Kağıthane'de oturan arkadaşlar tanışalım,kaynaşalım...

oo burası da voşmuş hadi bakalım hayırlısı
ben de gelirim bu arada seve seve
gönülcümle buluştuk biz zaten oohh

Bnde 4.Leventte oturuorum Kagıthane'ye bağlı oturdugum yer katıLabilir miyim aranıza :) :) :)

herkese selamlar
bende kağıthandeyim hatta daha önce "kağıthanede oturan kimse varmı" diyerekten bir topik açmıştım ama maalesef katılım olmadı bende kendi haline bıraktım,
kağıthanede az katılım olması açıkçası şaşırtıcı gerçekten, çok fazla ev var aslında, sanırım kağıthane halkı biraz çekingen kalıyor bu konularda
neyse buluşma falan olursa bende katılmak isterim
hatta kağıthane merkeze yeni bir simitçi açıldı orası hepimizede oldukça yakın orda bir buluşma düzenleyebiliriz ne dersiniz kızlar?

herkese merhabalar topic baya gerilere düşmüş tekrardan canlandırmak lazım hepinizi bekliyorum hanımlar topicimize sahip çıkalım lütfen :81::81::81::81:
tanışalım kaynaşalım güzel arkadaşlıklar edinmek dileği ile...

slm kızlar bende kagıthane şelale evlerine cok yakın oturuyorum,yeni taşındım bu semte 1 yıl oldu daha,tanısalım mı :)

bende kağıthane merkezdeyim pazar günü kurulan pazar sokağının üst sokağındayım buluşma falan olursa katılırım sevgiler.

slm kızlar bende kağıthanede oturuyorum beşler sucuklarının orda ..burda kafa dengi bir arkadaşım yok ..buluşmak tanışmak isterim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…