Kahramanmaras///46

betül ablacım çok teşekkürler ayrıca k.maraşın o tarihi evinin önünden okula giderken hergün geçerdik ablamla elele.geçmişe döndüm bir an.emeğine sağlık.
dermancım hadi gözün aydın canım nikaha bizde geliriz artık.nikah şekerini bolca hazırla.hemende evet deme ayağına basmayıda unutma ben gibi.

SEN UNUTTUN MU BEN UNUTMAM ZATEN KİMSE GELMEYECEK AİLE OLACAK ASIL DÜĞÜN 5-6 AY SONRA CANIM a.s.

Farkına Varabiliryorsan Mutlusun demektir..

Evini bir davet sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan
Bir çok arkadaşın var demektir

Faturalarını ödeyebiliyorsan
Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa
Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa
Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan
Yürüyebiliyorsun demektir

Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan
Konuşma özgürlüğün var demektir

Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan
Duyuyorsun demektir.

Camları silmen , çatıyı onarman gerekiyorsa
bir evde yasiyorsun demektir

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa
Isınıyorsun demektir

Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa
Yığınla giyeceğin var demektir

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa
Yaşıyorsun demektir

Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa
O gün üretici olmuşsun demektir

VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAN
MUTLUSUN DEMEKTİR

DOLAYISIYLA MUTLULUK …..
Sorunsuz bir yaşam değil, Onlarla başa çıkabilme yeteneği demektir

canlarım tülin ablanın selamı var herkese.talatta iyiymiş çok şükür.alçıya almışlar bacağını günden günede iyiye gidiyormuş.filmler çok iyi çıkmış.düzelecekmiş inşallah.mutluluktan uçuyordu askerdeki oğluda dağdan dün inmiş onada çok seviniyordu.baya bir gırgır şamata yaptık anlayacağınız.hepinizide çok özlemiş.

derman canım ya nikahıda salonda yapsana benimkide salonda olmadı ve ben çok üzülmüştüm.lojman verilecek diye erken yapıldı.benim hayalim hep salonda nikahtı.eğer imkan varsa salonda yap canım ya daha güzel oluyor.yinede tabi sen bilirsin yeterki kalpler bir olsun mutlu olun yeter.hayırlısı olsun inşallah.

iyi akşamlar kızlar bugün nişanlım yola çıkıyor haftaya beraber olacağız bu ay içerisindede nikahımız yapılacak

hihoyyyt yaşasın yakında nikahımız var.a.s.:nazar: bizi unutma.:1hug: bol bol şeker isteriz. harika bir gelin olacaksın. bizde halay çekeriz.:dance::teytey:

Bir gün bir dağ güneşle birlikte güne uyandı. Rüzgarın esintisiyle ağaçlarının dallarını sallaya sallaya esneyerek gerindi. Güneş pırıl pırıl ufukta tam karşısından doğuyor, onunla arasında masmavi bir deniz çarşaf gibi günü karşılıyordu.

Dedi ki, "Ben ne güzel bir yerdeyim, önüm masmavi bir deniz ve her gün güneş bana gülümseyerek gün başlıyor."

Gökyüzünde küme küme bulutlar pamuk yığınlarını andırıyordu.

Martılar çoktan uyanmış gökyüzünde dans ediyorlardı.

O sırada dağ bir de baktı ki, eteklerinde bir minicik fare denize doğru yürüyor.
"Iııııııyyyyy , bu da ne? Bu küçük fare benim manzaramı şimdi neden bozuyor?"

Onun oradan bir an önce gitmesini istedi ve şöyle bir titredi.
Tepeden aşağıya doğru bir kaç taş hızla yuvarlanmaya başladı. Fare sesi duyunca hemen bir yüksek kayanın üstüne sıçradı ve oraya yerleşti. Düşen taşlarda ona hiç bir zarar vermedi. Farecik de başladı denizin güzelliğini seyre...

Ara ara atlayan zıplayan balıklar denizin duruluğunda küçük halkalar oluşturuyordu.
Deniz dağın sıkıntısını anladı ve dağa seslendi:
"Neden böyle bir günde bir küçük fare için mutsuzluk oyununa başlıyorsun ki? Bak ben dümdüzken balıklar da benim duruluğumu bozuyorlar. Ben onlara kızıyor muyum? Biliyorum ki onlar bensiz ben onlarsız olamayız. Sen de seninle birlikte yaşamak zorunda olanlara kollarını açmalısın. Güneş hiç bulutlara bozuluyor mu? Benim ışınlarımı engelliyorlar diye kızıyor mu?

Kabul et gerçeği, herşey bir şeylerle bütün aslında.
Fark ve güzellik de burada.
Bu sayede hergün ayrı bir şey öğretiyor bize; her gün ayrı bir ders veriyor. Sen iyisi mi sadece SEYRET, SUS ve DİNLE."

Dağ denize sordu:
"SEYRET, SUS ve DİNLE? O da ne demek?"

Deniz:
"Bak... Seyrettiğinde güzellikleri göreceksin...
Sustuğunda kendinden başkalarının söylediklerini duyabileceksin...
Dinlediğindeyse onlardan öğrendiklerini uygulama fırsatı bulabileceksin..."a.s.

download1fy5.jpg

betül ablacım çok teşekkürler ayrıca k.maraşın o tarihi evinin önünden okula giderken hergün geçerdik ablamla elele.geçmişe döndüm bir an.emeğine sağlık.
dermancım hadi gözün aydın canım nikaha bizde geliriz artık.nikah şekerini bolca hazırla.hemende evet deme ayağına basmayıda unutma ben gibi.

birtana daha vardı. çok hoştu. ama ekleyemedim. ön balkon yuvarlaktı. engelleme koymuşlar.senağlama

ya hakikatten ayağına basmayı unutmasın. ayağına basarsa evde onun sözü geçer.:nazar:

SEN UNUTTUN MU BEN UNUTMAM ZATEN KİMSE GELMEYECEK AİLE OLACAK ASIL DÜĞÜN 5-6 AY SONRA CANIM a.s.

iyi akşamlar hanımlarrrkaydirigubbakcemile3 Dermancım hayırlı uğurlu olsun inşallah, sana şimdiden mutluluklar dilerim Bu arada istanbul yazıyor şehir olarak erekek tarafı mı var orada? Kayın validemin ablasının kızıda sanırım bu ay içinde evlenecekti ve Maraşa gideceklerdi yoksa sen misin?sositososito öptüm canım:1hug:

Farkına Varabiliryorsan Mutlusun demektir..

Evini bir davet sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan
Bir çok arkadaşın var demektir

Faturalarını ödeyebiliyorsan
Bir işin var demektir.

Pantolonun biraz sıkıyorsa
Aç kalmıyorsun demektir.

Gölgen seni izliyorsa
Güneş ışığını görüyorsun demektir.

Otobüsten indiğin yerden işyerine yolu uzun buluyorsan
Yürüyebiliyorsun demektir

Hükümet hakkında eleştiri yapabiliyorsan
Konuşma özgürlüğün var demektir

Yanındaki adamin sesinden rahatsız oluyorsan
Duyuyorsun demektir.

Camları silmen , çatıyı onarman gerekiyorsa
bir evde yasiyorsun demektir

Doğalgaz faturan yüklü geliyorsa
Isınıyorsun demektir

Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırların varsa
Yığınla giyeceğin var demektir

Çalar saatin sabahın köründe çalıyorsa
Yaşıyorsun demektir

Aksamları kendini yorgun hissediyor ve bacakların ağrıyorsa
O gün üretici olmuşsun demektir

VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAN
MUTLUSUN DEMEKTİR

DOLAYISIYLA MUTLULUK …..
Sorunsuz bir yaşam değil, Onlarla başa çıkabilme yeteneği demektir

hihoyyyt hayatta küçük şeylerlede mutlu olunurmuş.:1hug: çok güzel, harika.:nazar::enbuyukkk:

canlarım tülin ablanın selamı var herkese.talatta iyiymiş çok şükür.alçıya almışlar bacağını günden günede iyiye gidiyormuş.filmler çok iyi çıkmış.düzelecekmiş inşallah.mutluluktan uçuyordu askerdeki oğluda dağdan dün inmiş onada çok seviniyordu.baya bir gırgır şamata yaptık anlayacağınız.hepinizide çok özlemiş.

teh3 oğluşlarına çok sevindim.:Saruboceq: dualarımız onlarla. :asigim:a.s. küçük oğluna büyük geçmişler olsun. a.s. bizde onu bekliyoruz artık.

[QUOTE="NightRose";4060299]Bir gün bir dağ güneşle birlikte güne uyandı. Rüzgarın esintisiyle ağaçlarının dallarını sallaya sallaya esneyerek gerindi. Güneş pırıl pırıl ufukta tam karşısından doğuyor, onunla arasında masmavi bir deniz çarşaf gibi günü karşılıyordu.

Dedi ki, "Ben ne güzel bir yerdeyim, önüm masmavi bir deniz ve her gün güneş bana gülümseyerek gün başlıyor."

Gökyüzünde küme küme bulutlar pamuk yığınlarını andırıyordu.

Martılar çoktan uyanmış gökyüzünde dans ediyorlardı.

O sırada dağ bir de baktı ki, eteklerinde bir minicik fare denize doğru yürüyor.
"Iııııııyyyyy , bu da ne? Bu küçük fare benim manzaramı şimdi neden bozuyor?"

Onun oradan bir an önce gitmesini istedi ve şöyle bir titredi.
Tepeden aşağıya doğru bir kaç taş hızla yuvarlanmaya başladı. Fare sesi duyunca hemen bir yüksek kayanın üstüne sıçradı ve oraya yerleşti. Düşen taşlarda ona hiç bir zarar vermedi. Farecik de başladı denizin güzelliğini seyre...

Ara ara atlayan zıplayan balıklar denizin duruluğunda küçük halkalar oluşturuyordu.
Deniz dağın sıkıntısını anladı ve dağa seslendi:
"Neden böyle bir günde bir küçük fare için mutsuzluk oyununa başlıyorsun ki? Bak ben dümdüzken balıklar da benim duruluğumu bozuyorlar. Ben onlara kızıyor muyum? Biliyorum ki onlar bensiz ben onlarsız olamayız. Sen de seninle birlikte yaşamak zorunda olanlara kollarını açmalısın. Güneş hiç bulutlara bozuluyor mu? Benim ışınlarımı engelliyorlar diye kızıyor mu?

Kabul et gerçeği, herşey bir şeylerle bütün aslında.
Fark ve güzellik de burada.
Bu sayede hergün ayrı bir şey öğretiyor bize; her gün ayrı bir ders veriyor. Sen iyisi mi sadece SEYRET, SUS ve DİNLE."

Dağ denize sordu:
"SEYRET, SUS ve DİNLE? O da ne demek?"

Deniz:
"Bak... Seyrettiğinde güzellikleri göreceksin...
Sustuğunda kendinden başkalarının söylediklerini duyabileceksin...
Dinlediğindeyse onlardan öğrendiklerini uygulama fırsatı bulabileceksin..."a.s.[/QUOTE]

:lepi: bravo. yazı hakkında diyecek başka birşey bulamıyorum.:hooray: oh be. işte böyle güzel şeyleri ekleyinde bizde okuyalım. harikasınız kızlar. a.s. hepinizi seviyorum.:asigim::1hug:

iyiyim çok teşekkürler canım Dün annem Elazığdan gelmişti ona kahvaltıya gittik sonra da alışveriş, ev temizliği, çamaşır derken bir türlü gelemedim yanınıza Bugün de misafirim vardı ancak fırsat bulabildim. Harika mesajlar içinde çok teşekkür ederim size, bende bulabildiğimce yollayacağım, beğendiğiniz için teşekkürler Hepinizi öpüyorum. Pazartesi sendromuna şimdiden girdim diyebilirim, iyi geceler:1hug:

betül ablacım tüm gün iş yaptım halende yapıyorum.azıcık mola verem dedim.yarında burdaki subayların hanımlarıyla karakolda toplaşıp eğlencez inş.yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız işlere dargınım artuk ama dargında olsam yapmaktan vazgeçemiyom bu işleri biri bana dur desin hatta bağlasın noooolur.

betül ablacım tüm gün iş yaptım halende yapıyorum.azıcık mola verem dedim.yarında burdaki subayların hanımlarıyla karakolda toplaşıp eğlencez inş.yorgunum dostlarım yorgunum artık vefasız işlere dargınım artuk ama dargında olsam yapmaktan vazgeçemiyom bu işleri biri bana dur desin hatta bağlasın noooolur.

-tatlicadiarzu- kız bu ne bitmez işlermiş öyle.:eek:klava: tabii yorulursun. canını hiç mi düşünmüyorsun. bizde iş yapıyoruz. ama yorulduğumuz yerde işi bitiriyoruz. yap yap bitmez hiç.kötükedihüso bunca sene biz bitiremedik. kız eskir eşyaların. boşver. git eğlen, gez. kim tutar seni.:dance::sm_cool:sositososito sonra bu gençliği çok ararsın.:asigim:

X