Kahramanmaras///46

Canlarim Hadi herkes nasil evlendigini anlatsin
cok merak ederim ben bu tür seyleri
Nasil tanis
tiniz, nerde nasil evlendiniz, komik anilariniz var mi..
enistelerimizi de taniyalim biraz dimi :jeyyar:

Suzan dünyanin en gözel garisi sende kuyumcu alinden bahset :jeyyar::jeyyar::roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür ederim güzel ablacım benim:1hug: Evde bir arada olmasak o yağan yağmur çekilmezdi gerçektenkaydirigubbakcemile5 insan yıllarca çalışmaya alışınca pazartesi sendromundan biraz zor kurtuluyorlar biliyorum Benim annemde 25 yıl çalışmış P.T.T'den emekli olmuş Allah uzun ömürler versin 4 Ağustos 1952 doğumlu. Babamı kaybettikten sonra bayağı yıprattı kendini ama hala koşturup duruyor, torunların peşinde:dance: Hayatına onların renk kattığını söylese de pazartesileri her zaman daha durgun ve kendi başına kalmak istiyor. Hımm bu arada senin gibi annem de hiç eline alıp dantel, örgü işi falan yapamadı Bazen yaşıtlarına özeniyor ama şimdiye kadar hep başka meşgaleleri oluyor, evdi mutfaktı, torunlardı derken:1no2: koca bir gün bitiveriyorkaydirigubbakcemile Keşke onun için daha güzel imkanlar olsa diyorum oyalanacağı, senin gibi bizlerle güzel paylaşımlarda bulunabileceği ama b.sayarı yok diye bize geldiğinde ancak msn falan kullanıyor. Tabi bunu hiç sorun etmiyor ve diyor ki "Allah kimseye gönül yalnızlığı, ev ıssızlığı vermesin."
Amiiinnn:Saruboceq:hepimiz için inşallah. Yuvamızı daima şen kılsın Rabbim.:Saruboceq:

Tatlişkom çöncelikle hakkından hayırlısı olsun, sağlıcakla mutlulukla yuvanızı tez zamanda kurarsınız inşallah.Şeniz Merak etme bitanem, babalar önce biraz huysuzluk yaparlar ama sonra kabullenirler. Böyle yapmalarının sebebi kızlarına kıyamamalarındandır. Anneciklerimizinde haklarını hiiiç ödeyemeyiz arada köprü olmaya çalışır, yumuşacık elleriyle kalbimize dokunup incinmememiz için siper olurlar herşeye:1hug: Biz çocuklar ne olursa olsun sabretmeli ve her ikisininde kıymetini bilmeliyiz derim. Çünkü bütün anneler ve babalar çocuklarının iyiliklerini isterler emin ol.:CüvCüv: Biz nasıl evlendik diye anlatacak olursam; üniversiteyi birlikte okuduk 1992'den beri arkadaş 1993'ten beri sevgili 1997 başından beri evliyiz. Beraber büyüdük diyebilirim. Allah tüm sevenlere bir ömür boyu mutlu, huzurlu bir beraberlik, güzel bir yuva nasip etsin inşallah. Sevgiyle kal prensesim, her şey dilediğince olsunŞeniz

[QUOTE="NightRose";4138178]kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Çok teşekkür ederim güzel ablacım benim:1hug: Evde bir arada olmasak o yağan yağmur çekilmezdi gerçektenkaydirigubbakcemile5 insan yıllarca çalışmaya alışınca pazartesi sendromundan biraz zor kurtuluyorlar biliyorum Benim annemde 25 yıl çalışmış P.T.T'den emekli olmuş Allah uzun ömürler versin 4 Ağustos 1952 doğumlu. Babamı kaybettikten sonra bayağı yıprattı kendini ama hala koşturup duruyor, torunların peşinde:dance: Hayatına onların renk kattığını söylese de pazartesileri her zaman daha durgun ve kendi başına kalmak istiyor. Hımm bu arada senin gibi annem de hiç eline alıp dantel, örgü işi falan yapamadı Bazen yaşıtlarına özeniyor ama şimdiye kadar hep başka meşgaleleri oluyor, evdi mutfaktı, torunlardı derken:1no2: koca bir gün bitiveriyorkaydirigubbakcemile Keşke onun için daha güzel imkanlar olsa diyorum oyalanacağı, senin gibi bizlerle güzel paylaşımlarda bulunabileceği ama b.sayarı yok diye bize geldiğinde ancak msn falan kullanıyor. Tabi bunu hiç sorun etmiyor ve diyor ki "Allah kimseye gönül yalnızlığı, ev ıssızlığı vermesin."
Amiiinnn:Saruboceq:hepimiz için inşallah. Yuvamızı daima şen kılsın Rabbim.:Saruboceq:[/QUOTE]

canım annenle yaşıt sayılırız. ben 53 lüyüm. aynen annen gibi 25 yıl çalıştıktan sonra, bel fıtığı nedeniyle emekli oldum. örgüyü, danteli çok severim. nakışta yapardım. fakat kas yorgunluğu denilen, elde oluşan uyuşmalar nedeniyle fazla yapamıyorum. canımda çekiyor bazen. boncuktan kolye,küpe,yüzük gibi şeyler yapıyorum. hobi bölümüne takı ve şemalarım da yararlandığım örneklerin bir kısmını koydum zaten. diğerlerini ekleyemiyorum. hep sorun çıkıyor. aslında ben kız meslek lisesi resim bölümü mezunuydum. üniversitede hiç alakası olmayan bir bölüm okudum. yani el yatkınlığım çok. birde benim burcumun etkisiyle çok maymun iştahlıyımdır. her dala atlarım. azıcıkta merak. yoksa bu emeklilik yılları kolay geçer mi. bilgisayarda hastalığım oldu. valla çocuklar azıttı beni. şimdi bilgisayarımı yenileceğim. yeni modeller çıkınca benimki geride kaldı. ayrıca sims 2 diye bir oyunum var. serisi elimde. çocuklar benle kavga ediyor. çık biraz dolaş. ama pc başına yapışıyorum. tabii işler bitince. bir ev işi yapışımı görseniz. resmen ter içinde aceleyle yapıyorum. ben hayatımdan çok mutluyum. çünkü çok uğraşım var. herkese tavsiye ederim.

K.maraşta bizden başka kimse yokmu yahu k.k. da ,bak aplam yazdım kimsecikler yok memleketlerine sahip çıkmıyorlar ağlamaya gidiyorum kimse tutmasın ,beni civciv arkadaşlarıma bırakın ühühühühhhhhhhüüüüü

Son düzenleme:

canım ben eşimle orta okuldan tanışıyoruz. yıllar sonra beni buldu ve çok beğenmiş. evlenme teklif etti. öyle flört filan yaşamadık. görücü usulü oldu. istediler verdiler. 3 ay nişanlı kaldık. birbirimizi doğru dürüst görmedik bile. herşey oldu bittiye geldi. aslında şimdiki gençlere imreniyorum. eşlerini tanıma fırsatı buluyorlar. maalesef biz tanımaya fırsat bulamadık. en doğrusunuda yapıyorsunuz. benim öyle kayda değer bir ortamım yoktu. senağlama sizler şanslısınız. bunun kıymetini bilin.:1hug:

canım olacak. sen üzme kendini. hele bir iki gün geçsin. yazıyı görmemişlerdir. tanıdıklarınla sen temasa geç. başaracaksın.:hooray:

öf be bu ne aşkmış. dizi izliyorum sandım.kaydirigubbakcemile3 4 sene bekledin ve evlenebildin. tek kelimeyle bravo.:hooray: valla ben doğrucuyum. beklemezdim. başka limanlara yanaşırdım.kötükedihüso ben çok kötüyüm değil mi? bende ufacık bir falso yakalasam bye bye çekerim.:a015: hiç acımamda yoktur.:dance: :teytey: sonradan arkasından halay çekerim.

ben teşekkür ederim k.maraşlı hemşolarımı bulmuşum uzun zaman dır üyeydim ama bu forumu yeni buldum maraşlılar yazıncada atladım kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım 10 yıllık evliyim bebegim yok merkezde oturuyorum başka sormak istediğkleriniz varsa memnuniyetle cevaplarım maşallah muhabetleriniz çok güzel biraz yetişmekte zorlanacak gibiyim siz nerelerde oturuyorsunuz yani merkezde varmı benden başka çogu arkadaşımız gurbette galiba

herkese selam hepinize tünaydın ,hem iş yapıyorum hem size bakıyorum arada çok enerjiğim bugün hobaaaa hadi gelin ,halay zamanı ,nesutayi bacım sen düğünde oynadım deyip katılmamak yapma gel çabuk ....[/QUOTE]

Şekercim Merhabaaaaakaydirigubbakcemile Ohhhh ne güzel ben de katılıyorum haydeeee:dance: Bu arada eskiden folklor takımındaydım Çaydaçıra, Büyük cevizin dibi, Ağır hava, Hayriye, Kol havası,Kafkas, Kasap vs her türlü kültür zenginliğimize ayak uydururum yaniiiiaydirigubbakcemile2 Hadi buyrun

Çayda çıra yanıyorrrrr, Yanıp yanıp sönüyooooorrrrhihoyyyt

En güzelini sen yapıyosun canım ablacım, hep böyle sağlıklı, mutlu, hayat dolu olursun inşallah:1hug: Anneme onca şey söylüyoruz diyorum ya babamı kaybettikten sonra kolu kanadı kırıldığı için içinden gelmiyor bir şeyler:sm_confused: Mesela kahvaltıya 3 kızından biri davet etmezse veya ona gitmezse kahvaltı bile yapmıyor:a015: Arada dürtüklüyoruz senin yaşıtların öyle böyle sen de öyle ol, kendini bırakma diye ama her zaman sözünü tutmuyor işte gene kendi iç alemlerine dalıyor, bazen ağlıyor bazen hasretliğini özlüyor, kendi kendine üzülüyor, yaşama sevincini kaybetmiş gibi çoğunlukla senağlama Bu yüzden Allah kimseyi ayırmasın, evinde yalnız bırakmasın diyor hep. Biz elimizden geldiğince yanındayız veya onu zorla da olsa gezdiriyoruz değişik tatillere götürüyoruz ama bir yanı buruk bunu gözlerinde görüyorum, hissediyorum. Birbirlerini öyle çok severlerdi ki ondan bu vazgeçişleri her şeyden:teselli: Allah sevenlere uzun ömürler nasip etsin ki genç yaşta kopmasınlar birbirlerindena.s.

bobbacıgım evet 15 de evlendim bayagı bir erken oldu ama kocişimi seviyordum komşumun ogluydu oda beni sevdi severek evlendik dünde 10 yılımızı kutladık ama bir eksiğimiz var

önce canım sağol kendini tanıttığın için. burada en yaşlı benim. profilime girersen ailemi görürsün. 2 çocuk sahibiyim. kızım 2,5 sene önce evlendi. oğlum kocaelinde okuyor. ben eşimle izmirde yaşıyorum. aslen elbistanlıyım. buradaki muhabbeti hiçbiryerde bulamazsın canım. zaten bir giren birdaha uğramadan edemiyor.

bobbacıgım evet 15 de evlendim bayagı bir erken oldu ama kocişimi seviyordum komşumun ogluydu oda beni sevdi severek evlendik dünde 10 yılımızı kutladık ama bir eksiğimiz var

çok erken bir evlilik olmuş gerçekten. çocuk problem değil be canım. onu eksik sayma şimdi tıp o kadar ilerlediki. olmayana bile olduruyorlar. sen kendini ferah tut. yaşın daha genç . o zamana kadar mutlakabir çaresi bulunur.

size ömür boyu mutluluklar dileriz.

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4140265]En güzelini sen yapıyosun canım ablacım, hep böyle sağlıklı, mutlu, hayat dolu olursun inşallah:1hug: Anneme onca şey söylüyoruz diyorum ya babamı kaybettikten sonra kolu kanadı kırıldığı için içinden gelmiyor bir şeyler:sm_confused: Mesela kahvaltıya 3 kızından biri davet etmezse veya ona gitmezse kahvaltı bile yapmıyor:a015: Arada dürtüklüyoruz senin yaşıtların öyle böyle sen de öyle ol, kendini bırakma diye ama her zaman sözünü tutmuyor işte gene kendi iç alemlerine dalıyor, bazen ağlıyor bazen hasretliğini özlüyor, kendi kendine üzülüyor, yaşama sevincini kaybetmiş gibi çoğunlukla senağlama Bu yüzden Allah kimseyi ayırmasın, evinde yalnız bırakmasın diyor hep. Biz elimizden geldiğince yanındayız veya onu zorla da olsa gezdiriyoruz değişik tatillere götürüyoruz ama bir yanı buruk bunu gözlerinde görüyorum, hissediyorum. Birbirlerini öyle çok severlerdi ki ondan bu vazgeçişleri her şeyden:teselli: Allah sevenlere uzun ömürler nasip etsin ki genç yaşta kopmasınlar birbirlerindena.s.[/QUOTE]

annen eşini çok seviyorsa tabii zor olur. herkez için zordur. allah sabır versin. yinede inşallah kendini oyalayacak bir meşgale bulur.:asigim:a.s.

nisam01 unutmadan yazayım. buluşma haberlerine gir. arkadaşlarımız buluşacaklar. sende fikir edin. öptüm.

ne aşk ya. valla bu aşka saygıyla şapka indiririm. bizde nerde. öf be. kıskandım şimdi ya. bana ne bana ne kocişime diyeyim bana aşık olsun. aynı filmlerdeki gibi olsun ama.

daha bir şey anlatmadımki.babam onu delik deşik ettiği halde mahkemede "ben suçluyum,ben kışkırttım"dedi.daha birde ailecek babamdan onlar özür diledi.yara izlerinin her biri balık kadar.hala gitmedi izler.

kız o ne. babandan korktum. yani biz senin kıza dünür olsak, tüfeklen mi kovalanacağız. oy oy oy vay sizin kapıya gelene. gelmeden kaçarız kız.kötükedihüso

şekerparesi biz eniştenle tanıştığımız zaman ben 13 eşimse17yaşındaydık,aramızda bir sokak olmasına rağmen ben onu görmemiştim ,görsemde hatırlamıyorum neyse ,benim kociş beni daha küçükkenden beri tanırmış hatta rahmetli kayınvalidem anlatırdı beni tarif ederek anneciğim ben o kızla evlenicem dermiş ,sonra ne yaptı etti benimki kendini bana farkettirdi aylarca etrafımda dönerek tabiki ,sonra ben bu hınzıra aşık oluverdim
flört dönemi 2 yıl sürdü aşkımız bütün mahallede anlatılırdı ,bizim buralarda kızı 13 de istemeye başlarlar okula dahi gitse,
anlayacağın benide isteyen çok ama ben kimseye varmam dedim aşkımı bekledim ve nişanlandık 2 yıl nişanlı kaldık tabiki asker yolu bekledim ozaman ,ama çok sık geldi aşkım izne , ve 11 haziran 1995 te evlendik ben 17 yaşındaydım tam 13 yıl oldu ,
ALLAHım cümlemizin yuvasını huzurunu korusun tüm kötülüklerden inşallah senide sevdiğine hayırlısı ile kavuştursun

canım üzerinize afiyet bu aralar benim başım fena ağrıyor. uzun süre ayakta duramıyorum. ilacı pek sevmem ama bu yüzden ilaç kullanıyorum. böyle giderse dr. a gideceğim.

valla siparişle olsa ah ah nerde. kıs böyle deyipte şimdiden meleğin kısmetini kapama. zaten şu koca ailesi olmasa çok iyi olacak ya neyse. bende yaralıyım o konuda açtırma beni.

eee kızlar nerdesiniz ya.benim eşim geldi.şu an evde.buna rağmen her fırsatta gizlice siteye girip bir şeyler yazıp kaçıyom.sizden tık yok.alooooooo....

bende başım tutunca kaçıyorum. acık daha kalacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…