Kahramanmaras///46

merhabalar.ben de maraşlıyım ama malesef başka yerdeyim.
kıvrım tatlıları yapılmıştır şimdi:)

kızlar hepinize iyi bayramlar

Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

kızlar yukarıya orjinal bir resim ekledim. benim çok hoşuma gitti. güzel bir buluş. düşünün pazarlarda sebzelerin bu şekilde sergilendiğini. yada böyle satıldığını. evet yorumlar lütfen.

canım geçmiş olsun. biz kilo vermeye çabalıyoruz. sen kilo almaya. ya hayret bişey.:1shok: gülüm bende senin yaşlarındayken öyleydim. zamanla oda oluyor. sonra pehriz için uğraşırsın. rahatsızlandınya ondan zayıflamışsındır. 34 beden gayet güzel. çoğu senin bedeninde olmak için can atıyor. herşeyden önce giydiğin yakışır. eh güzelsinde. bunu dememe gerek bile yok. mankenler seni görseler çatlarlar valla. gel bunları hiç dert etme. sen önce iyileş.:teytey: bir kere zayıf insan daha enerjik olur.:lepi: bizim gibi yerinden on saatte kalkmazlar.klava: sen gıdana bak. o güzelliğine bak. gerisi önemli değil.:1hug:

sigarayı bıraktırma bantları var. ben bir ara öyle bırakmıştım. çok iyide olmuştu. fakat bir bunalım anımda elime tutuşturdular ve yeniden başlamama neden oldular. bir o yoluda dene derim. çünkü ben günde 2 paket kullanan bir insandım. ayrıca 20 senelik tiryakiydim. o halde düşün ben bırakmıştım. uzun sürede kullanmıyordum. şimdi o cesareti bulmaya çabalıyorum. bulduğum an yine paydos edeceğim. zira sigara cildimi kararttı. açık cildim vardı. şimdi gören esmersin diyor. tabii sağlığıda etkiliyor. başta iştahı kesiyor. belkide ondan zayıflıyorsun. neyse dilerim bırakırsın canım. öptüm.

canlarım merhaba büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum sizi çok özledim suzanım geçmiş olsun canım ,inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun tatlım, güzeller güzeli arkadaşım benim ,telefona gönderdiğin bayram mesajını aldım tatlım biraz geç cevap verdim afedersin çok telaşlıydım ,bugün biraz sakinim ,bir ziyaretimiz kalmıştı onada gidip geldik dün hastayım diye yazdığını okudum tam cevap yazacaktım eylülsena uyandı hemen pc yi kapattım aklım sende kaldı ,canım benim bizi bu dertler bırakmayacak heralde ,bende sabahleyin merdivenden çıkarken tavana baktım birden ,elimde ağır poşetler var, birden boynumdan ses geldi o andan beri yine çok kötüyüm ,bizimki bengay sürdü ama geçmedi, yan yan yazıyorum şimdi , doktora gidicez yani anlayacağın ,canım sana tekrar çok çok geçmiş olsun

berfinsena canım geçmiş olsun. şimdi okudum. aman hiç ihmal etme güzelim. bizim kızlara ne oldu böyle? ay bu sabah bakkal ekmek getirmişti. bende kapıdaydım. ani bir hareketle, bende merdivenleri gördüm. allahtan refleksim iyi imiş. sadece dizlerim acıdı ve geçti. çocuklarda çok korktular. ama ucuz kurtuldum. oluyor böyle olaylar. ama güzelim sen mutlaka dr. git. hepinizi özledim. yarından sonra rahatça yazışacağız inşallah.

eeeeeeeee bu kahvaltı da sabah sabah açık davetiye
izmir e mi gelsek ne yapsak.
allah esirgesin hazırlayan ablamızı.
geliyorum kahvaltıyaaaaaaaaaaaaaa
evde misiniz , müsaitmisiniz hemşehrimmmm

eeeeeeeee bu kahvaltı da sabah sabah açık davetiye
izmir e mi gelsek ne yapsak.
allah esirgesin hazırlayan ablamızı.
geliyorum kahvaltıyaaaaaaaaaaaaaa
evde misiniz , müsaitmisiniz hemşehrimmmm

evdeyim evdeyim. buyrun bekliyorum.cokacimcoook a.s.

Ay maraştan şekerli çörek gelmişti.ramazandan önce sakliyorudm.
Bugün işyerinde onu yedim tabi,midem malum şu an yaniyor.
Bu kjahvalti iştahimi kabartti.
Hemen geliyorum ellerine sağlik

canlarım, ya sizleri ne çok özledim. benim misafirlerim gitti. yine yalnız kaldım. sabahleyin o kadar kahvaltı hazırladım. az gelen oldu. ama siz isteyin ben hergün hazırlarım. hepinizi seviyorum.

kız swethome bacum nasılsın hiç selam sabahta vermiyon anacım ceee deyip kaçıyon hep buralarada uğra arada bir.özletme kendini emi.o çöreğide çok yeme sonra mazallah cır cır olursun.

sağol canım ,valla azıcık yedim kızzzzzzzz
birde üşenmedim bayramda hoşaf yaptım kafama göre.
tadı nasıl oldu diye bakmadım bile yani.
ama sanki hoş olmuştu .ama bakalım eve gidince deneyeyim bir adını geçer not aldı ise
işyerind eki arkadaşlara getirceğim.
yanında çörek yerim demiştim ama nafile.
eski bayramalrı hatıraldım da yad edemedim......
ay cankarım işyerindeyim. malum her zaman yazamıyorum. kontrol ediyorum kimelr yazıyor ne yapıyorusnuz diye.
:)))))
birde geleceğin anne adayalrı kulubunde çene yapıyorum işte.:))))))
ancak yetişiyor.
iyi misizniz.bayramda maraş ta kimelr vardır bakalım aranızda söyleyin ......
ah ne isteridm orada olmayıç
kader be lkadaer yoksa akılısz başım mı bilmem .
neyse efkar yok gülelim geçelim değil mi.
bir yazdım pir yazdım bende kızlar.
:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:hihoyyyt :asigim:

:1hug:şükür kavuşturana. canım sağol. geldiler ve yerlerine ulaştılar. ben yine yalnız kaldım. onlar evdeyken, ev cıvıl cıvıldı. şimdi ses dahi yok. canları sağ olsun önemli olan o.senağlama canım ikimizin kaderi bu galiba. ben seni, sen beni anlarsın. ama iyiki pc var. iyiki sizler varsınız.:sm_cool: :enbuyukkk::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…