Kahramanmaras///46

canım benim çok teşekkür ederim o senin kalbinin ve yüzünün güzelliğinden.allah hepimizi evlatlarımıza bağışlasın.ayrıcadaaa bende seni gördüğüme ve tanıdığıma çok memnunum burdaki arkadaşlarım sayesinde hayata daha bi sıkı tutunmaya başladım.allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepinizi çoooook seviyorum.
iyi geceleeeer

betül ablacum bu mesajım sanaydı bomba hemen sahip çıkmış.:eek:klava:
bombaylada ne tatlı çekişmişsiniz öyle.allah muhabbetinizi arttırsın
:içelim::1hug:

canım sağol.bende bombaya sanmıştım. biz arada tatlı tatlı çekişiyoruz. hoşuma gidiyor bombaya takılmak. o da hissetti onunla tatlı tatlı şakalaştığımı.Şeniz

bennngm6.png

kıs bu ne güzellik böyle. aynı liseli kıslar gibisin. bu resmini büyüt bence. kocişin iyiki seni kıskanmıyor.:nazar:

bu küçük oğluş değil mi? allah bağışlasın. msn de ben diğerini görmüştüm.

kıs oğluşta çok yakışıklı olcak. maşallah. ay ben kıskandım şimdi. kızikomla resmim varda oğluşumla şöyle bir resmim yok. ah ah.kötükedihüso :1hug:

senağlamaben yokken ne çok şey olmuş valla çok şey kaçırmışım ,ablam canım beni özledinmi? ben seni çok özledim Şenizben gideli bu ellerden of of çok şey kaçırmışım :çok üzgünüm:sayfalar oku oku maşallah bitmiyor ,manken bacım resimleri eklemişsositososito bende nazarlık takayım bari :nazar::nazar:
ablacığım sayfaları tek tek okuyacağım :kahve:,senin börekti pilavdı bak bende merak ettim
bu arada sana iyi haberlerim var 2 kilo verdim hihoyyyt,şuan varya midem kazınıyor ama yemicem ,gırtlağı tutmayınca olmuyor ablam,zeynepciğin bayrama zayıf ve sağlıklı girecek inşallah :Saruboceq:sana söz vede kendime söz :lepi:

[QUOTE="NightRose";4121822]Caım benim çok teşekkürlerkaydirigubbakcemile5 Sen benim güzel yürekli arkadaşımsın asla inanmıyorum senin gönlün gibi yüzünde güzeldirŞenin dıptısta anneciğine tam tahmin ettiğim gibi yüreklerindeki ışıltıyı yüzlerine de yansıtmışlar resimlerinde görmedin mi?Bu yüzden beni kandırmasın tatlım hadi heyecanla bekliyorum şekercim fotoğraflarınıCADIARZU Herkese iyi geceler, öptüm.a.s.[/QUOTE]

ah canım benim. ne güzel iltifat etmişsin. seninde güzelliğin yüzüne yansımış. resimlerini gördük. artık bizde güzellik kalmadı. tontiş bir teyze oldum. bu bile beni gülümsetiyor. :roflol::roflol::roflol: kendimi moralman yükseltmek zorundayım. şu belim ağrımasa daha neşeli bir hatun olacağım galiba.:1hug:herkese iyi uykular , iyi huzurlu geceler.

iyigeceler1.gif

allah bomba sen çok yaşa emi valla beni acayip güldürdün.
hemide babamla eniştemden önce ben furrum seni
bıngıl bıngıl çıkıcan ortalara sonra al başına belayı
enişte bey bence yastığı sen diye kucaklamıyordur eminim rüyasında gördüğü fıstıklara sarılıyordur hihihihh

canlarım benim betül ablam öncelikle iltifatların için çok teşekkür ederim
ondan sonrada valla şimdiki genç kızlara taş çıkarrım çünkü maşallah hepsinde bi göbek bi göbek
ha bide kıskanma sende hemen oğluşunla bir fotoğraf çek göster bize
allah seninde evlatlarını sana bağışlasın.acılarını göstermesin

benim kendini tombiş hisseden ama aslında şeker gibi fıstık gibi olan arkadaşım berfinsenam
allah senide evlatlarına bağışlasın sizide nazarlardan saklasın canım benim
ayrıca kocişime gelince o ciğerim bana çok iyi bakıyoda ben burnumla itiyom suç bende valla çok şımarttı beni herhal
canım benim yinede aşkuma söylim bana daha iyi bakmasını seninde kızdığını hem korkar acuk bende artık nazdan şımartılmaktan iyice zıvanadan çıkar tekmeyi yerim heralde
neyse yinede ben bi şansımı deneyim

[QUOTE="NightRose";4121879]Amin sağol canım ablacım... Bizlerin de kızımızın uğuruyla ve Allahın izniyle işlerimiz rast gider inşallah.:Saruboceq: Bu arada senin o hamaratlı ellerine, güzel yüreğine sağlık, sen tarif edersin de biz yapmaz mıyız hiç? Nesutcuğumu accıkın sizden cesaret alsında yüzündeki sevgiyi pırıltıyı yansıtsın diye dürtüükledim haberin olsun, bakalım bekloz cici resimleriniyerimseniben Hadi iyi gecelera.s.[/QUOTE]

canım allah çocuklarımızın yüzüne baksında bahtlarını açık etsin.:Saruboceq: onu ben msn de gördüm. çok şugar bir gacı o. ama bunu bir türlü kabullenmiyor. aynı liseli bir kız gibi. ah bende tekrar sizlerin yaşlarınıza dönebilsem keşke. kızımı gördünüz. o benim gençliğimmiş. her gören bunu diyor. bende vay be diyorum. bir ara gençlik resmimi fotoğraflarıma ekleyeceğim. o zaman bir bakın bakalım. şimdiki halim onuda gördünüz. yorum yok diyorum.kötükedihüso ah eski günler ah.:roflol::roflol::nazar::a015:

senağlamaben yokken ne çok şey olmuş valla çok şey kaçırmışım ,ablam canım beni özledinmi? ben seni çok özledim Şenizben gideli bu ellerden of of çok şey kaçırmışım :çok üzgünüm:sayfalar oku oku maşallah bitmiyor ,manken bacım resimleri eklemişsositososito bende nazarlık takayım bari :nazar::nazar:
ablacığım sayfaları tek tek okuyacağım :kahve:,senin börekti pilavdı bak bende merak ettim
bu arada sana iyi haberlerim var 2 kilo verdim hihoyyyt,şuan varya midem kazınıyor ama yemicem ,gırtlağı tutmayınca olmuyor ablam,zeynepciğin bayrama zayıf ve sağlıklı girecek inşallah :Saruboceq:sana söz vede kendime söz :lepi:

kıs aferin sana. devam et. ama ben pazar günü devam edeceğim. şu sıralar bırakmıştım. fakat kiloda almadım çok şükür.

sen yemezsende çocuklar yer yap yinede.

canlarım benim betül ablam öncelikle iltifatların için çok teşekkür ederim
ondan sonrada valla şimdiki genç kızlara taş çıkarrım çünkü maşallah hepsinde bi göbek bi göbek
ha bide kıskanma sende hemen oğluşunla bir fotoğraf çek göster bize
allah seninde evlatlarını sana bağışlasın.acılarını göstermesin

oğluşum şimdi kocaelinde. hergün konuşuyorum. ama çok özledim. allah herkesin evlatlarını ana ve babalarına bağışlasın. sağolsunlar, iyi haberleri gelsin yeter.:Saruboceq:

bomba kocayı kandırıp kaçtın öyle mi? benimki bu saatte tv başında. habire o kanal senin bu kanal benim geziniyor. hep yaptığı şeydir. yalnız şu sesi çok açmasa hatırım kalacak. yakında komşular isyan edecekler diye korkuyorum. ben arka odadayım. nereyi seyrettiğini çok iyi duyuyorum. allah komşularımın yardımcısı olsun. aman kıs resimlerin sansüre takılacak.

aman allahım bu güzel hatun betül ablamdan başkası olamaz
ama şunu bil güzel ablam yıllar seni eskitememiş maşallah
oğluşunada bir an evvel kavuşursun inşallah ablacım
özlemler olmasaydı sevgiler kıymetsiz olurdu hasret insanın sevgisini kamçılayan en güzel duygudur

kıslar bu benim 25 yaşımdaki halim. fotoğraflarım bölümüne ekleyemedik. bende herkez görebilir dedim. buraya ekledik. kızikom yardım etti tabii. evet yorumlar lütfen.:roflol::roflol:kötükedihüso

Son düzenleme:
aman allahım bu güzel hatun betül ablamdan başkası olamaz
ama şunu bil güzel ablam yıllar seni eskitememiş maşallah
oğluşunada bir an evvel kavuşursun inşallah ablacım
özlemler olmasaydı sevgiler kıymetsiz olurdu hasret insanın sevgisini kamçılayan en güzel duygudur

kıs o zamanlar gençtim. şimdiki halimle arada dağlar var. şimdi yaş 55. yakından bakınca kırışıklar çoğalmış. saçlar kaşlar seyrelmiş. ben ah çekmeyeyim de kim çeksin. adama bu resmimi gösterip, beni ne hallere düşürdün farkı gör diyorum. haksızmıyım ama.:roflol::roflol::roflol:

ablacım ben başka yorum yapamicam nutkum uçtu yawww
tütütütü maaaaaşşşaaaaallllaaaaah

allah betül abla sen çok yaşa emi zaten biz insanoğlu hep böyleyiz başımıza gelen herşeyin hep bir sorumlusu vardır iyi yada kötü
erkekler kadınları suçlar kadınlar erkekleri
özelliklede bu konuda
benim aşkımda 7 yılda kelleşmeye başladı başının arkası bülbül yuvası mübarek
onun sorumlusuda benmiyim şimdi
valla ben bişi yapmadım
itiraf ediyorum kaynanam yaptı

kk da resim yükleyemiyoruz. hep sorun çıkıyor. şu yeni eve taşındığımızdan beri resim yüklemede bir problem oluştu. bilmiyorum sizde de aynı sorunlar çıkıyor mu? takı-şemalarımı bile yükleyemez oldum. sorun düzelsin diye bekliyorum.

allah betül abla sen çok yaşa emi zaten biz insanoğlu hep böyleyiz başımıza gelen herşeyin hep bir sorumlusu vardır iyi yada kötü
erkekler kadınları suçlar kadınlar erkekleri
özelliklede bu konuda
benim aşkımda 7 yılda kelleşmeye başladı başının arkası bülbül yuvası mübarek
onun sorumlusuda benmiyim şimdi
valla ben bişi yapmadım
itiraf ediyorum kaynanam yaptı

oda beni suçluyor. tarık akana benzetirlermiş benim kocişimi. şimdi hala zayıf ama yüzü kırıştı. saçları kırlaştı. eh azcukta döküldü.:roflol::roflol::roflol: ama daha çok suçlu çocuklar. ömrünü tüketmişlermiş.:nazar: maşallah benim bıcırıklarımda bayağı hareketliydiler. eh ortaklaşa çocuk bakmak zorunda olduğumuz için adam rahat yüzü görmedi.kafamçokkarıştı allahtan benim kaynana bizden uzaktıda rahattık. bulundukları yerden bile yetişseler biz umursamazdık.

kıs kocişine iyi bak. bülbül yuvasına çözüm eczanelerde satılıyormuş. hani tv.de habire reklamı veriyor ya ondan. bende oğluşuma alacağım. benim oğluşun da ön tarafları açılmaya başlamış. daha yaşı 23. bizimkide dersler sebep buluyor.

sebep arayacak olsak o kadar çok ki. neysem:asigim::nazar:

X