canım berfinsenacım, bütün yazılarını okudum. aklımda kaldığı kadarını cevaplıyayım. kahramanmaraşın kızları tescillidir canım. padişahlar bile bizim kızlarımıza dünür olmuşlar. benim bildiğim 2 tane gelinimiz var. saraylarda bile konuşulmuşuz yani. eh kendimize de pay çıkaralım. koltuktan iyi veriyor muyum? hatunlarımız zaten iyi yemek yaparlarmış. bizlerde onların torunlarıyız. mutlaka ellerimiz ballıdır. hiç aşağıdan almıyorum. ne kadar mütevaziyim değil mi? şaka bir yana ben bu şehriye pilavını bir arkadaşımdan öğrenmiştim. çokta sevdik. ara sıra değişiklik olsun diye yaparım. özellikle çocuklar burdayken. biz iki tonton sebze ağırlıklı yemek zorundayız. yaşlılıktan ve sağlık açısından. herifin yüksek tansiyonu, kollestrolümüz ve şeker. tabii yemeği ona göre yapmak zorundayım. çok şükür bende sadece kolletrol var. evde hep perhiz yemeği pişince, anca çocuklar gelince böyle yemekler yapıyorum. çoğunu yapmaya yapmaya insan unutuyorda.
hazırladığın sofrayı ve böreği gördüm canım. ellerine kollarına sağlık. hepsinin acuk ucundan baktım. bulduğun dostluk üzerine yazılarıda okudum. hepsi birbirinden harikaydı. ellerine ve emeğine sağlık.
ben misafirlerimi bugün 4 de yolculadım. ancak pc yi açabildim. msn den habire sinyaller geldi. kardeşlerimde beni merak etmişler. onlarada acuk takıldım. şu bir hafta dış dünyayla ilişiğim kesilmişti nerdeyse.çok şeyler kaçırmışım. onları yakalamaya çalışıyorum. bir yandanda çamaşır yıkıyorum. ortalığı toparlıyorum. evi yarın temizliyeceğim. çok işim var çokkkk. ev battı sanki. kırklamam lazım. üsten yaptım ama bana yeterli gelmedi. yarında temizlik faslı başlayacak. evi kafaya taktım. neysem çokçenem düştü. birazlarını sonraya saklayayım.