betül ablacum bu mesajım sanaydı bomba hemen sahip çıkmış.klava:
bombaylada ne tatlı çekişmişsiniz öyle.allah muhabbetinizi arttırsın:içelim::1hug:
manken arkadaşım benim ALLAHım seni nazarlardan saklasın eşine evlatlarına bağışlasın
senağlamaben yokken ne çok şey olmuş valla çok şey kaçırmışım ,ablam canım beni özledinmi? ben seni çok özledim Şenizben gideli bu ellerden of of çok şey kaçırmışım :çok üzgünüm:sayfalar oku oku maşallah bitmiyor ,manken bacım resimleri eklemişsositososito bende nazarlık takayım bari
ablacığım sayfaları tek tek okuyacağım,senin börekti pilavdı bak bende merak ettim
bu arada sana iyi haberlerim var 2 kilo verdim hihoyyyt,şuan varya midem kazınıyor ama yemicem ,gırtlağı tutmayınca olmuyor ablam,zeynepciğin bayrama zayıf ve sağlıklı girecek inşallah :Saruboceq:sana söz vede kendime söz :lepi:
canlarım benim betül ablam öncelikle iltifatların için çok teşekkür ederim
ondan sonrada valla şimdiki genç kızlara taş çıkarrım çünkü maşallah hepsinde bi göbek bi göbek
ha bide kıskanma sende hemen oğluşunla bir fotoğraf çek göster bize
allah seninde evlatlarını sana bağışlasın.acılarını göstermesin
aman allahım bu güzel hatun betül ablamdan başkası olamaz
ama şunu bil güzel ablam yıllar seni eskitememiş maşallah
oğluşunada bir an evvel kavuşursun inşallah ablacım
özlemler olmasaydı sevgiler kıymetsiz olurdu hasret insanın sevgisini kamçılayan en güzel duygudur
allah betül abla sen çok yaşa emi zaten biz insanoğlu hep böyleyiz başımıza gelen herşeyin hep bir sorumlusu vardır iyi yada kötü
erkekler kadınları suçlar kadınlar erkekleri
özelliklede bu konuda
benim aşkımda 7 yılda kelleşmeye başladı başının arkası bülbül yuvası mübarek
onun sorumlusuda benmiyim şimdi
valla ben bişi yapmadım
itiraf ediyorum kaynanam yaptı