Kahramanmaras///46

ayyyy betül ablacım kızının yeni yaşı hayırlı uğurlu olur inş.daha nice yaşlarına sağlık ve huzur içinde çıksın inş.

:sm_cool: canım yaşlanıyorum.:dance: onlar yaşça büyüdükçe ben üzülüyorum.senağlamasenağlama yinede canları sağolsun. :Saruboceq: geldiler beni mutlu ettiler ve gittiler. 20.de kızım yine gelecek. onun için rahatım bu sefer.:1hug:

selam kızlar nasılsınız bayram hepinize yaramış

selam kızlar nasılsınız bayram hepinize yaramış

:lepi: hemde nasıl yaradı. perhiz unutuldu.:CüvCüv: göbüşler çıktı.kötükedihüso şimdi açlık çekeceğiz.senağlamacokacimcoook böyle yaramasını hiç mi hiç istemedikklava:

bacum millet beni özlemiş beni...
ama beni nasıl gezdireceksinki?iki karış boyum var.ama bu iki karışın içinde neler var neler...
valla gez gez bitmez

ceza bitmiş.:1hug: nasıl özledik anlatamam.a.s.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar maraşa özlem duyanlar hadi maraşı gezelim
http://www.kahramanmaras.gov.tr/

canım baktım. sengözlerimebaksanab ama elbistan'dan sadece çayın resimleri vardı. onun resimleri bende çok. hatta bir ara tarihi elbistan resimleri elime geçmişti. kaydettiğim cd'yi bir türlü bulamıyorum. onda dedemin fotoğrafı da vardı. bulsam kardeşlerim istiyordu. ah unutkanlık.klava:

kızlar yine yok oldunuz. galiba burayı tek başıma devam ettireceğim.
derman. mutlulukrecetem, bomba, berfinsena nerelere kayboldunuz. mavi ay olsaydı o bana cevap verirdi.

a.s. merhaba kızlar. bugün hepiniz tembellik mi ediyorsunuz.kötükedihüso kalkın biraz dolaşın. böyle havalar (burası günlük güneşlik) bir daha elinize geçmez.:dance::teytey::sm_cool: hadi içiniz kıpır kıpır olsun.sositososito:roflol::roflol:

ya girmeye çalışıyorum ama olmuyo giremiyorum herzaman çocuklardan evden fırsat buldukca işte giriyorum:)ama sizi çokkk seviyorum canlarım:1hug:

:asigim: canım benim ya. sen üzülme.:1hug: çocuklardan fırsat bulunca girersin.gamyoncuiremsu sen bakma, bizim çoluk çocuk büyüdüler. biz boş vakti çokça buluyoruz.:sm_cool: ama hergün bir merhaba deyin. topiğimiz bizlerin sayesinde yürüyecek.:1hug:a.s.

kızlar nerdesiniz?klava: bugün papatya ben, girdi bir tek. diğerleri nerde?:uhm: hadi artık bir görünün. yeni bir kural koyacağım. herkez günde bir kez buraya uğrayacak.kötükedihüso birtek benle olmuyor yani.a.s. nazar değdi galiba kızlarımıza.a.s.

cnm ya ben gönderdikden sora gelenleri okuyamıyorum tekrardan girip çıkıyorum bunun başka yolu yokmu

:roflol::roflol::roflol: aynen canım. başka yolu yok.kötükedihüso hatta bazen bir süre beklemek zorunda kalıyorum. birazda geç bağlanıyor.klava: sabırla bekliyorum valla.:1no2: mavi ay cezalı. bir süre aramızda olamayacak.:asigim: ablası bomba buralarda ama.a.s.

arkadaşlarım, bazı hemşolarımın profillerine girdim. birkaç arkadaşımızın mesaj bölümlerinin kapalı olduğunu fark ettim. çoğunlukla bunlar yeni üye olan arkadaşlarımız. onlardan ricam kendi profillerindeki ayar bölümüne girerek, mesajlarını açmaları. galiba bilmiyorlar diye bildireyim istedim. hepinizi öptüm.

bombam geldim canım. ay yetişemedim galiba. ütü yapmaya gitmiştim. herif yarın yolcu. üst baş lazım.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…