• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahkül Kestim Pişmanım

hayalperest11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
20
2
36
Merhaba, dün perçemimi biraz kısaltıyım dedim ve çok kısa olunca kahkül kesmek zorunda kaldım.. O kadar pişman oldum ki böyle dışarı çıkmak istemiyorum. Ne kadar sürede uzar sizce? Nasıl gizleyebilirim bunu yardım edin lütfen

Merhaba, dün perçemimi biraz kısaltıyım dedim ve çok kısa olunca kahkül kesmek zorunda kaldım.. O kadar pişman oldum ki böyle dışarı çıkmak istemiyorum. Ne kadar sürede uzar sizce? Nasıl gizleyebilirim bunu yardım edin lütfen
Karantinada kahkül kesmeyen kalmamıştı. Siz geç kalmışsınız 😄 bana da hiç yakışmamıştı. Bir sürü model verip tokalayabilirsiniz. Saçı çevirerek Direkt geriye ya da yana saçın içine yedirebilirsiniz

Karantinada kahkül kesmeyen kalmamıştı. Siz geç kalmışsınız 😄 bana da hiç yakışmamıştı. Bir sürü model verip tokalayabilirsiniz. Saçı çevirerek Direkt geriye ya da yana saçın içine yedirebilirsiniz
Aaa ben varim, biliyorum ki asla yakismaz denemedim bile😅

zannettiğiniz kadar çirkin durmuyordur. kakül insanı başta şoke ediyor ondan böyle sanıyorsunuz. geriye itmek için biraz uzamasını bekleyin geriye doğru asla tokalamayın zaten o tarzssız duruyor. geniş büyük saç bantları var şu aralar onlardan kullanın, kahkülü de yana doğru tarayın aşırı havalı görünür. ya da saçlarınızı olabildiğince tepeden toplayın gene kakül güzel durur. bozmayın moraliniz kakül kullanmak zor ama bence herkese bir modelde mutlaka yakışıyor

Kahkul cabuk uzar. tel toka kullanın.
Ama ben kotu durdugunu sanmıyorm. Sadece ınsan zor alısıyor.

Bandana ve kalın taçlarla çok güzel duruyor, deneyebilirsiniz. Onun haricinde de saç uzatan ve sürü yol var, araştırıp uygulayabilirsiniz.

Bende kahkül kestim ama seviyorum tabi sürekli öyle kullanamıyorum sıkılıyorum küçük tokayla topluyorum.

benim bir de saçlarım kıvırcık :) karantinada bir cesaret kesip 1 ay ağlamıştım :))
Bandana kurtarıcı oluyor tavsiyem.

Back
X