Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar bende kahramanmaraşlıyım eskişehirde oturuyorum.yılda 1 defa gidebiliyorum memlekete.
ablam canım benim bak işte geldimgel seni bi öpeyimŞeniz kızından rica etmiştim seni benim yerime öpmesi için ,tatlım benim ,nasılsın misafirin vardı senin ALLAH ım kolaylık versin kıznla resimlerinizi gördüm ,çok şekersiniz hele kızın maşallah çok güzelkıslar merhaba. ee nerelerde kaldınız. öğlen oldu. hadi artık koşturun buraya. acık muhabbet edelim
bakın ne zamandır ayrıydık. ne var ne yok, anlatın bakalım. ayrı kaldığımız zamanı telafi edelim.
tatlım aramıza hoşgeldin a.s.,bende K.maraş merkezdenim ,ben gibi merkezde oturan yokmu hadi arkadaşlar diğer şehirler gibi bizde toplanalım:içelim:selam maraşlı kızlar bende maraşlıyım,nabersiniz...
arkadaşım sende hoşgeldin seviniyorum vallahi K.maraşlı kardeşlerimiz bir araya geliyoruz çoğalıyoruz :dance:sayfamızı yalnız bırakmayın görüşürüz tatlımyerimsenibenmerhaba arkadaşlar bende kahramanmaraşlıyım eskişehirde oturuyorum.yılda 1 defa gidebiliyorum memlekete.
bütün reismelri bekliyorum.
kızalr selamlar günaydınalr
hepinzie.
hadi bakalım şenlensin ortalık hadi
betül ablammm canommm nasılsın bidenem özledim işte özledim varmı ötesi seni kocamaaaaan öpüyorum ballım
ablam canım benim bak işte geldimgel seni bi öpeyimŞeniz kızından rica etmiştim seni benim yerime öpmesi için ,tatlım benim ,nasılsın misafirin vardı senin ALLAH ım kolaylık versin kıznla resimlerinizi gördüm ,çok şekersiniz hele kızın maşallah çok güzel
bende şu an dahi çok yoğunum kızlar hastaydı ALLAH a şükür bugün iyiler sulardan oldu sanırım ,suyu değiştirdik,
sabahın 7 sinden beri ayaktaydım evin işi, bitti,eşim ortağı ile beraber bizim evin yakınlarında mutfak dolabı takıyorladı ,öğle yemeğini hazırladım yemeğe geldiler geç geldikleri için yeni gittiler ,bulaşıklar için şimdi mutfağa geçicem ,senin gibi habire koşuşturuyorum hihoyyyt
meleklerime iyi bak aman. kızım senin yerine öptü beni. misafirim cumartesi gidiyor. kızım onları fethiyeye götürecek. orada misafir edecek. sonra yolculayacak. bu arada iyiki kk kapalıydı. yoksa aklım burada kalacak, hiçbir işi yapamayacaktım. neyse günler çok çabuk geçti. resmen koşturdum. ama soğan perhizini yapamadım. ona vaktim bile olmuyordu. pazar günü yeniden başlayacağım. inşallah bu sefer kesintiye uğramaz.a.s.:1hug:
:Saruboceq: ah canım benim. allah yardımcın olsun. onun stresi sizleri perişan etmiştir. bu devirde iş bulmakta zor. yinede herşeyin hayırlısı. hakkında ne hayırlı ise o olsun. yinede kurulu düzenin bozulmasın. senin için dua edeceğim. kendini üzme fazla. içini ferah tutmaya bak. öpüyorum.:1hug:
nurinisa arkadaşım maşllah benden önce gelmşsin maraşlıların sitesine .bu ne huz kısknadım valla::))))
arkadaşlar bir sabah bir akşima en azında uğramaya çalışıyorum.
nightrosem biz bua y ne maaş veribildik ne avans
ama işler çok apra yok.işçiler mesai yapmak zorunda kalıyor bzi para veremiuyourz.
tbai bende alamıyorum bu arada allahım türkiyenin sonunu hayrı getirisin.
bir an önce düzlir inşallah kimseler işşsiz kalmadan .
rabbim hayırlara veisle etsin .
dualrınızda ekonemik kriz içind edua edelim arkadaşlar.
eğer kriz artar isşizlik çoğalırsa sokaklarımız bile güvensiz olur.evlerimzde rahat oturamayız.
tabi hala bir işte çalışıyor olursak.
allahım yarıemcımız olsun
nurinisa arkadaşım maşllah benden önce gelmşsin maraşlıların sitesine .bu ne huz kısknadım valla::))))
arkadaşlar bir sabah bir akşima en azında uğramaya çalışıyorum.
nightrosem biz bua y ne maaş veribildik ne avans
ama işler çok apra yok.işçiler mesai yapmak zorunda kalıyor bzi para veremiuyourz.
tbai bende alamıyorum bu arada allahım türkiyenin sonunu hayrı getirisin.
bir an önce düzlir inşallah kimseler işşsiz kalmadan .
rabbim hayırlara veisle etsin .
dualrınızda ekonemik kriz içind edua edelim arkadaşlar.
eğer kriz artar isşizlik çoğalırsa sokaklarımız bile güvensiz olur.evlerimzde rahat oturamayız.
tabi hala bir işte çalışıyor olursak.
allahım yarıemcımız olsun
iyi geceler canlarım ayrıca hayırlı cumalar hepinize.
nightcim allah kullarına herşeyin hayırlısını verirmiş sende herzaman hayırlısını iste.ama inşallah hakkında hayırlı olanı işine devam etmendir.allah bedeninden güç sağlık ve afiyeti eksik etmesin.