- 15 Ekim 2017
- 49
- 38
-
- Konu Sahibi Miranda_miranda
hani saglikci ya doktor aramasi garibime gitmedi onunuzde bu denli bariz capkinlik yapacagini sanmiyirum mesela aciklamada yapmis .. Ya ne bilim siz daha iyi bilirsiniz
Gizli sapık yani.İçine dogru derken?
Gizli sapık yani.
Demişsiniz ya çok düzgün biriydi benim için çok uğraştı diye. Dışarı düzgün imajı verip içerde sapıklığın nirvanasına ulaşanlardan işte.
Tamamen oturmamış karakterle ilgili olduğunu düşünüyorum. Bahsettiğiniz hareketleri benim 8.sınıf erkek öğrencilerimin bazıları yapıyor düşünün, 13-14 yaş grubundan bahsediyorum.Harika tespit.Dışarıdan baksanız çok düzgün dersiniz de içinde fırtınalar kopuyor.İşte bunlar hep yaşanmamışlıktan diyecegim de arkadaş bende yaşamadım ben neden yapmıyorum.Bizim hormonlarımız mı bozuk?
Arkadaşlar az önce telefonla arayıp her şeyi bitirdim.Bana demedigini bırakmadı;S***** G** (Defol) bir daha karşıma çıkmadan tutun,Sen ruh hastasısın psikiyatriye git e kadar,sana acıyorum zavallısından yalnızsından tut demedigini bırakmadı.Halbuki ben çok üzgünüm her şey bitti dedim! Ben haketmedim bunları;bütün hayatımı etkiledi,köpek gibi sevmeme ragmen seve seve ayrıldım.Başıma gelmeyen kalmadı ve yine ben paranoyak ve suçlu oldum.
Çok kötüyüm
adamın egosunu ezdin tatlım, tabii ki sana hırlayacak şimdi. ne güzel hem karnı doyuyor hem de pastası duruyordu. nereden çıktı ki şimdi bu ayrılık? nereden uyandı bu saftirik değil mi..
karşıdakinin de kendini suçlama psikolojisine girmiş olması ekmeğine yağ katıyordu adamın.
üzülme, ya da üzül ağla elbet ama dik dur.keşke sana paranoyak dediğinde, bunun da suçlusu sensin deseydin sakince.
bu adam gerçekten seviyorsa adam gibi adam olacak, seni aptal yerine koymayacak.iliklerine kadar başkasına baktığını hissediyor görüyorken gevrek gevrek " yok canım sen kuruntu yapıyorsun yeeaa" derken içinden şişkin egosuyla kahkalar atmayacak.
neyse bence ciddi oldugunu anlarsa sana dönmek için girişimleri olacak.
Ah canım ya....
Valla anlattıklarına kendi yerime koydum.
Sen doğru düşünüyorsun.
Adamin gözü dışarda .
Şüphe değil bu delilik değil.
İyi gozlemcisin.
Doğru yani adam bildiğin sipsevdi aynı zamanda.
Ayrıl bence ve içine atmadan.
Dok içini mesajla.
Bitir ve uzaklaş.
İş işten geçmeden yazık etme kendine.
Dünya yakusiklisi olsa ne yazar adam değil. ..
Ay evet ben de aynı şeyi söyledim. Ama sanki seninki takıntı boyutunda biraz. Belki diğer arkadaşının kendisine ilgisi olduğunun düşünüp ego tatmin etmek,seni kıskandırmak İçin falan açıyodur konuyu. Kadınlar bu konularda biraz “kurgucu” ki evlenicek kadar ileriye gittiyseniz öyle doyumsuz falan bi adam olduğunu da düşünmüyorum.Evlenicem yazısını gördükten sonra keşke hiç okumasaydım dedim
Dediklerinizden nedense hicbisey anlamadımAy evet ben de aynı şeyi söyledim. Ama sanki seninki takıntı boyutunda biraz. Belki diğer arkadaşının kendisine ilgisi olduğunun düşünüp ego tatmin etmek,seni kıskandırmak İçin falan açıyodur konuyu. Kadınlar bu konularda biraz “kurgucu” ki evlenicek kadar ileriye gittiyseniz öyle doyumsuz falan bi adam olduğunu da düşünmüyorum.
lk cümlem size sonrası konu sahibineydi ayrımı yapmadan yazmışım benim hatamDediklerinizden nedense hicbisey anlamadım
Ha pardon o halde :))))İ
lk cümlem size sonrası konu sahibineydi ayrımı yapmadan yazmışım benim hatam:)