Kahramanmaras///46

cokacimcoook sağol canım. siz isteyin ben hergün hazırlarım.klava: tabii bombadan size kalırsa.kötükedihüso simitle bugün idare et. ne yapayım. yarın daha çok hazırlarım.:1hug::teytey:a.s.

Immmmm nefisss nasıl karnım acıktı nasıl anlatamam:roflol: Kaymaklar ballar Maşallah Maşallahcokacimcoook Geçenlerde bir kaymak aldım hani şöyle güzel bir bayram sofrası hazırlayayım diye görüntü bildiğin kaymak gibi sarılmıştı tabakta ama tadı kaymakla alakasızdı içindekileri okudum da süt kremasından yapılmış Makinada yapıldığını anladığımda iş işten geçti tabi, 2. gün bir garip koktu 3.gün bozuldu ve attık. Aman dikkat aklınızda olsun halis muhlis doğal kaymaktan vazgeçmeyin, mutlaka ambalajı okuyun derim. Sevgiler, selamlara.s.

[QUOTE="NightRose";4017379]Immmmm nefisss nasıl karnım acıktı nasıl anlatamam:roflol: Kaymaklar ballar Maşallah Maşallahcokacimcoook Geçenlerde bir kaymak aldım hani şöyle güzel bir bayram sofrası hazırlayayım diye görüntü bildiğin kaymak gibi sarılmıştı tabakta ama tadı kaymakla alakasızdı içindekileri okudum da süt kremasından yapılmış Makinada yapıldığını anladığımda iş işten geçti tabi, 2. gün bir garip koktu 3.gün bozuldu ve attık. Aman dikkat aklınızda olsun halis muhlis doğal kaymaktan vazgeçmeyin, mutlaka ambalajı okuyun derim. Sevgiler, selamlara.s.[/QUOTE]

nerde o eski hakiki kaymaklar.cokacimcoook süt sağıldıktan sonra yayıktan geçmesi. şimdi nerde. biz o zamanlara yetişmiştik. sizleri bilmiyorum. taze taze çok yedim. :asigim: hazırlarda onun tadını bulamıyorum ben.:uhm: demek süt kremasından yapılıyor. bundan sonra evime dahi sokmam. sağol canım bilgilendirdiğin için.:1hug:

canım, patatesleri fırına koymadan hafifçe yağlave ovuştur. üstüne çeşitli baharat koy. onuda karıştır. öyle fırınla. daha nefis oluyor. bir dene istersen. burda elma dilimli patates diyorlar

kızlar yine yok oldunuz.ben kendime kahve yaptım ve pc nin başına geçtim. sizleri bekliyorum.:1hug: acık muhabbet edelim diyordum.şutarafagitti ama bugünde kk. da bir sorun var galiba.klava: çok geç bağlanıyor veya bağlanmıyor.:uhm: bende başında nöbet tutuyorum.:1hug:

mrk kızlar iyi geceler nasılsınız dıptısınannesi arkadaşlık teklifini kabul ettim canım nasılsın ben kaç gündür giremiyordum hastayım kızlar biraz hepiniz nasılsınız umarım iyisinizdir

..bir kadın için en güzel cümle.:)

Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış.Zorlukla
gözlerini açıp, yerinden
doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış.
Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağın
ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri
içerken,
komodindeki not dikkatini çekmiş;
"Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum,
erken dönerim. Seni seviyorum".
Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu
oturmuş, kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri
duruyor.
Oturmuş, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;
Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?
Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve
geldiğinde.Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun,
daha sonra da
odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün
morardı.
Adam, şaşırmış vaziyette:
Anlayamadım. O zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?
Onu mu soruyorsun? Annem seni sürükleyerek yatak odasına gotürüp
pantalonunu çıkarmaya çalıştığında,
"Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım" dedin
...

mrk kızlar iyi geceler nasılsınız dıptısınannesi arkadaşlık teklifini kabul ettim canım nasılsın ben kaç gündür giremiyordum hastayım kızlar biraz hepiniz nasılsınız umarım iyisinizdir

canım geçmiş olsun.benneyaptımki bende birileri girer diye bekliyordum.:1hug: bizler iyiyiz. :asigim: kendine iyi bak canım. havalar bu ara çok değişiklik gösteriyor. berfinsenada düşüp boynunu incitmiş. kızlarımıza nazarlar değiyor. aman kendinizi kollayın.a.s.:1rolleyes:

merhaba k.maraşlı dostlarım nasılsınız.aranıza katılmaktan mutluluk ve onur duyarım.

Canlarim hepinize teh ablanin cok cok cok cok cok Selami var hepinize.

Sizi sulu sulu vicik vicik öpecekmisim; hadin girin siraya
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aynen banada yazmış canım ablam hepinizi çok özlemiş ve selam söylemiş.canım benim hiç birinizinde msni açık değildi diyor.bende halı yıkıyordum farketmedim bile.hepinizi öpmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…