Kahramanmaras///46

iyi-geceler-ekart-21514-orta.jpg

a.s. günaydın kızlar. sizlere kahvaltı hazırlıyacağım. buyrun bakalım.:asigim::1hug:cokacimcoook

:eek:klava: hala uyuyor musunuz yoksam. cokacimcoook sizleri bekliyorum. biraz acele bir sofra oldu. kusuruma bakmayın.:nazar::roflol::roflol::roflol::roflol:

ablam canım nasılsın ,seni çok özledim , eline sağlık sofran çok güzel ,
iyi değilim ,boyun ağrım çok kötü ,eşimin aramasını bekliyorum ,
doktora gidicez ,hem boyun ağrısı hem ,boğazım vs, ağrıyor girip oldum ,
senden uzak,
suzanı özledim ,boyun ağrımdan msn yi açmadım ,neden banlandıki bu kız anlamadım ,
canım benim 14 günmüş sanırım zamanda geçmez onsuz ,
ablam seni çok öpüyorum ,arada uğrarım buraya pc yi açıncaŞeniz

:asigim: berfinsenacım geçmiş olsun. daha dr. gitmedin mi?:uhm: güzelim ben dr. gittin sanıyordum.:eek:klava: bak gecikme canım. boyun önemli.:nazar: mutlaka göster. a.s. ah kıyamam ben sana. yakın olsaydım, sana çorba yapar getirirdim. neyse ilerde o da olur inşallah.canım kendine iyi bak.:1hug: aman ani hareketler yapma.:Saruboceq: neticeyi yaz bana. merak ediyorum. öptüm canım.:1hug:

:asigim: berfinsenacım geçmiş olsun. daha dr. gitmedin mi?:uhm: güzelim ben dr. gittin sanıyordum.:eek:klava: bak gecikme canım. boyun önemli.:nazar: mutlaka göster. a.s. ah kıyamam ben sana. yakın olsaydım, sana çorba yapar getirirdim. neyse ilerde o da olur inşallah.canım kendine iyi bak.:1hug: aman ani hareketler yapma.:Saruboceq: neticeyi yaz bana. merak ediyorum. öptüm canım.:1hug:

çok teşekkür ederim ablacığım ,hastaneye gitmiştim , şimdi doktorun özel muayenehanesine gideceğim,sahiden şimdi yakın olsak e güzel olurdu, canım benim öpüyorum seni ben şimdi çıkıyorum[/B]

geçmiş olsun berfinsena
ellerine sağlık dıptısınannesi
bomba pek zayıf görüdm seni maşlalh sfrada bir şey bırakmadın ki biz de yiyelim.bacım.
az yavaş ye ya
ama olmaz ki
neysssssssseeeeeeeee ben gedim de bari simit yiyemmmmm
:) senden bir şey kalmayacak baksana

:eek:klava: canım sen yeterki patates kızartması iste. amma yazıyı oku önce.:asigim: ben senin sağlığını düşündüm.:1hug::nazar:a.s.

X