Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden hayırlı olsun:) Güle güle kullanmak nasip olur inşallah, ben de yavaştan başladım birşeyler almaya ama kendimi kupa, fincan ve tabak almaktan alıkoyamıyorum:) Dalga konusu oldum resmen:/
Ben çelik tencerelerimi aldım büyük parça olarak sadece, misafir tabaklarımı almaya cesaret edemiyorum çünkü evlenmeme 1.5 sene var. Ya yenisi çıkarsa diye tabakları almama hem izin yok (nişanlım alma diyor), hem de ya aklım kalırsa diye elim gitmiyor. Sanırım taksitlerim bittikçe önce tencerelerimi alacağım.:)teşekkür ederim inşallah :) annemde bana kızıyo bunları almayı bırak artık büyük parçalar al diye ama benim pek dinlediğim söylenemez :)
Ben çelik tencerelerimi aldım büyük parça olarak sadece, misafir tabaklarımı almaya cesaret edemiyorum çünkü evlenmeme 1.5 sene var. Ya yenisi çıkarsa diye tabakları almama hem izin yok (nişanlım alma diyor), hem de ya aklım kalırsa diye elim gitmiyor. Sanırım taksitlerim bittikçe önce tencerelerimi alacağım.:)
Hepsi çok şekerler, güzeller, güzel günlerde kullan :)
Teşekkür ederim canım, bernardodan sadece kahvaltı takımımı almayı düşünüyorum, çünkü defolu mal çok fazla çıkıyormuş. Kuzenim 4'lü kupa setini tam 3 kez değiştirdi hepsinde de kırık çıktı en sonunda iade etti. O sebeple önümüzdeki sonbahar tabaklarımı almaya başlarım diye düşünüyorum. Çeyizinin devamını da merakla bekliyorum.:)benimde öyle tek büyük parça çelik tencere.tabaklara yavaş yavaş başlıycam artık.7 ay var düğünüme o yüzden almam gerek artık biraz biraz.senin daha çokmuş almamakla doğrusunu yaparsın.yalnız bernardo da çeyizlik alıyosan 2 yıl içerisinde yeni modelle değiştirme imkanı varmış sanırım.satıcı bahsetti biraz ama tam olarak sormadım.belki başka markalarda da vardır.
Teşekkür ederim canım, bernardodan sadece kahvaltı takımımı almayı düşünüyorum, çünkü defolu mal çok fazla çıkıyormuş. Kuzenim 4'lü kupa setini tam 3 kez değiştirdi hepsinde de kırık çıktı en sonunda iade etti. O sebeple önümüzdeki sonbahar tabaklarımı almaya başlarım diye düşünüyorum. Çeyizinin devamını da merakla bekliyorum.:)
Belki yemek takımları daha sağlamdır, bernardodan alırsan eğer tek tek kontrol ederek al yerinde. Parça içerisinde defo olabiliyor çünkü. Çok şikayet okudum bununla alakalı. Kolay gelsin.:)
hayırlı olsun canım topiğin ...herşey çok güzel mor pembe ağırlıkta bir mutfak olucak sanırım detaycı ve özenerek aldığın çok belli canım....
bende ilk başta mor düşünüyordum daha sonra korkmazın pembe tost makinesi ve çaycısından snra pembeye döndm bakalm bnmde pembe mor olucak snırm...konunu takipteyimmmbiraz öyle olucak gibi.pembe mor kırmızı renkleri daha çok seviyorum.ister istemez bu renklerde seçiyorum.biraz öyleyim sanırım.çok teşekkür ederim :)
bende ilk başta mor düşünüyordum daha sonra korkmazın pembe tost makinesi ve çaycısından snra pembeye döndm bakalm bnmde pembe mor olucak snırm...konunu takipteyimmm
Hepside bir birinden güzel canım herşey olur zamanla tamamlarsınnn. Ben 2 yıl önce başladım halada alıyorum yavaş yavaş zevkli oluyor
yok canım ya tamamlarsın merak etmebunları da tupperlar hariç 20 günde aldım canım.daha evliliğe var diye hiç almamıştım.sen en iyisini yapmışsın sanki herşeyim eksik olcakmış gibi geliyo şimdi bana.