ay ben yokken neler kaynatmışsınız yine. bakın ben çalışıyorum. anca ondan anlarım. bırakın beni yazayım, okuyayım. en iyi becerdiğim iş. iyiki bu pc yi icat etmişler. sörf yapıp duruyorum. kızlar kulaklarınızı çekcem. biri zayıflıktan şikayetçi, diğeri daha ezikleri iyileşmeden işe koyulmuş. dövcem artık sizleri. ay ay benim yaşıma geldiğinizde bastonla bilem yürüyemeyeceksiniz. ya canınız bu kadar ucuz mu? benim gibi relaks olun. ev yerinde duruyor. baktınız çok kirlendi, kadın çağırın. bu canı birdaha bulamayacaksınız. valla ben burda üzüntüden kahroluyorum. ben bilemedim, siz anlayın istiyorum. şimdi iki büklüm geziniyorum evde. ah bu aklım önceden olaydı, neler yapmazdım neler. gençliğimi geri verseler, birdaha kendimi böyle yıpratmam.
ablam canım sen zaten gençsin maşallahın var ,kulağımızıda az çek tamammı.nesutayim zaten ,bir furumluk canı var onun yerinede benim kulağımı çek onun canı yanmasın.
canım ablam haklısında ya rahat edemiyoruz temizlik yapmayınca bak şimdi kötümü oldu şöyle elimde nescafem
size kızarken bunuda aldım elime neyse boşverin onu ,
ben kadın tutuyorum azıcık ucundan güvenemeyip hep bende yapıyorum ,tamam güzel temizliyor ama içim rahat etmiyor illa elim değecek ,
allahım sana sağlık huzur ,uzun ömür versin canım ablam
çok zor olsada inatla evi temzilemiyorum bir haftadır temzilik yapmalıyım yapmıyorum.
canım sitemiyor kedimi yprmak da istemiyorum.doktora sordum neden canım bir şey istemiyor diye.bu kanla sen ayakta durduğuna şükret dedi
ebnim en kanlı halim ancak sınırı geçtiğim halimdi.r
ama temzilik yapmaya başlayınca kendimi mahvediyorum.evin içinde en sevdiğim şey ise temziliği yapıp,hr yer ışıl ışıl olunca mis kokualr içinde elinde kumanda tv seyretmek.
dün koçişe dedim valkla kimse kusura bakmasın keyfim esince temzileyeğim.
her zaman ev temiz sen kendinş mahvediyorsun diyen adam evet ,epeydir temzilemedin dedi.
demek ki ev kirliiiiiii:)) ama canım daha önemli.
kız bu ne dağınıklık :mymeka::roflol:demek kocan dahi farketti
demekki gerçekten kendini bıraktın yardıma gelelimmi,
canom boşver ne zaman canın isterse o zaman yaparsın
kız sen benim dediğime bakma hadi temizliğe
temizledikçe için açılır rahatlarsın :teselli:
canım sana kolay gelsin ALLAHım güç versin :lepi:
valla haftada bir dip bucak yapıyorum. hafta arasıda üsten geçiyorum. zaten evde 2 kişiyiz. kirlenmiyor bile. ben pc odası ve mutfağı çok kullanıyorum. bunada mecburum. aç kalacak halim yok. eşimde yatmadan yatmaya geliyor. biraz tv izler ve uyur. bizim evin pasaklısı çilek adında bir ankara kedisi. mamasını döksede alıp yer. ama patisine sıkışan kumları (beyaz çakıl gibi), acık etrafa dökülüyor. oda şarjlı süpürge sağolsun. onunla alırım. yalnız tüyleri, mevsimi gelince etrafı kıla çeviriyor. oda yanımdan hiç ayrılmadığı için diğer odalar az kıllanır. şimdi tüy dökmüyor. o yüzden ev az kıllanıyor. yalnız bizim kedi ayna aşıklısı. biraz aynalar nefesiyle kirleniyor. eh maşallah aynasızda odam yok. bol bol elimde camsil ve cam bezi dolanıyorum. bu evi temizlemekte ne var diyeceksiniz. valla ev büyük. eh bende yaşlandım. acık zorlanıyorum. neyse kıslar sizlere doyum olmuyor. bende kaçıp az dinleneyim. benide özleyin emi.
ablacığım ikde bir yaşlandım yaşlandım deme ,senin neren yaşlı ay içime fenalık geldi,
çıtır ablam daha önünde yıllar güzel yıllar var torunlar çabuk sizi bekliyen bir şirine var ,onun içini yüzünü daha da gençleştireceksiniz :Saruboceq:
seni seviyorum dünyalar tatlısı dünyalar iyisi ablamŞeniz