berfinsena canım geçmiş olsun. şimdi okudum. aman hiç ihmal etme güzelim. bizim kızlara ne oldu böyle? ay bu sabah bakkal ekmek getirmişti. bende kapıdaydım. ani bir hareketle, bende merdivenleri gördüm. allahtan refleksim iyi imiş. sadece dizlerim acıdı ve geçti. çocuklarda çok korktular. ama ucuz kurtuldum. oluyor böyle olaylar. ama güzelim sen mutlaka dr. git. hepinizi özledim. yarından sonra rahatça yazışacağız inşallah.
çok sağol ablam ,sanada geçmiş olsun ,ALLAHım esirgemiş senide aman dikkatli ol,doktora gidicem ablam teşekkürler,a.s.
eeeeeeeee bu kahvaltı da sabah sabah açık davetiye
izmir e mi gelsek ne yapsak.
allah esirgesin hazırlayan ablamızı.
geliyorum kahvaltıyaaaaaaaaaaaaaa
evde misiniz , müsaitmisiniz hemşehrimmmm
ablamın elinden ne uçan nede kaçan kurtulur, maraşımızın hatunlatıyla ,kimse yarışamaz beceriklilik konusunda şekil( 1 A) ÖRNEK BETÜL ABLACIĞIM öpüyorum ellerinden ve saygıyla önünde eğiliyorum.
canlarım, ya sizleri ne çok özledim. benim misafirlerim gitti. yine yalnız kaldım. sabahleyin o kadar kahvaltı hazırladım. az gelen oldu. ama siz isteyin ben hergün hazırlarım. hepinizi seviyorum.
canım ablam iyiki varsın ALLAHım seni başımızdan eksik etmesin
sağol canım ,valla azıcık yedim kızzzzzzzz
birde üşenmedim bayramda hoşaf yaptım kafama göre.
tadı nasıl oldu diye bakmadım bile yani.
ama sanki hoş olmuştu .ama bakalım eve gidince deneyeyim bir adını geçer not aldı ise
işyerind eki arkadaşlara getirceğim.
yanında çörek yerim demiştim ama nafile.
eski bayramalrı hatıraldım da yad edemedim......
ay cankarım işyerindeyim. malum her zaman yazamıyorum. kontrol ediyorum kimelr yazıyor ne yapıyorusnuz diye.
:)))))
birde geleceğin anne adayalrı kulubunde çene yapıyorum işte.:))))))
ancak yetişiyor.
iyi misizniz.bayramda maraş ta kimelr vardır bakalım aranızda söyleyin ......
ah ne isteridm orada olmayıç
kader be lkadaer yoksa akılısz başım mı bilmem .
neyse efkar yok gülelim geçelim değil mi.
bir yazdım pir yazdım bende kızlar.
kız nerdesin sen ,datlum gelseydin bana hoşafta yaptım 2 çeşit çörekte hem yumuşak çörek hem diğeri, tatlıda yaptım ,hoşafın 1,si bitti hemen koca bi tencereydi maşallah 2.sini yaptım yiyene afiyet olsun,
seninde ellerine
şükür kavuşturana. canım sağol. geldiler ve yerlerine ulaştılar. ben yine yalnız kaldım. onlar evdeyken, ev cıvıl cıvıldı. şimdi ses dahi yok. canları sağ olsun önemli olan o. canım ikimizin kaderi bu galiba. ben seni, sen beni anlarsın. ama iyiki pc var. iyiki sizler varsınız.
canım ablam yavrularının tekrar gelmelerini nasip etsin ALLAHım güzel günlerinizde daha nice bayramlar göresin inşallah eşin ve evlatlarınla
aman be hemşolarım yine kayboldunuz.kız mutluluğumun reçetesi seni dövücem ha.hiç buralara uğramaz oldun.zeyneeeeep nerdesin.betül abla küselim bunlara baksana hiç bizi soran yok bunlar sıkılır diyen yok.senle ben olmasak kapatırlar valla bu sayfayı.nasıl hemşolarsınız.hayırsızlar
buradayım datlum bak gece yarısı uyandım yazıyorum ce.eee deyip çıkıyordum ancak mesajlara cevap verebiliyordum ,misafir trafiğim daha bitmedi akşam eltimler vardı ,sabahta düğün var nasıl ayılacaksam artık ,şiş gözlerle giderim heralde :roflol:
yoksa hep aklımdasınız ben sizi çok seviyorum ,eşim bile bazen kıskanıyor yerimseniben
senin yerin ayrı deyip gönlünü alıyoruz ,bize bayaram ziyaretşeri yaramadı ikimize çok söylediler yine hiç ortada fol yumurta yokken tatrtışıyoruz sonrada hemen üzülüyoruz tartıştığımıza ALLAHım hayır etsin:Saruboceq:
mavi ay bu sayfayı ikimize bırakmışlar. biz iki yalnız hemşo kaldık. yakında buraya kilit vurcamhemşolarımı buldum diye ne seviniyordum.artık "terkedildim, terkedildim" şarkısı söyleyeceğim.
sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
iyi edersin ablacım bende söylicem o şarkıyı protesto ediyorum artık bende yazmicam
kız dur sakın ha ,buradayım terkedilmediniz,bak aynı şarkı sanada
( sana sarı laleler aldım çiçek pazarından)
Geldim canlarim geldimm hemende kizarmis benim canim gözel ablamm..
nasilsiniz ablalarim? cörekten börekten bahsetmeyin vallah kilo aldiriyorsunuz bana yoksa..
baska bir sey bulun :))))))
katılıyorum kilo demeyin bize dertliyiz zatensenağlama
canım, az daha protestoya uğrayacaktınız.nerelere kayboldunuz? yakında mavi ayla ben yalnızlar kulubü kuracaktık. özlettiniz kendinizi. tamam yemeden içmeden bahsetmeyelim. cokacimcoook onsuzda olmuyorya neysem. sen bize yaptığın ceyizlerinden bahset. bende yaptığım kolyelerden bahsedeyim.tamam mı?
aman ha ablam dur bayram teleşını daha atmadım gözünü seveyim protesto grev ,uğraşmayım gözünü seveyim ,sen hiç merak etme biz hep yanındayız ,dünyalar tatlısı ablam
yazmayacaktım ama neyse yinede küsüm ben size sen kilo almaktan ben zayıflamaktan şikayetçiyim.ortasını bulalım bari bende size yaptığım lif örneklerini gösterrim.anacım yeterki arada birde olsa selam verin biz her yola varız.betül ablacım yanlızlar kulübü iyi fikir gel beraber topik açalım.
kız ne derleniyorsun çok güzelsin hem ben sana dileğe felan git demedimmi?
orada senin bedenine uygun çok şik takımlar varyerimsenibenahhh ahhh benim gözüm düşüyorda içine giremem ama gidecek bu kilolar ve bende gireceğim o takımların içine
bence sende bak sana çok güzel yakışır
kizma bana ya
kilolarimi vermem sana bak yoksa
coook vercem sözzz
aynen bende vericem söz ,yerimsenibentabiki doktor kontrolünde yoksa olmuyor ,metabolizmanın çalışması için dokor ek ilaç vericek ,bir dakika boş durmuyorum ne mert bişeymiş bu metabolizma anlamadım ,doktor kullandığım kortizon ilaçlarının kalıcı etkisinden olduğunu söyledi ,inşallah başarıcam bu defa
yakında fotoğraf makinasıda alayım. bak gör beni. sizlere yaptığım kolyelerin şemasınıda çizip koyayım. benim gibi bu konuları sevenlerde faydalansın. güzel olacak değil mi? bir yanda kolye, diğer yanda şeması. niyetim bu. inşallah beceririm.
sen her şeyi beceririsin maharetli ablam benim
:bizim burası her zaman coşuyor.arada görünenler devamlı baksalar neler görecekler. bugün burayı en çok ben ziyaret ettim. rekor bende. kupamı kimseye vermeyeceğim.
bu kupada benden Şeniz:hooray: