Kağıthane'de oturan arkadaşlar tanışalım,kaynaşalım...

Kağıthaneee Günaydınnnn

günaydın tatlım nasılsın?
ben geldim ama yine kimse yok :gitme: neyse artık biran önce bi tanışma buluşması düzenlemek gerek herkes gün hakkında fikirlerini söylesin canlarım haftaiçi veya haftasonu fikirlerinizi bekliyorum....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

huuuuuuuuu huuuuuuuu kızceler bakıyorum birileri beni de cağırmış
kızler hepiniz bana ne kadara yakınsınız he bende beşler suçuk fabrikasının yanında oturuyooooorum

başak konutlarıda bana yakın kız arzuco nasılsın
buluşma olursa bana mesaj yollayın he oldu

canım mrb hoşgeldin topige ama kimsecikleri toplayamadım ben bi türlü
pes etmiştim artık...
yinede seni gördüğüme sevindim kaç yaşındasın? beşlerin orda oturuyosun demek bende yakın sayılırım adil ışığın oraladayım

yaşım 39 canım adil ışığı biliyorum
düşünüyorum ki burda adı gecenlere tek tek özel mesaj yollamak

bende şişlide oturuyorum hanımlar daha önce söylemiştim ama kağıthanede uyar bana yakın sayılır ama kk ya giremiyorum pek
bana haftaiçi her gün cumarteside dahil uyar siz karar verip bana bildirin canlarım olurmu gönülcü
m ulaşır bana telden

neslihancım mrb tatlım bi buluşma olsa ben haber vericemde nerdeeee
kimsecikleri toparlayamıyorum ki bi türlü, neyse kimse gelmezse gelmesin biz buluşuruz seninle canımcım...

siz kararlaştırın buluşmayı ben uyarım yani nerede buluşmayı düşünüyorsunuz kızlar

bende gelcem bende Gültepede oturuyorum bende.burda çok sıkı dostlukalr var bizimkide öyle olur inş. haftaya 15 veya 16sı uyar bana tabi sizede uyarsa geciktirmeden buluşalım tanışamlım derim ben görüşmek üzeree

kimseler gelmiyor bacım buralara

hoşgeldin canım valla biz bi buluşma ayarlamaya çalışıyoruz ama bakalım herkesi toparlayabilirsek güzel olur...

merhaba kağıthaneli hanımlar. ben de 1.5 yıl önceye kadar ortabayırda oturuyordum anadolu yakasına taşındım ama buluşma olursa ben de gelebilirim.

merhaba kağıthaneli hanımlar. ben de 1.5 yıl önceye kadar ortabayırda oturuyordum anadolu yakasına taşındım ama buluşma olursa ben de gelebilirim.

aaa bende ortabayırda oturuyorum şimdi
neresinde oturdun canım burdan yazmak istemezsen özeldende konuşabiliriz öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…