazsın hihihihhh anlatimmi daha hıııııı
oleeeeey intikam zamanı enüştemle neler yaptığını anlatcem işte yaaa oh yaşasın kötülük
dövemezkiiii dövemezkiiiii

anlat bakalım bombanın yaptıklarını. biz bombaya demeyiz. :roflol::roflol::roflol: kıs laf aramızda onun kızikosunu istemeye gideceklerin vay haline.kötükedihüso

ay iyi kaynattık valla. adam beni görse niye gülüp duruyorsun diyecek. bende sert bi şekilde odama girmeden kapıyı çal diycem. ay yazım kılavuzlarını tamamen sildim ben.

habire odama girip sigaramı çalıyor bu adam. şikayetçiyim. ben sabahlıyacağım diyorum anlamıyor. tontiş.

kız cadı elime geçme sen her yerini ısırır çimdikleri valla.
ben abla olarak görevimi yaptım.yat kalk bana dua et.eğer ben öyle yapmasaydım şuanda caqnım tombalak eniştecimle değil onlardan biriyle evlenmiş olacaktın.
siz gerçektende ayrı dünyaların insanısınız.gıcıııııııııkkkkk..

tehdit etme kızı. ben arkasındayım. ya ben sadece bir kere aşık oldum. ikinci olmadı. keşke aşık olduğumla evlenseydim. belki daha farklı olurdu. di mi ya.

ama kardeşin kocişini çok seviyor. hihoyyyt:asigim::nazar:

kız cadı bana bak eğer sen ağzını aç bende gider bubama anlatırım senin yaptıklarını.ama dur önce ne yapmıştın onları bi hatırlayım....

hatırla canım sen. oda senin yaptıklarını hatırlar sonram.kötükedihüso

kızlar benim bacum var ya bir gün biz okula gidiyorduuuuuukkk......

eeee unsuluk olduk anlat hadi.:roflol::roflol::roflol:

anlatimi haa.....efenim sonraaaaaaaaaaaaa.....benim bacuuuuuuuuuum.....

hadi ya anlat. göbeğim çatlayacak.

birgün yakışıklı bir genç okula giderken benim yanıma geldi.benim bu hain bacum var ya.çocuğu dövmekten beter etti.sonra birde bana dönmüş iyi ettim değilmi diye soruyor.oysa ben belki teklifi kabul edecektim.çok düşüncesiz değilmi

vah tüh ya. kısmetine mani oldu.

siz bakmayın onun öyle dediğine oda benim kısmetlerimi kapatıyordu

tüh birbirinizin kısmetini kapamışsınız.:roflol::roflol::roflol:

birgün yakışıklı bir genç okula giderken benim yanıma geldi.benim bu hain bacum var ya.çocuğu dövmekten beter etti.sonra birde bana dönmüş iyi ettim değilmi diye soruyor.oysa ben belki teklifi kabul edecektim.çok düşüncesiz değilmi

ablaaaaa bunu benmi yaptım yoksa senmi senin enüştemden başkasını zati gözün görmüyordu
hatta hatırladığım kadarıyla çocuk demiştiki lütfen hanımefendi ben bu hanımla konuşmak istiyorum deyince sende ben onun ablasıyım izin vermiyorum demiştin çocuk boynunu büküp gitmişti​

anaaaaa bizim herüfler şu yazdıklarımızı görse pc mc kalmaz valla ne işiniz var sizin eski kırıntılarla diye kıyameti koparırlar benimki halen anlattığımda çok kıskanır onları

X