Kahramanmaras///46

mutlulukrecetem canım siz daha tomurcuksunuz. biz yaprakları kurumaya yüz tutmuş çiçekleriz. hiç aşağıdan örnek yok.:roflol::roflol::roflol: bu resmimi görün istedim. niye mi? bu yıllarınızın kıymetini bilin diye. biz çok hesapsız kullandık o yılları. o yıllar geri gelse, o kadar güzel değerlendiririm ki bir daha geri gelse demem. tabii şimdiki aklımla olmalıyım o yaşlarda.hihoyyyt bu yüzden o resmimi vitrine hapsetmiştim. kızım çıkarıp göstermese hayıflanmayacaktım. yine de halime şükürler olsun. elim ayağım tutuyor. allah beterinden esirgesin.:Saruboceq:

şimdi yeni resmim böyle olsun di mi ya.

Herkese iyi akşamlarhihoyyyt Ben yokken neler olmuş nelergamyoncuiremsu Bir sürü fıstık manken gelmiş topiğimizekaydirigubbakcemile3 Ablacım bir peri gibiymişsin gönderdiğin resimde ama hala çok güzel bakan gölzerin ışıldayan bir yüreğin var Samimi ve içten:1hug: Berfinsenacım sen de takma bu kadar kilolara kalbinde gözlerin kadar güzel maşallah bitanem Allah nazarlardan saklasın canımŞeniz

Bu arada hepinize güzel iltifatlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Ne güzel sizinle motive oluyorum, iyi ki varsınız Bugün soğuk ve yağmurlu bir gündü evde çamaşır yemek ve temizlikle uğraşınca bayağı yoruldum Yazdıklarınızı okuyunca, o güzel resimlerinizi görünce gözüm gönlüm açıldı vallaa.s Kocaman kocaman öpücüklerimi yolluyorum size...kaydirigubbakcemile3

CANIM BENİİİİMMMM O senin güzelliğin.. Biz de seni çok seviyoruz
Teşekkürler Bitanema.s.

kızlar nesutayinin gönderdiği resimlere inanmayın.ben onun canlısını gördüm.valla resimdeki gibi güzel değil.napim kıskanıyorum ama itiraf ediyorum resimdekinden dahada güzel...

aynen bende katılıyorum. resimden daha güzel.

afferin kız sana demek spora başladın.yürüüü kim tutar seni.canım arkadaşım:hooray:

hihoyyytkoş arkadaşım koş.kaydirigubbakcemile2biz arkandayız.

[QUOTE="NightRose";4127001]Herkese iyi akşamlarhihoyyyt Ben yokken neler olmuş nelergamyoncuiremsu Bir sürü fıstık manken gelmiş topiğimizekaydirigubbakcemile3 Ablacım bir peri gibiymişsin gönderdiğin resimde ama hala çok güzel bakan gölzerin ışıldayan bir yüreğin var Samimi ve içten:1hug: Berfinsenacım sen de takma bu kadar kilolara kalbinde gözlerin kadar güzel maşallah bitanem Allah nazarlardan saklasın canımŞeniz

Bu arada hepinize güzel iltifatlarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum Ne güzel sizinle motive oluyorum, iyi ki varsınız Bugün soğuk ve yağmurlu bir gündü evde çamaşır yemek ve temizlikle uğraşınca bayağı yoruldum Yazdıklarınızı okuyunca, o güzel resimlerinizi görünce gözüm gönlüm açıldı vallaa.s Kocaman kocaman öpücüklerimi yolluyorum size...kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

valla burası olmazsa hiç vakit geçmez. ayrıca buraya uğrayınca tüm yorgunluklarda bitiyor.-tatlicadiarzu- buraya uğramadan önceki halimiz. :sm_cool: uğradıktan sonraki halimiz.

bombam canım benim senin güzelliğinede diyecek yok maşallah daş gibi garusun halaaa bu yaşına rağmen hihihihhh

berfinsenam sen o gacudanda güzelsin keşke kendi resmini koysaydın o senin eline su bile dökemez ama kıyafet o biçim bayıldım arkadaşımada yakışırrrrrr

bombam canım benim şaka bir yana harikasın valla
spora 1 haftadır devam ediyorum komşular kızıyor iskelete döneceksin diye olsun sağlıklı olim yeter.voleybol takımı kuruyoruz burdaki genç kızlarla maçlar yapıcaz gurup kurduk harika oldu
artık yeter burdakiler gibi yaşamaya devam edersem birkaç yıla kalmaz yaşlanıcam
yaşasın gençlik yaşasın sağlıklı hayat yaşasın spor

mutluluğumun reçetesi güzeller güzeli sarışın fıstık sana söyleyebileceğim tek kelimeyle harikasın
ablan kurbaaaaaaaan olsun canımmmmmmmm

bombacım hadi geçmiş olsun. bu ayda kırdın yani. sen adamı yaşlandırırsın ama 18 den yukarı çıkmazsın. neysem gel bu korkunun geçmesine kutlama yapalım.

bombam canım inşallah birgün seninde hamile kaldığın günleri tekrar görürüz
desene bu ayda müjdeli haber yok
bende çok korkuyorum zannedersem yine kist oluştu bende 12. gün hala kanamam devam ediyor.belim kasıklarım böğürlerim çok ağrıyor acayip sancımda var belki maraşa 1 haftalığına gelebilirim

nesutayi gülüm, ya bu ihmal edilir mi gülüm. iyiki halsiz düşmedin. bu sorununu hemen göster. ihmale gelmez.

bomba istiyor muydu? bir kızikosu vardı sanırım. okula gidiyordu. eh zamanı gelmiş bence.

şimdi olduğuna üzüldüm. neyse birdahaki sefere inşallah. bu seferde bir oğluş olur inşallah.

bunu görünce heveslenir belki.

ablacığım bomba hiç istemiyor bebiş hanımefendi kariyer derdinde
kartlaşınca bi tane daha doğurur artık hali kalırsa
aslında zamanı geldi geçiyor.tembel işte
aaaaaah ablacım ah burda hastalanmak ayrı bi dert doktora gitmek ayrı bidert
oğluş okulada başlayınca dahada zor oldu dra gitmek
derslerinden geri kalacak diye yerimden kıpırdayamıyorum
vardiyasını değiştirebilse keşke eşim oda çok zor
cuma cumartesi olsa yine olur hayırlısı ne yapim bilmiyorum

canım senin sağlığın daha önemli ama. bu aralar kendini çok ihmal ediyorsun gibime geliyor. en azından babaya emanet et. oda bakar. sen anasıysan oda babası. bir iki gün komşun bile seni idare eder. ya kızıyorum sana. canın sağolunca çocuklarına daha iyi bakarsın. acık abla sözü dinle. güvendiğin mutlaka bir komşun vardır. yinede iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…