Kafayı yiyeceğim sonunda

Ediesdd

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
79
23
26
Hanımlar tam toparlanıyorum hayatıma bakıyorum derken şubatta ayrıldıgım sevgilimin yeni sevgilisine rastladım instada. Üstelik biz ayrıldıktan 2 hafta sonra başlamış bu ilişki.. bilmiyorum ben 2 haftada başka birini sevmeyi bırakın bakamam bile. Hiç değerim yokmuş, aynı sözler ona da söylenmiş, her defasında nefesim mi daralacak böyle?

Stolku bırak hayatına bak

Görmezden gel.
Gördükçe üzülen olacaksın . Bu isler karakter meselesi.

Tamamen düştü gözümden ama düşünmeden edemiyorum geceden beri
Takıntı haline getirip diğer kızı kendinle kiyaslama gibi bir hataya düşme.
Bunu yapanlar da var. Soluğu psikolog da alıyorlar.
Ben daha en başından söylüyorum ki kendi iyiliğin için bakma görme duyma.
Kendi hayatına odaklan. Kötü huylarını düşün. Iyi anılarınızı aklına getirme.
Bir o yok erkek olarak dünyada demesini öğrendiğin an bir şeyler başarabilirsin

Yolları ayırmışsınız bundan sonra gözünüzden düşse ne olur düşmese ne olur?
yeniden barışma umudu mu taşıyordunuz?

İnsta hesabım yoktu, geri açtım pat. Kapayacagım yeniden

Daha 4 gün önce smsten mesaj atmıştı, ne oldugu belli degil adamın
önemli olan onun yazması değil sizin fikriniz barışmak mi istiyorsunuz? yada öyle bir niyetiniz mi vardı?
daha 23 yaşındasınız takılmayın bu kadar

Erkeklere çok da şaşırmamak lazım. 4 senelik ilişkinin ardından 1 hafta sonra nişanlanan bir erkeği tanıma bahtsızlığına maruz kalmış biri olarak diyebilirim ki kesinlikle o ilişki daha önce başlamıştır.

önemli olan onun yazması değil sizin fikriniz barışmak mi istiyorsunuz? yada öyle bir niyetiniz mi vardı?
daha 23 yaşındasınız takılmayın bu kadar
Yok ben benleyken de kızla konustugunu düşünüyorum ve kızlayken bir yandan bana yazması gururuma dokundu işte, şimdi zamanı geri alsabiler bile onunla tekrar olmam

Nasıl aştınız peki bu durumu yeniden güvenebildiniz mi birine?

Yok ben benleyken de kızla konustugunu düşünüyorum ve kızlayken bir yandan bana yazması gururuma dokundu işte, şimdi zamanı geri alsabiler bile onunla tekrar olmam
tamam ozaman geçmiş gitmiş kendinizi üzmenin bir anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…