Kahramanmaras///46

hb saolcnm . bidenem ben sana yedirim kim yasklamış bakem mucujjj

canım benim sağolun.cokacimcoook hala açım, laf aramızda.:eek:klava: benim eşim formunu maşallah güzel koruyor.ama ben aldım gidiyorum. kiloda vermişim ama, hala kendimi şişko görüyorum.kötükedihüso ben konyanın etli ekmeğini istiyorum. başka yerlerde yedim ama konyada yediğimin tadını alamıyorum.:hooray: orada daha lezzetli oluyor.:lepi:

selam arkadaşlar ben TEH-3 ün arkadaşıyım gece msn de görüştüm kendisinin çok iyi olduğunu merak etmemenizi kız kardeşinin yanında olduğunu herşeyin yolunda gittiğini sizi çok özlediğini yazmamı söyledi size çok selamı var. dıptızınannesi kız ne o öyle valla canım çekti sizin haberiniz olmadan azıcık yiyiverdim.helal edin artık.hepinizi öpüyorum canlarrrr.

selam arkadaşlar :teytey:ben TEH-3 ün arkadaşıyım gece msn de görüştüm kaydirigubbakcemile5kendisinin çok iyi olduğunu merak etmemenizi kız kardeşinin yanında olduğunu herşeyin yolunda gittiğini sizi çok özlediğini :1hug:yazmamı söyledi size çok selamı var. şutarafagitti dıptızınannesi kız ne o öyle valla canım çekti sizin haberiniz olmadan azıcık yiyiverdim cokacimcoook .helal edin artık :Saruboceq: .hepinizi öpüyorum canlarrrr. Şeniz

ben sana yollarım bidenem konyadan

:dance: canım benim sağol. ben ankaraya geldiğimde oraya uğrayacağım. :teytey: gelinimiz oralı. bu arada senide görürüm inşallah. yalnız tarih veremiyorum. :uhm: ama en kısa sürede gelirim, umut ederim. ankaraya gelipte konyaya uğramadan olmuyor.a.s.:1hug::asigim:

hemşolarım bende akşama iskender yaptım birde canım yayla çorbası çekti onuda yaptım.gelin hadi beraber yiyelim.fato 43 teşekkür ederim canım allah razı olsun.çok sevindim tülin ablanın iyi olduğuna.sende bizden selam söyle.bizde onu çok özledik.

selam arkadaşlar :teytey:ben TEH-3 ün arkadaşıyım gece msn de görüştüm kaydirigubbakcemile5kendisinin çok iyi olduğunu merak etmemenizi kız kardeşinin yanında olduğunu herşeyin yolunda gittiğini sizi çok özlediğini :1hug:yazmamı söyledi size çok selamı var. şutarafagitti dıptızınannesi kız ne o öyle valla canım çekti sizin haberiniz olmadan azıcık yiyiverdim cokacimcoook .helal edin artık :Saruboceq: .hepinizi öpüyorum canlarrrr. Şeniz

cokacimcoookye canım afiyet şeker olsun. helal olsun. a.s.:1hug:

teh-3 iyi imiş. sevindim. inşallah hayırlısıyla aramıza döner. güzel haberlerini bekliyoruz.

fato ablam tülin ablamdan haber getirdiğin için
teşekküler ,bizdende ona çok çok selam söyle ve
onu çok özlediğimizi ilet ,evladı inşallah tez günde sağlığına kavuşur
bizde ablama kavuşuruz

hemşolarım bende akşama iskender yaptım birde canım yayla çorbası çekti onuda yaptım.gelin hadi beraber yiyelim.fato 43 teşekkür ederim canım allah razı olsun.çok sevindim tülin ablanın iyi olduğuna.sende bizden selam söyle.bizde onu çok özledik.

canım bende yayla çorbasına bayılırım. ama bugün tarhana yaptım. acılıydı üstelik. acı benim en büyük aşkımdır.:asigim: fakat benim çocuklarım yemiyor, niyeyse.:uhm::eek:klava: k.maraşlı bir annenin çocukları neden acılı şeyler yemezler.kötükedihüso şimdi yoklarda bolca acılı yemekler yapabiliyorum. bak yukarıda patlıcan ve kabakla yapılan yemek resmi var. yapımı çok kolay. araya peynir koyuyorsun. kürdanla bağlıyorsun. domatesi rendele, içine sarmısak döv koy. hatta peynirin üstüne yeşil biberde koyabilirsin. az yağ, kırmızı biber koy. fırına sür. suyunu çekince çıkar. nefis oluyor. bazıları kaşarda koyuyor.:asigim: pratik ve çabuk yemektir. görüntüsüde muhteşemdir.

canım ablam güzel ablam , sayfada yalnızmışsın duyup geldim

canım benim. bugün kk. rekora gitti. 6000 küsür ziyaretçi vardı. :hooray: bizim burasıda yoğunmuş.:lepi: ben geç girebildim. :kahve: baktım bayağı yazı birikmiş onları cevapladım. seni merak ettim. durumun nasıl oldu?:uhm: iyiyim de. bende rahatlıyayım.:asigim:a.s.:nazar:

iyigeceler07ke2.gif

selam canlarım sizi çok özledim hepinizi öptüm
beni unutmayın sizi seviyorum allaha emanet olun

sairindunyasi_GOZ_YASI.jpg

sairindunyasi_GOZ_YASI.jpg

Seni veren Allaha kurban hosgeldin ablacim, aklimizdasin sen. Seni nasil unuturuz?
Seni cok seviyorum melek ablam, sonsuz öpücükler
ŞenizŞenizŞeniz

ablam canım hoşgeldin ,a.s.nasıl unuturuz hep aklımızdasın
seni her zaman burada bekliyoruz ,yavruna acil şifalar
sen ve tüm ailen ALLAH a emanet olun,

betül ablam ,nesutayim ,mutluluk reçetem bugün
iyi değilim o yüzden k.k. ya giremem canım sıkkın biraz
ben msnden sizi haberdar ederim öpüyorum hepinizi kocamanŞeniz

merhabalar canım hemşolarım dermancım hg canım.papatyam,swethomecum,betül ablam,mutluluğumun reçetesi,berfinsenam çok geçmiş olsun canım benim.bombaaam nerdesin hepinizi özledim.

X