Kahramanmaras///46

maşallah maşallah
allah nice güzel yılalr verisn.
şansı bol ve güzel olsun

canım benim seni bir an eski komşumuz feride abla sandım.sebebide kızın allah bağışlasın onun kızına çok benziyor.afalladım biran.resmini görmesem osun sanacaktım.kız ben dr a gitmedim değil gidemedim anacım.dağın başındayız.şehre gidebilmem için 200 km yapmam lazım.burdaki drlarda uzman değil.bugün biraz daha iyiyim çok şükür.aşure yapıyorum şimdi bir koca tencere hepimizede yeter.buyrun yiyelim.akşamada antep köftesi yoğurdum.baya bir yedim.canlarım benim allah hepinizden razı olsun beni düşünmeniz mutlu etti beni.iyiki varsınız.sizleri çok seviyorum.

nightrose ay kız senin vitrin takımının aynısı bizim evde de var. bu ne tesadüf. ay şaşırdım valla. örtü ve aplikeler olmasa bizim ev diyecektim nerdeyse. demek zevklerimizde uyuşuyormuş. kızında çok sevimli maşallah. allah sizlere bağışlasın. uzun ömürler dilerim.

iştahın açılsın diye bak yemek menüsü sunuyorum.

ablam bu bu kadar yemekten sonra hareket lazım
zaten kiloyla başım dertte
hadi kızlar ritme uyalım hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Selamlar, Size iyi geceler demeden gidemezdim kızlar çoook teşekkür ederizz mesajlarınız için. Prensesim çok beğendi gönderdiğiniz kartlarıkaydirigubbakcemile3 Ablacım zevklerimiz aynıymış demek ne güzel beklerim inşallah bir gün ama önce nesutcuğuma gidicez antep köftesi yemeyekaydirigubbakcemile hazır biraz daha iyiymiş bugünkaydirigubbakcemile5:dance: Berfinsenacım bebişlerine maşallah pek güzeller Allah nazarlardan saklasın canım. Herkesi öpüyorum iyi geceler dilerim.a.s.

teşekkür ederim canım ablam ellerine sağlık ne güzel görünüyorlar.ah bide yiyebilsem ne güzel olacak.birtencere aşureyi yaptım sadece bir tabak yedim gerisinide dağıtıcam.

iyi geceler nightrosecim gelin buyrun urfa köftesi bile yoğurrum ben size.bende yatıcam uykum geldi hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.

kıslar dün gece koltuğun üstünde uyuya kalmışım. çok yorulmuş resmen koltukta sızmışım. sağolsunlar üstümü örtüp gitmişler. söylemesi ayıp akşam lokma canları istedi. bende kıyamadım yaptım. bayağı yordu beni. sabahta böyle erkenden kalktım. bugünde izmirli arkadaşlarla buluşacağız. kızımın şerefine toplanıyoruz. aniden karar verildi. pazar günü buluşma haberlerinde resmimizi göreceksiniz. ordan sizlere el sallayacağım. siz bana gelemediniz ben sizlere konuk olcam. tombul teyzeniz el sallayacak sizlere unutmayın.

hemşolarımmmm canlarım selam olsun herkese
bombam betül ablam berfinsenam nightrosemm swethomem notuyonuz bakem neler yaptınız özlemişim ayol sizleri.
canum bombam hemen yine pastalara dalmışın ayıp yaw önce bir selam verir insan.

hepinizi çok özledim. ne mutlu şükür kavuştuk. allah ayırmasın. ay sizden ayrı kalmak ne zormuş anlatamam canlarım.

inşallah bir daha böyle ayrılıklar yaşamayız. hepinizi çok çok öpüyorum.

kızlar izmirli hanımların buluşmasında benim resimlerim olacak. bakıverin. ablanızdan hepinize burdan selamlar.

canlarim benim nasilsiniz kk tasiniyordu giremedim nasil özlemisim burayi ya.. tabiikide sizi.. burayi bura yapan sizsiniz.. kurban olurum hepinize

canlarim benim nasilsiniz kk tasiniyordu giremedim nasil özlemisim burayi ya.. tabiikide sizi.. burayi bura yapan sizsiniz.. kurban olurum hepinize
canlarım benim hepinizi çok özledim :1hug:
2 dakikada olsa sizler için girdim vallahi şuan a.s,hepinizi çok seviyorum ,kızlarım biraz kendine gelsin görüşürüz ,öpüyorum sizleri güzel bayanlar kocaman hemdeŞeniz

Günaydın Kızlar, ne zormuş ayrı kalmak buralardan günlerdir ilk kez girebildim En son K.klubune mesaj attıgımda site taşındığı için yazmışlardı. Neyse şükür kavuşturana, sizleri çok özlemişim. Ctesi D.günümüz güzel geçti, fotoları bir ara yüklemeye çalaışacağım. Burası çok yoğun, şimdilik öpüyorum. Sevgiler. a.s.

bütün reismelri bekliyoru nightcığım.
kızalr selamlar günaydınalr
hepinzie.
hadi bakalım şenlensin ortalık hadi

kıslar merhaba. ee nerelerde kaldınız. öğlen oldu. hadi artık koşturun buraya. acık muhabbet edelim.

bakın ne zamandır ayrıydık. ne var ne yok, anlatın bakalım. ayrı kaldığımız zamanı telafi edelim.

selam maraşlı kızlar bende maraşlıyım,nabersiniz...

selam maraşlı kızlar bende maraşlıyım,nabersiniz...

a.s.hoşgeldin canım. inşallah elin boş gelmemişsidir. biz yeni gelenlerden hep birşeyler bekleriz. sen bize neler getirdin? :uhm: şöyle güzel resimler var mı? örneğin kahramanmaraş'ın güzel resimlerini bekleriz. çok şey istemiyoruz değil mi? :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…