Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıthaneee Günaydınnnn
huuuuuuuuu huuuuuuuu kızceler bakıyorum birileri beni de cağırmış
kızler hepiniz bana ne kadara yakınsınız he bende beşler suçuk fabrikasının yanında oturuyooooorum
başak konutlarıda bana yakın kız arzuco nasılsın
buluşma olursa bana mesaj yollayın he oldu
canım mrb hoşgeldin topige ama kimsecikleri toplayamadım ben bi türlü
pes etmiştim artık...
yinede seni gördüğüme sevindim kaç yaşındasın? beşlerin orda oturuyosun demek bende yakın sayılırım adil ışığın oraladayım
siz kararlaştırın buluşmayı ben uyarım yani nerede buluşmayı düşünüyorsunuz kızlar
bende gelcem bendeGültepede oturuyorum bende.burda çok sıkı dostlukalr var bizimkide öyle olur inş.
haftaya 15 veya 16sı uyar bana tabi sizede uyarsa geciktirmeden buluşalım tanışamlım derim ben
görüşmek üzeree
![]()
bende gelcem bendeGültepede oturuyorum bende.burda çok sıkı dostlukalr var bizimkide öyle olur inş.
haftaya 15 veya 16sı uyar bana tabi sizede uyarsa geciktirmeden buluşalım tanışamlım derim ben
görüşmek üzeree
![]()
kimseler gelmiyor bacım buralara
hoşgeldin canım valla biz bi buluşma ayarlamaya çalışıyoruz ama bakalım herkesi toparlayabilirsek güzel olur...
kimseler gelmiyosa üçümüz buluşalım bizde
sonra sonra çoğalırız olmazmı![]()
olur tabi nerede olsun
merhaba kağıthaneli hanımlar. ben de 1.5 yıl önceye kadar ortabayırda oturuyordum anadolu yakasına taşındım ama buluşma olursa ben de gelebilirim.