- 26 Temmuz 2008
- 13.460
- 4
- 70
kaydirigubbakcemile2:teytey:sositosositoinan ablacım söylediklerinin hepsini yapıyorum.sıkmıyorum.inş.söylediğin gibi olur.bugün e harfine başlamışlar öğretmeni aferin demiş.çok seviniyordu.sabahları okula uğurlarken öpmeme bayılıyor.saçını taratıyor.ay ben yerimde duramıyorum sanki oğluşum değilde ben gidiyorum okula çok heycan yapıyorum.mutluluktan olsa gerek.e tabi küçük sıpamız çok kıskanıyor abiyi onuda bebek gibi nazlıyorum.ne zormuş anne olmak ama bi okadarda güzel ben dünyanın en şanslı ve mutlu insanımıyım ne.içim kıpır kıpır oldu yine.
klava: sakın sakın harf söyleme. harfleri tanımasın.kötükedihüso okumada sonra güçlük çeker. öğretmeni o harf için ne ad takmış önce onu araştır. örneğin o harfine genelde simit derler. bu konulara dikkat et.kaydirigubbakcemile şimdi ona en sevdiği yemeği yap. gelme vakti kapıya in. o buna çok sevinecektir.geldiğinde okulunun nasıl geçtiğini sor. güzel övgü dolu sözler et. :1hug: kardeşinide ihmal etme. onunla oyunlar oyna. tabii abi evde yokken. ev işleri kalsın. onların ruh sağlığı daha önemli. büyükle uğraşırken sakın küçüğümüde ihmal etme. dengeyi kurmaya çabala.:teselli: annelik işte asıl şimdi başlıyor diyebilirim. bizim annelik mesleğimiz çok zor.:CüvCüv: babayıda seferber et bu arada. oda onun ödevlerine yardımcı olsun. el kasları gelişmesi için bu ödevler verilir. bunuda unutmayın. yalnız okuldan gelir gelmez derse başlamasın. en az 2 saat oyun veya tv gibi şeylerle oyalanmasını sağlayın. kafasını toplayınca zaten o derse yönelir.:asigim: