Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriKahküllerini Evde Kendisi Kesenler Var Mi??
ben de kardeşim de kahküllerimizi kendimiz kesiyoruz uzun v şeklinde asimetrik kesimler bile yapıyoruz çok eğlenceli ve de güzel oluyo bence gerek yok kuaföre para vermeye
bnde kendim kesiyorum..1 kış kahküllerimi uzatmıştım daha sonra tutup çekip kestim bizim köydeki güllü bibinin kahkülleri gibi olmuştukaydirigubbakcemile3 sonra uzadılar tabi ama hiç sokağa çıkamamıştım:roflol:
ben biraz önce kestim-tatlicadiarzu- kesinlikle kuaförünkinden güzel oldukaydirigubbakcemile3 uçlarını da evde babamın jiletlerinden biriyle kestim. bundan sonra kuaföre gitmicem perçem için. arkalarını da kendim kesmeyi denicem ama cesaret edemiyorumkafamçokkarıştı
Bütün saçımı kendim kesiyorum, Kuaförler iğrenç yapınca onların ne anası kalıyor ne babası onlarada yazık -tatlicadiarzu-
Hem onların yaptığından çok daha güzel oluyor :jeyyar:
dün kestim bende, önce pisman oldum üzüldüm.. sonra sekilden sekile soktum yana dogru düz derken.. birde dus aldim ciktim, kuruyunca bi halta benzedi artik..bakalim nezaman sIkILacagim.. ama degisiklige ihtiyacim vardi artik
saçını ıslat önce makasla istediğin boyda dümdüz kes...sonraaa tut sacı uclarına tıras bıcagıyla hafif hafif vur...ön katlarım cene hizasındaydı gittim kuaföre kahkül kestirdim ve bir daha kahkül kestirmedm hep kendim kestim...hiç gerek yok kuaföre gitmeye hem böyle boyunu da kendin ayarlayabiliyorsunn :):) hatta arkalarını da kendim kesiyorum artık ben kahkülle basladm arkalarını da kesyirom hem de uclarına kat bile attm
bende kendim kesiyorum bana mı denk gelmiyor blmiyorum ama ne zaman bir kuaföre gitsem kahkül için beslemelere çevirip bırakırlardı... bende inat ettim yıllardır kendim hallediyorum kahkül olayını:lepi: makası dik tutup kırkarak kısalttın mı süper duruyor
ne zaman kuaförde kestirsem ya kısa oluyor ya da yamuk. o yüzden yaklaşık iki senedir kahkülümü kendim kesiyorum. kötü olmuş olsa bile "kuaför de bundan iyi yapmayacaktı. en azından 30 milyon yanıma kar kaldı." diye kendime moral veriyorum kaydirigubbakcemile3
tavsiyem makas yerine kuaför malzemeleri satan dükkanlardan özel kuaför jileti alın ve onunla kesin. fiyatı da çok uygun bişi, yanlış hatırlamıyosam 2 ya da 3milyon gibiydi.
ben ilk kahkulumude evde kendim kesmistim 2.5 yil once kesmistim ondan sonra aliskanlik oldu biraz uzasin hemen geri dayanamayip kesiyorum benim burnum biraz buyuk kahkulle daha kucuk gozukuyor :)
bu sefer dahada guzel oldu sonra fotografini eklerim :)
benimki uzun ve yana doğru ayırıyorum..kendim keserim bende.eğri oluyo tabiki ama kısa olmadığı için düzeliyo eğriliği hiç belli olmuyo.gayet güzel oluyo