Kahramanmaras///46

nightcim canım benim bu zamanda komşuluk şehirlerde pek az rastlanır oldu.ama çok şükür burda yok.ah desen hepsi yanımdalar.ama ceyhanda bende sen gibi komşusuzluktan muzdariptim.ölüp gitsem kimsenin umrunda değildi.hatta komşularım şimdi ısrarla bana sen doğur el birliğiyle bakar büyütürüz diyorlar.şükürler olsun rabbime hepside çok iyiler.darısı hepinizin başına inşallah.benim burda tek şikayetim eğitimsizlik ve cehalet tabiki ama vicdansız ve merhametsizlikten çok daha iyidir yinede.

ablam benim maşallah elinden gelmeyen yok.kocişin pek şanslı.eminim elinin değdiği herşey sen kadar tatlı ve güzel oluyordur.

ablacim ben cok severim sehriye pilavini.. yanina citir tavuk yapacaksin ve birazda yogurt tamamdir off canim cekti ya cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

1 ölçü şehriye iki ölçü su olay bu. önce şehriyeyi yağla kavur. hafif pembeleşince suyunu, tavuk suyu tabletini ve tuzunu ekle. suyunu çekince demlenmeye bırak. sonra servis yap.

Herkese iyi akşamlar:sm_cool:Kolay börek tarifin için çok teşekkürler canım ablacım pilavıda deniycemkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar:sm_cool:Kolay börek tarifin için çok teşekkürler canım ablacım pilavıda deniycemkaydirigubbakcemile5 hilalcik hepinize sevgilerini yolluyor bu aradaa.s.[/QUOTE]

ah o ne güzel sofra canım arkadaşım. ellerine ve emeğine sağlık. hilalcikte çok hoş. yeni yaşı ona uğurlu gelmiştir inşallah.

şehriye pilavı güzel oluyor. hele çocuklar çok seviyorlar. hemde değişiklik oluyor. bakın ablanızda neler çıkıyor. hatırladıkça böyle değişik şeyleri yazarım size. Şeniz

Son düzenleme:
Bombacım bizde pasta yedik şekerim bugünde üçgen üçgen pofuduk börek sardım yaaaŞeniz

Son düzenleme:
nightcım maşallah sende kızından güzel görünüyorsun.bende fotomu koycem emme görünce korkup kaçarsınız diye koymuyom.
ayrıcada o masadakileri görünce iştahım kabardı.bir an acktığımı hissettim.

ablam benim maşallah elinden gelmeyen yok.kocişin pek şanslı.eminim elinin değdiği herşey sen kadar tatlı ve güzel oluyordur.

betül ablacum bu mesajım sanaydı bomba hemen sahip çıkmış.klava:
bombaylada ne tatlı çekişmişsiniz öyle.allah muhabbetinizi arttırsın
:içelim::1hug:

Caım benim çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5 Sen benim güzel yürekli arkadaşımsın asla inanmıyorum senin gönlün gibi yüzünde güzeldirŞenin dıptısta anneciğine tam tahmin ettiğim gibi yüreklerindeki ışıltıyı yüzlerine de yansıtmışlar resimlerinde görmedin mi?Bu yüzden beni kandırmasın tatlım hadi heyecanla bekliyorum şekercim fotoğraflarınıCADIARZU Herkese iyi geceler, öptüm.a.s.

Amin sağol canım ablacım... Bizlerin de kızımızın uğuruyla ve Allahın izniyle işlerimiz rast gider inşallah.:Saruboceq: Bu arada senin o hamaratlı ellerine, güzel yüreğine sağlık, sen tarif edersin de biz yapmaz mıyız hiç? Nesutcuğumu accıkın sizden cesaret alsında yüzündeki sevgiyi pırıltıyı yansıtsın diye dürtüükledim haberin olsun, bakalım bekloz cici resimleriniyerimseniben Hadi iyi gecelera.s.

Nesutcum pek güzelmişsin sana da oğluşuna da 41 kere MAŞALLAH Allah nazarlardan saklasın bitanem. Kayınvalidem çok beğenince kaşlı gözlü maşallah der, hıh tam ondan Yüzü de kalbi gibi güzeldir demiştim senin için, tam tahmin ettiğim gibi oldu Resmende olsa çok sevindim seni gördüğüme Maraşa gelirsem:)))) resmini de yanıma alıcam bulmak için merak etmekaydirigubbakcemile2 Ya iyi geceler deyip deyip bi uyumaya gidemedim hadi iyi geceler artık, öptüm şekerler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…