canım benim seni bir an eski komşumuz feride abla sandım.sebebide kızın allah bağışlasın onun kızına çok benziyor.afalladım biran.resmini görmesem osun sanacaktım.kız ben dr a gitmedim değil gidemedim anacım.dağın başındayız.şehre gidebilmem için 200 km yapmam lazım.burdaki drlarda uzman değil.bugün biraz daha iyiyim çok şükür.aşure yapıyorum şimdi bir koca tencere hepimizede yeter.buyrun yiyelim.akşamada antep köftesi yoğurdum.baya bir yedim.canlarım benim allah hepinizden razı olsun beni düşünmeniz mutlu etti beni.iyiki varsınız.sizleri çok seviyorum.
hemşolarımmmm canlarım selam olsun herkese
bombam betül ablam berfinsenam nightrosemm swethomem notuyonuz bakem neler yaptınız özlemişim ayol sizleri.
canum bombam hemen yine pastalara dalmışın ayıp yaw önce bir selam verir insan.
hepinizi çok özledim. ne mutlu şükür kavuştuk. allah ayırmasın. ay sizden ayrı kalmak ne zormuş anlatamam canlarım.
inşallah bir daha böyle ayrılıklar yaşamayız. hepinizi çok çok öpüyorum.
canlarım benim hepinizi çok özledim :1hug:canlarim benim nasilsiniz kk tasiniyordu giremedim nasil özlemisim burayi ya.. tabiikide sizi.. burayi bura yapan sizsiniz.. kurban olurum hepinize
merhaba k.maraşımın güzel bayanları zeynep- mehtap-poliy-white angel ciyim senide unuturmuyuz sizleri burda gördüyüme çok sevindim vallahi busiteye üye olduğum zamanlar bitane bile maraşlı yoktu yav sıkılıyordum çok tandır girmiyordum siteye bende k.maraş afşinliyim sizler herhalde hep memlekette uzaklardasınız afşinin ufak bikasabasında yaşıyorum bundan sonra daha çok gireceyim busite ye kendinize iyi bakın salıcakla kalın hepinizi öpüyorum bye...
selam maraşlı kızlar bende maraşlıyım,nabersiniz...