Kahramanmaras///46

[QUOTE="NightRose";4134894]Herkese iyi geceler, tatlı rüyalarrrra.s. Of of of ne pastalar, ne sofralar, ne çerzler meyvalar yine uçmuş havada:roflol: yetişemedim yine Bugün ben de şöööyle güsellce kısır yaptım yağmurun karşısına geçip çayımı tellendirdim kocişle:asigim: Kızımda derslerini yaptı arada da yardım aldı tabiisositososito Kapalı bir hava olduğu için azıcık kasvetli geçti ama umarım güzel bir hafta olur canlarım. Nesutcum sana da çok gemiş olsun bitanem. Sizleri çook öpüyorum, iyi geceler.Şeniz

[/QUOTE]

oh ne güzel bir gün geçirmişsiniz. tam aile saadeti. yağmurda yağıyormuş. haberlerde gördüm. ay birazda buraya yağsa. burası günlük güneşlikti. ama ben evde habire iş yaptım. park var bizim evin önünde. inipte oturuyor musun desene. bakıyorumda hanımlar işlerini alıp oturuyorlar. bana kısmet olamadı. ha şurayı yapayım ha burayı yapayım diye evin işleriyle uğraşmaktan vakit bulamıyorum. yaptıkça iş çıkıyor. neyse yarın hafta başı. hiç sevmem ya. sanki kendimi hala çalışıyormuş gibi hissediyorum.

canım herkez faydalansın diye o şemaları koydum. ben paylaşmayı daima severim.

olsun siz birbirinize söz vermişsiniz. önemli olan bu. ailenin yalnız onayını mutlaka al canım. onlarda razı olurlar. babalar kızlarını vermek istemez. bizim adamda kızı vermek istemedi. okulunu bahane etti. eninde sonunda ikna oldu. ama hala gözü kızında. damat bir şey derse kızı resmen çekip alacak. babalara göre kızlar bir başka oluyor. herşeyin hayırlısını dile. :Saruboceq:

ablam canım doğru söylüyorsunda, ben her zaman söylüyorum ,msn de dahi konuşuyoruz suzan hanımı davet ediyorrum bayramda belki gelirim dedi uğramadan kaçtı geçenlerde düğüne geldi hemencik kaçtı :çok üzgünüm:,benim kapım her zaman açıka.s
ben her fırsatta bu konuyu söylüyorum ve yineliyorum,
K.maraşlı arkadaşlar bir gün ayarlıyalım ve hepiniz bana davetlisiniz.:1hug:
ah ah mutluluğumun reçetesi burada olsa hemen gelirdi o ablasını kırmazdı,Şeniz
bu arada mutluluğumun reçetesi ,eşim sizin düğünehihoyyyt getirecek beni inşallah hayırlısı ile o gün gelsin ,
dediğim gibi ablam,başımın üstünde yeriniz var Şeniz

gel sen buraya cadı:mymeka:burada olsa ne yapar eder toplarmış ,kız gelmeyen sensin yok 2 saatlik yol yok gelemem ,yok maraşa geldim acelem vardı uğrayamadım valla küstüm.
hadi bakalım bu defada mazeret bul valla tüm k.k. yı karşına alırsın :jeyyar:
demek buluşma ayarlayacaksın dur sen ,klava:hem suçlu hem güçlüsenağlama

kızlar K. maraşlıların buluşma ve yer zamanını ayarlayalım cayan olursa beni bulur karşısında ben kendi evime davet ediyorum ,seçeneklere açığım dışarıda buluşalım diyenler varsa oda kabulüm ben uyarım ,kendi kendimede konuşuyorum sankim cevap veren olursa,hehehehe

betül ablam ben buradayım a.s.siz cevap verin sengözlerimebaksanabkendi kendime konuşuyorum benim ki kalkacak şimdi hatun delirdi diyecek:roflol::roflol::roflol:

betül ablam ben buradayım a.s.siz cevap verin sengözlerimebaksanabkendi kendime konuşuyorum benim ki kalkacak şimdi hatun delirdi diyecek:roflol::roflol::roflol:

yok canım. bende bazen kendi kendime gülüyormuşum. adam bu odaya bazen gelip sigaramdan çalıyor. niye gülümsüyorsun diyor. yazışıyorum diyince allaallah kafayı yemiş diyip gidiyor. tek sana değil bu laflar yani.

tatlı ablam benim vallahi ben senden çok istiyorum buluşmayı arkadaşlarla ,kaydirigubbakcemile5
hatta adanalı arkadaşlar arada buluşuyor diyorum beni neden çağırmadınız ,
ben ana sayfada çok takılmadığım için buluşma haberlerine konu açıldığını bilmiyordum:sm_confused: şimdi senden öğrendim,çok teşekkürler hemen yazıyorum ,
bak düğüne inşallah hepimiz gideceğiz ne güzel ,hem akrabalarını görürsün hemde düğüne gelince hep beraber görüşürüz :1hug:

buluşma haberlerinede yaz. burda belki az kişi görür. diğer arkadaşlarada mesaj yaz. böylece sana bilgi verirler.

aferin sana. keşke bende oralarda olabilsem.:hooray::asigim:

ah o adanalılar. göbeğim çatladı valla. ne güzel buluşuyorlar. hele birde yaptıklarını çekmiyorlar mı? ah anla artık. ağzımın suları akıyor.klava:

Ben var ya hepinize ölürüm.. o kadar duygulandim ki.. zeynep abla sana ne demeliyim bilmiyorum.. canimsin cansin sen.. Şenizyemin ederim ki kosa kosa gelirdim ama almanyadayim su an , bakarsin yilbasina dogru belki gelebilirim, ama daha kesin bir sey yok.. cok duygulandim ben ya..senağlama

Dügünüme hepinizi bekliyorum, Marasta olacak zaten.. simdiden güzel bir dügün mekanina bakiyorum ama malesef bulamiyorum. Sizin önerebileceginiz yerler varsa cok sevinirim canlarim.Şeniz

Diptisinannesi kurban oldugum, benim halamda izmirde, bakarsin dügüne beraber gelirsiniz.:jeyyar::jeyyar:
Ben izmire zaten geldigimde seninle görüsmeyi cok isterim.
Evlenme konusuna gelince tabiiki babam razi olmadan olmaz.. ilk baslarda cok yipranmistim, dayanamiyorum artik diyordum, ama Allahim insana öyle bir güc veriyor ki.. Hersey güzellikle olsun istiyorum, ve en basta zaten anneme kiyamam ben.. Hem anne hem baba oldu bizim icin, onu kimseye degismem o benim melegim.:teselli:

Diptisinannesi kurban oldugum, benim halamda izmirde, bakarsin dügüne beraber gelirsiniz.:jeyyar::jeyyar:
Ben izmire zaten geldigimde seninle görüsmeyi cok isterim.
Evlenme konusuna gelince tabiiki babam razi olmadan olmaz.. ilk baslarda cok yipranmistim, dayanamiyorum artik diyordum, ama Allahim insana öyle bir güc veriyor ki.. Hersey güzellikle olsun istiyorum, ve en basta zaten anneme kiyamam ben.. Hem anne hem baba oldu bizim icin, onu kimseye degismem o benim melegim.:teselli:

[/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Ah canım, mutlaka beklerim. ben seni resimlerinden tanıyorum. yazı yazarken senin resimlerin gözümün önüne geliyor. sanki bizim evde yaşıyorsunuz gibi geliyor. bunu hepiniz için diyorum. ne geniş hayal dünyam var değil mi? :asigim: izmire gelipte bana uğramayanı döverim zaten.klava:
en doğrusu bu zaten güzelim. ana-baba duası daima tutarmış. hayır dualarını al. çok kişiyi duyuyorum. ana-baba rızası olmadan evlenenler huzursuz oluyor. tabii senin için duam , uzun seneler mutlu olman. ah deme, analar hep kıymetlidir. bu yaşımdayım hala anam benim baş tacımdır. allah başımızdan eksik etmesin. ana deyince benim içinde akan sular durur. ah çok özledim.a.s. onu çok ama çok seviyorum.

SLM KIZLAR...ben geldimm.nasılsınız.

canım hoş geldin. işleri anca bitirdim diyemeyeceğim. daha yapıyorum. ara ara artık buraya uğrar bakarım.
kahramanmaraşlılar buluşacaklar. yer ve zamanı tesbit için (buluşma haberlerine) yazı yazıldı. oraya bir uğra. katılmasanda, katılacaksanda yazı yaz. herkesi haberdar edelim. değil mi ya.
hafta sonun nasıl geçti? kardeşin bilgisayarı yine vermedi anlaşılan. olsun, sen nasılsa çalışıyorsun. birtanede sen alırsın ona vermezsin.:hooray: kendimi ortalık karıştırıcısı gibi gördüm bir an.:roflol::roflol::sm_cool:

herkese selam hepinize tünaydın ,hem iş yapıyorum hem size bakıyorum arada çok enerjiğim bugün hobaaaa hadi gelin ,halay zamanı ,nesutayi bacım sen düğünde oynadım deyip katılmamak yapma gel çabuk ....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…