merhaba kızlar .bende kahramanmaraşlıyım.merkezde oturuyorum. trabzon caddesindeyim.
hoşgeldin yeşim. bizde kahramanmaraşlıyız. fakat ben izmirde yaşıyorum. rüzgarlar bizi buralara attı. orada yaşayan arkadaşlarımız var. ay ne güzel çoğalıyoruz. artık bir kahramanmaraş buluşmasını gerçekleştirin. sizlerin buluşmasını merakla bekleyeceğiz. bizde buralardan özlem gidereceğiz.canım aramıza katıldığına memnun oldum. umarım bizlerle iyi vakit geçirirsin.:dance::sm_cool::teytey:
çok teşekkür ederimmm.çok sağolunn.inanın beni bu şekilde karşılamanıza çok sevindim.bu site çok hoş sizler çok iyisiniz.kahramanmaraşımızdan kocaman öpücüklerleeee
selam kızlar nasılsınız bakalım.dün eşim geldi.eşim evde olduğu zaman ikimizinde bilgisayar başına oturması yasak.birimiz uyumadan diğeri internete giremez.yoksa birbirimizi unutup internete dalıyoruz.çözümü böyle bulduk.
yani akşamları yokum ama gece burdayım(eşim uyuyunca)
büyük çay fincanı bana aittir kıslar. kimselere vermem. onu bilesiniz.
yeşimcim pazartesi yine bekliyoruz. kendine iyi bak. ha kahvaltıyıda bir zahmet hazırlıyıver. bizim kıslar yemeyi çok severler.
canlarınız sağolsunn.pazartesiye kadar sizleri çok özleyeceğimmm yaaaaasenağlama
kızlaaaaar notuyonuz bakem.ben kaçırmışım 5 çayını.banane ben bidaha istiyom betül ablaaaaaaaaaa.
yeşimcim sende hg canım kardeşine söyle kk ya girmeyeni yok yazıp sınıfta bırakıyolarmış de emi.arada bi kandır onu takıl bize tatlım.
nightcim nasılsın canommmm gel bende çok güzel mammalar yaptım ağzına layık beraber yiyelim oldumu datlum.
kızlaaaaar notuyonuz bakem.ben kaçırmışım 5 çayını.banane ben bidaha istiyom betül ablaaaaaaaaaa.
yeşimcim sende hg canım kardeşine söyle kk ya girmeyeni yok yazıp sınıfta bırakıyolarmış de emi.arada bi kandır onu takıl bize tatlım.
nightcim nasılsın canommmm gel bende çok güzel mammalar yaptım ağzına layık beraber yiyelim oldumu datlum.
kızlar eşim tatlı çerez kola pasta almış.ben çıkıyom.ziyafet var.sizleride çağırmak isterdim ama eşimle başbaşa kalmak istiyoz.hemde sadece bana yeter.eşim cimrilik etmiş 1kilocuk almış tatlıyı.size ikram edemem.şöyle 5kilo falan alsaydı seve seve birer dilim verirdim.şansınıza küsün.
hani kalanlar nerde yumulim hemen.bensiz boğazına durmadımı onlar
kaynanam dolma sarma göndermiş.bende fırında karnabahar yaptım.yazarken bile ağzım sulandı.canım kaynanacuğum benim.ben dolma yapmıyom diye göndermiştir.yemezsem hatrı kalır.ama ben biliyom o dolmaları benim için değilde oğlu için gönderdi.olsun sonuçta gönderdi işte.banada afiyetle yemek düşer.hadi baaay...