Kahramanmaras///46

ablacım yapmıyor benüm aşkum neymiş racona tersmiş o kellik kendisine ayrı bir hava katıyormuş
ön taraf kabak tarlası
arka taraf bülbül yuvası
ne yapim bende birkaç yıl sonra evde ayna bulundurmam nasılsa aynaya ihtiyacım kalmayacak
adamın kafasını ayna niyetine kullanırım diimi ama....
ablacım hadi allah rahatlık versin size ben kaçıyorum uyumazsam sabahleyin komşum beni yer bitirir çenesiyle
evleri bakıma alındı bana geliyor sabahları o yüzden yani
öptüm canom baaaayyyy

resim yüklemeye gelince ben çok rahat yükledim sen nasıl yapıyonki olmuyo ama yarın bi bakarım sorun olucakmı deneyelim oldumu ablacım öpt

:roflol::roflol::roflol: ay sen çok yaşa emi.

resim yüklemeye gelince ben çok rahat yükledim sen nasıl yapıyonki olmuyo ama yarın bi bakarım sorun olucakmı deneyelim oldumu ablacım öpt

kızımda denedi . epey uğraştık. o sen hata yapıyorsundur dedi. baktı aynı sorunları oda yaşadı ki bu konuda uzmandır. kocişi bilgi işlemci olunca, bizim kızada bayağı öğretti. banada tam iyice öğretiyorduki gittiler. neyse hata kk dan kaynaklanıyor sanırım. belkide sorunun farkına varmadılar. neyse düzelene kadar bekleriz.

neyse bende yatayım. nerdeyse sabah olacak. benim misafirim var üstelik. yarında yolcu edeceğim onları. hadi öptüm.

bu fıstık kim arkadaşlar haberiniz varmı?:lepi:ablacığım süpersin

kıs aferin sana. devam et. ama ben pazar günü devam edeceğim. şu sıralar bırakmıştım. fakat kiloda almadım çok şükür.
sen yemezsende çocuklar yer yap yinede.
güzel ablam canım ablam bak şincik alınırım ,ben mutfakta döktürürüm alimallah ,eeeeeeeeee hemşerimiz ablamıza çekmişiz ,ben yesemde yemesemde ,yemek konusunda taviz vermem ,eşimde oğlumda boğazlarına düşkünler ,eeeeeeeee yemekleride güzel yapan biri olunca yaşadılar ,azıcık şımarayım tescillidir sülalede benim yemekler ,hamarat garuyum yani ,

kıslar bu benim 25 yaşımdaki halim. fotoğraflarım bölümüne ekleyemedik. bende herkez görebilir dedim. buraya ekledik. kızikom yardım etti tabii. evet yorumlar lütfen.
canım betül ablam fıstıklar bahçesinden mi geldi o fotoğraf a.s.afetü devran canım benim çok güzelsin bir içim su gibi eee maraşlılar güzel olur diye boşa dememişler şekil 1/a da görüldüğü gibi

tak tak tak bacım kalk çabuk senin komşu geldi-tatlicadiarzu-
sizin kabak tarlasından sabahları kabak çiçeği toplayıp dolma yapıyosun değilmi :jeyyar:valla tavsiye ederim çok güzel oluyor :roflol:

Son düzenleme:
hadi kızlar börek hazır çayıda demledim
bu börek şimdi doğru işyerine gitti ,
çalışanlara sözüm vardı
eve sizin için ayırdım hadi buyrun bakem

Son düzenleme:
berfinsena seni ziyarete geldim canım

Allahim sanki bu topikte bütün mankenler toplanmis bu ne böyle yaaa hihoyyyt

Nightrose ablacim, gülüsün o kadar hos ki, icim kipir kipir oluyor... ve bana cok cok tanidik geliyorsun Şeniz

Nesutayi ya sana ne demeli?seni zaten biliyordum, manken gibi hatunsun yemin ederim cok güzelsin. Hele o ogluslarin, benim kücük delikanlilarim kurban olurum onlara ŞenizŞeniz

Gelelim Ablalarin Ablasina.. Diptisinannesi sade 41 bin kere masallah diyebiliyorum... kac defa resime baktim inan ki bilmiyorum, ama MAsallah ablaicm MASALLAH Şeniz

Berfinsena: sarisin güzelim benim, sen bir baskasin ya ŞenizŞenizŞeniz

Hepinizi seviyorum ben :asigim:

kızlar daha ortalarda yoksunuz ben gidiyorum artık
sizsiz fink atmanın tadı olmuyor ,benim sadece gözlerimle yetinin
canlarım sizi seviyorum ,zayıflayınca eklerim resim şimdi değil
buyrun size çirkin hatunun gözleri kaşları

Son düzenleme:
anam ben gittim tekrar geldim hala kimsecikler yok
hadi tembeller açıkmışsınızdır ,sofraya buyrun bombayada haber verin ,
yoksa umsuluk olur ,ben gidiyorum artık ,
beni bugün yalnız bıraktınız durun siz ,ağlamaya başladım işte ,

senağlama :teselli: kaydirigubbakcemile :sm_cool: :roflol: :mymeka: klava: kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
ben gidiyorum kalın sağlıcakla ,direk oldum sizi beklemekten ,kocişle resmimizi eklemiştim baktım yoksunuz kaldırdım ,sizi seviyorum ,linkleri gıcıklığına ekledim hihihihi beni çooook özleyin dermişim ....

Son düzenleme:
geldim canom geldim komşudaydım şimdide spora çıkıcam dönünce görüşürüz öpt

canım berfinsenacım, bütün yazılarını okudum. aklımda kaldığı kadarını cevaplıyayım. kahramanmaraşın kızları tescillidir canım. padişahlar bile bizim kızlarımıza dünür olmuşlar. benim bildiğim 2 tane gelinimiz var. saraylarda bile konuşulmuşuz yani. eh kendimize de pay çıkaralım. koltuktan iyi veriyor muyum? hatunlarımız zaten iyi yemek yaparlarmış. bizlerde onların torunlarıyız. mutlaka ellerimiz ballıdır. hiç aşağıdan almıyorum. ne kadar mütevaziyim değil mi? şaka bir yana ben bu şehriye pilavını bir arkadaşımdan öğrenmiştim. çokta sevdik. ara sıra değişiklik olsun diye yaparım. özellikle çocuklar burdayken. biz iki tonton sebze ağırlıklı yemek zorundayız. yaşlılıktan ve sağlık açısından. herifin yüksek tansiyonu, kollestrolümüz ve şeker. tabii yemeği ona göre yapmak zorundayım. çok şükür bende sadece kolletrol var. evde hep perhiz yemeği pişince, anca çocuklar gelince böyle yemekler yapıyorum. çoğunu yapmaya yapmaya insan unutuyorda.

hazırladığın sofrayı ve böreği gördüm canım. ellerine kollarına sağlık. hepsinin acuk ucundan baktım. bulduğun dostluk üzerine yazılarıda okudum. hepsi birbirinden harikaydı. ellerine ve emeğine sağlık.

ben misafirlerimi bugün 4 de yolculadım. ancak pc yi açabildim. msn den habire sinyaller geldi. kardeşlerimde beni merak etmişler. onlarada acuk takıldım. şu bir hafta dış dünyayla ilişiğim kesilmişti nerdeyse.çok şeyler kaçırmışım. onları yakalamaya çalışıyorum. bir yandanda çamaşır yıkıyorum. ortalığı toparlıyorum. evi yarın temizliyeceğim. çok işim var çokkkk. ev battı sanki. kırklamam lazım. üsten yaptım ama bana yeterli gelmedi. yarında temizlik faslı başlayacak. evi kafaya taktım. neysem çokçenem düştü. birazlarını sonraya saklayayım.

ablam hoşgeldin bende hemen bakıp çıkıcam saçıma fön çekicem ,pilav tarifi çokmu gerilerde,ben göremedim ?sen sayfayı bana bi söyle öptüm fıstık ablam ,iyi akşamlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…