Kahramanmaras///46

merhaba kızlar. bugün kimseler yok bakıyorum. ee nerdesiniz bakayım. iş yapıyoruz demeyin. bu saate iş kalmaz. artık ben yarından itibaren burda nöbet tutcam. ortalığı boş buldunuz tabii uğramıyorsunuz. ci demekte yok. oturup yazacaksınız.

baş konumuz yöresel yemekler. sonraki konu kahramanmaraşın gezilecek ve görülmesi gereken yerleri. tabii resimli olacak. sonuncusuda eski örf ve adetlerimiz. oldu mu? konular bunlar.

ilimizi güzelce tanıtacağız. aa folklorumuzu unutmuşum. o olmadan olmaz. herkez bizim dostluğumuzu kıskanıyor. biz onlara örnek olalım değil mi? hadi hepinize kolay gelsin. aranızda paylaşın bakalım.

merhaba kızlar .bende kahramanmaraşlıyım.merkezde oturuyorum. trabzon caddesindeyim.

merhaba kızlar .bende kahramanmaraşlıyım.merkezde oturuyorum. trabzon caddesindeyim.

hoşgeldin yeşim. bizde kahramanmaraşlıyız. fakat ben izmirde yaşıyorum. rüzgarlar bizi buralara attı. orada yaşayan arkadaşlarımız var. ay ne güzel çoğalıyoruz. artık bir kahramanmaraş buluşmasını gerçekleştirin. sizlerin buluşmasını merakla bekleyeceğiz. bizde buralardan özlem gidereceğiz. canım aramıza katıldığına memnun oldum. umarım bizlerle iyi vakit geçirirsin.:dance::sm_cool::teytey:

çok teşekkür ederimmm.çok sağolunn.inanın beni bu şekilde karşılamanıza çok sevindim.bu site çok hoş sizler çok iyisiniz.kahramanmaraşımızdan kocaman öpücüklerleeee

çok teşekkür ederimmm.çok sağolunn.inanın beni bu şekilde karşılamanıza çok sevindim.bu site çok hoş sizler çok iyisiniz.kahramanmaraşımızdan kocaman öpücüklerleeee

toprağım, biz hemşolarımızı başımızın üstünde taşırız. yalnız şartımız var. burada en büyük ben olduğuma göre söz bana düşüyor. hergün en az iki kere uğrayıp, kendinden haberler vereceksin. ci demek yok. şaka bir yana, temasımızı kaybetmeyelim. öpüyorum seni.:1hug:a.s.:enbuyukkk:

ah canım benim eşimde bu olaydan dolayı bana güceniyor. :dilcikar: aman boşver. burası daha önemli. hihoyyyt

ama sizler gençsiniz siz bana bakmayın. kocacıklarınızı boş bırakmayın.kötükedihüso yoksam içlerine şeytan girer.:roflol::roflol::roflol:

onları uyutup gelin.:1hug: ben sizleri özlüyorum.:asigim:

arkadaşlar bana müsade.mesai vaktim bitti ve çıkıyorum kusura bakmayın.evdeki pc de kardeşimin olduğu için şifre koyuyo giremiyorum.pazartesi görüşmek dileğile.hepinizi öpüyorummm

büyük çay fincanı bana aittir kıslar. kimselere vermem. onu bilesiniz.
yeşimcim pazartesi yine bekliyoruz. kendine iyi bak. ha kahvaltıyıda bir zahmet hazırlıyıver. bizim kıslar yemeyi çok severler.

büyük çay fincanı bana aittir kıslar. kimselere vermem. onu bilesiniz.
yeşimcim pazartesi yine bekliyoruz. kendine iyi bak. ha kahvaltıyıda bir zahmet hazırlıyıver. bizim kıslar yemeyi çok severler.

canlarınız sağolsunn.pazartesiye kadar sizleri çok özleyeceğimmm yaaaaasenağlama

canlarınız sağolsunn.pazartesiye kadar sizleri çok özleyeceğimmm yaaaaasenağlama

mutlaka bekliyoruz. kardeşinede selam söyle şifreyi koymasın. evdeki mallar herkeze aittir. onun benim olmaz. o kullanmadığı zaman sen kullanabilmelisin. kötükedihüso

seni özleyeceğiz canım.:a015:

Yeşimcim aramıza hoşgeldin canımŞeniz Bekledim kimse gelmedi ben de gidiyom kızlar hadi iyi akşamlar, öpüldünüzzzza.s.

dıptısının anneciği noluysuuunnnn bana o pofuduk böreklerden yolla ablacım, çay bardağına da razıyım, yeterki muhteşem sofranda bulunayım:bbo: açlıktan burda bayıldım evde yemekte yok:a015: eeee kızartmadan yapayım bari eve gidince tembellik etmeyipmucuk mucuk ellerine yüreğine sağlıka.s.

kızlaaaaar notuyonuz bakem.ben kaçırmışım 5 çayını.banane ben bidaha istiyom betül ablaaaaaaaaaa.
yeşimcim sende hg canım kardeşine söyle kk ya girmeyeni yok yazıp sınıfta bırakıyolarmış de emi.arada bi kandır onu takıl bize tatlım.
nightcim nasılsın canommmm gel bende çok güzel mammalar yaptım ağzına layık beraber yiyelim oldumu datlum.

bombammm canom burdayım ama şimdi kaçmak zorundayım aşkım çok hasta yanağı kocaman şişti bişi yiyemiyoda ciğerim.bende ona yeşil mercimekli patatesli çorba yaptım.
yumuşak olur diye patlıcan közledim üstünede kıymalı sos dökcem yani bi nevi alinazik
yanınada pirinç pilavı nane ve maydonoz limonlu
anaaaaa bende oktay usta gibi döktürmüşüm valla ne hamarat karıyım ben yaaaneyse hadi şimdi hepinizi öpeyom sımsıkı kucakleyom dönüncede lak lak yaparız ok

Ahhh ahhhh nerde sizin gibi istanbulda candan çay sofrasına davet edecek insanı:sm_confused: 3-5 kişiyle merhaba ya da iyi akşamlaşıyoruz hepsi bu:1no2:Öyle özeniyorum ki şöyle komşuluklara dostluklara Hele senin maharetli ellerinden bir şeyler yemek ne güzel olurdu datlum gıymatlum:roflol: öptüm çok, söz gelicem bigünkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4118457]dıptısının anneciği noluysuuunnnn bana o pofuduk böreklerden yolla ablacım, çay bardağına da razıyım, yeterki muhteşem sofranda bulunayım:bbo: açlıktan burda bayıldım evde yemekte yok:a015: eeee kızartmadan yapayım bari eve gidince tembellik etmeyipmucuk mucuk ellerine yüreğine sağlıka.s.[/QUOTE]

canım sana istediğin böreği yapıp yollarım. akşama kızartma yapma. al yufkayı. içine bir harç hazırla. az yağ, üstünede yumurta sarısı. sür fırına. en kolay iş bu. valla zorda kaldığımda yapıyorum. hem çabuk hemde kolay oluyor.

Son düzenleme:

canım geç kalmadın yiyiver işte. bomba gelemedi. tabii pasta ve börekler kaldı.cokacimcoook:roflol::roflol::roflol:

niye hep biz şansımıza küselim. bizimde kocişlerimiz var. onlarda bize getiriyor. ama biz dermiyiz.:içelim: gizli gizli yeriz.:roflol::roflol:

hani kalanlar nerde yumulim hemen.bensiz boğazına durmadımı onlar

valla en sonunu kardişin bitirdi. eh bekleyemedik.hihoyyyt

bende kızikoma sarma yapmıştım. damatçığıma yollayacağım. acıkta baklava ve hoşmerim yollayacağım. damadıma iyi bakmam lazım.:sm_cool::roflol::roflol::roflol: yarın kızım kocişinin yanına gidecek.:a015:

bugün benim menümde güzeldi yani. şehriye pilavı, sosis tava, mercimek çorba, yaprak sarma ve iki çeşit turşu.

kıslar bu şehriye pilavı çok güzel oluyor. pilavdan tek farkı şehriyeyi yağda hafifçe kavurup pembeleştiriyorsun. suyunu aynı pilav gibi ayarlıyorsun. içine ayrıca tavuk suyu tabletide koyabilirsiniz. çok lezzetli oluyor. hiç yapmayanlar bir denesin. çokta kolay bir yemek. tavsiye edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…