Kağıthane'de oturan arkadaşlar tanışalım,kaynaşalım...

arzuco bu arada kaç yaşındasın canım?

35 yaşındayım. Bu bölümde fiziki buluşmalar oluyorya genelde oturulup çay corba içiliyor tanışılıyor ondan belki uğramıyorlardır. Belkide buranın bayanları genelde ağzı acık Müge Anlı yada Fatmagülü seyrederler ya ondan gelemiyor olabilirler :tomato:

Eyüp buluşma topiği vardı oraya yazdım o topik kurudu, Kağıthanede bana yakın bende gelebilirim buluşma olursa eğer. Eyüpde oturuyorum.

Eyüp buluşma topiği vardı oraya yazdım o topik kurudu, Kağıthanede bana yakın bende gelebilirim buluşma olursa eğer. Eyüpde oturuyorum.

hoşgeldin hürmüzcüm walla bu topiği bi toparlayabilsem bi buluşma ayarlıcak muhakkak ama kimsecikleri toparlayamıyorum bi gün uğrayan ikinci gün slm bile vermiyo bende anlamdım valla :gitme:

Selam kızlar bende Kağıthanede oturuyorum ve Kağıthanede çalışıyorum... Uzun zamandır girmiyordum kadınlar kulubüne iyiki girmişim şimdi, 4-5 ay önce topiklerde yazışırken Kağıthane de oturan epey bir arkadaş vardı ama bir türlü buluşma olmadı.. Bu sefer buluşalım bence ortak bir gün ayarlayalım..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…