Ben de öyle düşünüyorumO ilişki iki haftada başlamamıştır.
Temel,zemin, beton çalışmaları önceden halledilmiştir senin ruhun duymamıştır.
Stolku bırak hayatına bakHanımlar tam toparlanıyorum hayatıma bakıyorum derken şubatta ayrıldıgım sevgilimin yeni sevgilisine rastladım instada. Üstelik biz ayrıldıktan 2 hafta sonra başlamış bu ilişki.. bilmiyorum ben 2 haftada başka birini sevmeyi bırakın bakamam bile. Hiç değerim yokmuş, aynı sözler ona da söylenmiş, her defasında nefesim mi daralacak böyle
Daha hırslandım ama şoktayım nedensizStolku bırak hayatına bak
Eee o zaman kendini deli etmeye nefes alamıyorumlara şunlara bunlara gerek var mı ?Ben de öyle düşünüyorum
Tamamen düştü gözümden ama düşünmeden edemiyorum geceden beriGörmezden gel.
Gördükçe üzülen olacaksın . Bu isler karakter meselesi.
Tabiiki gerek yok ama elimde olan bir durum değil çok garip hissettimEee o zaman kendini deli etmeye nefes alamıyorumlara şunlara bunlara gerek var mı ?
Takıntı haline getirip diğer kızı kendinle kiyaslama gibi bir hataya düşme.Tamamen düştü gözümden ama düşünmeden edemiyorum geceden beri
Daha 4 gün önce smsten mesaj atmıştı, ne oldugu belli degil adamınYolları ayırmışsınız bundan sonra gözünüzden düşse ne olur düşmese ne olur?
yeniden barışma umudu mu taşıyordunuz?
İnsta hesabım yoktu, geri açtım pat. Kapayacagım yenidenTakıntı haline getirip diğer kızı kendinle kiyaslama gibi bir hataya düşme.
Bunu yapanlar da var. Soluğu psikolog da alıyorlar.
Ben daha en başından söylüyorum ki kendi iyiliğin için bakma görme duyma.
Kendi hayatına odaklan. Kötü huylarını düşün. Iyi anılarınızı aklına getirme.
Bir o yok erkek olarak dünyada demesini öğrendiğin an bir şeyler başarabilirsin
Kendine yapacagin en güzel iyilik olur.İnsta hesabım yoktu, geri açtım pat. Kapayacagım yeniden
önemli olan onun yazması değil sizin fikriniz barışmak mi istiyorsunuz? yada öyle bir niyetiniz mi vardı?Daha 4 gün önce smsten mesaj atmıştı, ne oldugu belli degil adamın
Yok ben benleyken de kızla konustugunu düşünüyorum ve kızlayken bir yandan bana yazması gururuma dokundu işte, şimdi zamanı geri alsabiler bile onunla tekrar olmamönemli olan onun yazması değil sizin fikriniz barışmak mi istiyorsunuz? yada öyle bir niyetiniz mi vardı?
daha 23 yaşındasınız takılmayın bu kadar
Nasıl aştınız peki bu durumu yeniden güvenebildiniz mi birine?Erkeklere çok da şaşırmamak lazım. 4 senelik ilişkinin ardından 1 hafta sonra nişanlanan bir erkeği tanıma bahtsızlığına maruz kalmış biri olarak diyebilirim ki kesinlikle o ilişki daha önce başlamıştır.
Kesinlikle. Sınavmış diyorum kendi kendimeKendine yapacagin en güzel iyilik olur.
Önceliğin kendin olsun.
Kendini sev.
tamam ozaman geçmiş gitmiş kendinizi üzmenin bir anlamı yokYok ben benleyken de kızla konustugunu düşünüyorum ve kızlayken bir yandan bana yazması gururuma dokundu işte, şimdi zamanı geri alsabiler bile onunla tekrar olmam