Kafayı yiyecegim lütfen yardım edin!

24 yaşındayım ben.Evet özgüven eksikligim oldugunu düşünüyorum.Ben bu kadar kısa bir süre de nasıl bu kadar baglanabildim böyle bir insana! sadece 5 ay ya sadece 5 ayda bana bunca şeyi yaşattı.İnsanların yıllarca sevgili olupta yaşamadıgı şeyleri yaşattı.İşimi etkiledi,sosyal çevremi etkiledi.Artık korkudan hiçbir şekilde çevremdeki insanlarla tanıştırmıyorum.Acaba arada bir elektriklenme olur mu yine diye.Böyle bir saçmalık olabilir mi? Hep kendime şunu dedim,ya bu çocuk sıcak kanlı,ya bu çocuk aslında çok iyi niyetli vs...
Bana hatta bir gün şöyle bir cümle kurdu" Benim senin arkadaşını sormamda bir art niyet arama.Benim eskiden beri hayalimdi,sevgilimin kız arkadaşlarıyla kanka gibi olmak ve hep birlikte takılmak".Sizce bir insan neden böyle bir hayal kurar?
Hayal güzelmiş.... bu kadar üstüne düşme çocuğun. Senin de ilk ilişkin heralde. Sen kendine konsantre ol biraz bırak olursa olur olmazsa olmaz. Illa evlenmem mi gerekiyor yaşın çok gencmis daha.

ve yukarda da bi arkadaşın dediği gibi, "hiç sevgilisi olmamış adam" her zaman masum ve gözü açılmamış olmuyor. çok değişik örneklerini duydum gördüm. ama buna itinayla sığınıyorlar ayrı konu. bu zamanda gözümüzü dört açmak zorundayız hanımlar.

Yahu anlattıklarından şunu anladım adamın kıçı ayrı oynuyor başı ayrı oynuyor
Ne işin var öylesiyle yarın evlenirsin bacın gelir akrabandan güzel kız gelir süzer bakar kim bilir içinden neler geçirir iyi düşün kızım adam bildiğin yoldan çıkık...bırak gitsin...Yok bırakmam dersen buraya yazıyorum aldatılırsın çocuğunla baba kapısı görünür...
ben kızıyorum böyle saf kızlara ahmak mısınız yol yakınken dönün...:işsiz::kızgın::kızgın:

Yok doktoru gözleri arıyormuş falan bu kısım paranoyak hissettirdi onun dışında dediğim gibi benden hoslandığını biliyordum demesi tuhaf demişim insan gibi yorumumu yapmışım eleştiriye de açık ol bir zahmet yorum istiyorsan

Doktoru araması kısmında neden rahatsız oldugumu üstte yazmıştım.(o an doktora gerçekten ihtiyacımız yoktu ve daha öncesindeki vukaatlarından dolayı yine ne oluyor ne karıştırıyor bu ya diye sinirlenmiştim)

Evet beni inanılmaz rahatsız etmişti.Arkadaşım için "o gün benden hoşlanmıştı,anlamıştım dedi" ben bir anda donup kalıp nasıl yani diye bakış attıgımda,çok hızlı bir şekilde "tabi insan olarak...." diye kıvırmıştı.Arkadaşım gerçekten bundan hoşlandıysa,neden arkadaşıma yazmak yürümek yerine bana yürüdü hep soru işareti olarak kaldı içimde.Aklıma gelen tek şey,arkadaşım ile arasında kmler var,olmayacagını düşündü herhalde..

Doktoru araması kısmında neden rahatsız oldugumu üstte yazmıştım.(o an doktora gerçekten ihtiyacımız yoktu ve daha öncesindeki vukaatlarından dolayı yine ne oluyor ne karıştırıyor bu ya diye sinirlenmiştim)

Evet beni inanılmaz rahatsız etmişti.Arkadaşım için "o gün benden hoşlanmıştı,anlamıştım dedi" ben bir anda donup kalıp nasıl yani diye bakış attıgımda,çok hızlı bir şekilde "tabi insan olarak...." diye kıvırmıştı.Arkadaşım gerçekten bundan hoşlandıysa,neden arkadaşıma yazmak yürümek yerine bana yürüdü hep soru işareti olarak kaldı içimde.Aklıma gelen tek şey,arkadaşım ile arasında kmler var,olmayacagını düşündü herhalde..
Şüpheli ilişkiden Hayır gelmez yol yakınken fazla bağlanmadan uzak dur bence ilerde daha cok üzülmemek için bir şeyler oturmamış çünkü

Yahu anlattıklarından şunu anladım adamın kıçı ayrı oynuyor başı ayrı oynuyor
Ne işin var öylesiyle yarın evlenirsin bacın gelir akrabandan güzel kız gelir süzer bakar kim bilir içinden neler geçirir iyi düşün kızım adam bildiğin yoldan çıkık...bırak gitsin...Yok bırakmam dersen buraya yazıyorum aldatılırsın çocuğunla baba kapısı görünür...
ben kızıyorum böyle saf kızlara ahmak mısınız yol yakınken dönün...:işsiz::kızgın::kızgın:

Dogru söylüyorsunuz,bunu yapan kişi kadında olsa,erkekte olsa hiçbir şekilde ne güvenilir nede hayat paylaşılır.Artık insanlardan nefret ediyorum...

Şüpheli ilişkiden Hayır gelmez yol yakınken fazla bağlanmadan uzak dur bence ilerde daha cok üzülmemek için bir şeyler oturmamış çünkü

Aynen öyle.
Ben şahsen hiçbir erkek arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla tanışıp kanka olma hayali kurmadım.Burada bunun hayalini kuran varsa da ben kurdum desin bayan olarak!..

Dogru söylüyorsunuz,bunu yapan kişi kadında olsa,erkekte olsa hiçbir şekilde ne güvenilir nede hayat paylaşılır.Artık insanlardan nefret ediyorum...
İnsanlık ölmedi güzel kardeşim karşına neler çıkar
Daha çok gençsin anlattıklarından sağlam ayakkabı olmadığı için hiç bir kız yaklaşmamış
Ve ağına seni düşürmüş
Kadın bakışları hisseder
Yarın öbür gün daha büyük sorunlar olur
Ayrıl ama pişmanlık duymadan dimdik ayrıl
Ve asla geride dönme
Karşına düzgün sana sadık biri çıkar inşallah
Ve onla yolunu birleştirirsin Allah yar ve yardımcın olsun

Ben geniş bir insan degilim.Şahsen onun arkadaşlarını sormadım ya da ne bileyim onun arkadaşlarıyla kanka olmayı planlamadım,bunları söyleyen kendisi.Bana gelip,arkaşımın ilişkimiz hakkındaki düşüncelerini sorup,bende evet senin için iyi yorumlarda bulundu dedigimde,bana gelip "x'in benden hoşlandıgını biliyordum anlamıştım" diyip,sonradan yine hızlı bir şekilde kıvırıp " tabi insan olarak" demesini ben yapmadım.Siz olsanız kuşkuya düşmez misiniz? Sürekli dikkat çekmeye çalışan bir tip düşünün,hoşuna giden ilgisini çeken birilerini gördügünde çaktırmadan bakan ben degilim? Hastane muhabbetinde neden takılıp kaldıgımı da açıkladım hanımefendi.Sonra aldatıldım başlıklarını görüyoruz!..
TEk istegim aptal yerine konmamaktı ama herif parmagında oynatmış bildigin

Ben geniş bir insan degilim.Şahsen onun arkadaşlarını sormadım ya da ne bileyim onun arkadaşlarıyla kanka olmayı planlamadım,bunları söyleyen kendisi.Bana gelip,arkaşımın ilişkimiz hakkındaki düşüncelerini sorup,bende evet senin için iyi yorumlarda bulundu dedigimde,bana gelip "x'in benden hoşlandıgını biliyordum anlamıştım" diyip,sonradan yine hızlı bir şekilde kıvırıp " tabi insan olarak" demesini ben yapmadım.Siz olsanız kuşkuya düşmez misiniz? Sürekli dikkat çekmeye çalışan bir tip düşünün,hoşuna giden ilgisini çeken birilerini gördügünde çaktırmadan bakan ben degilim? Hastane muhabbetinde neden takılıp kaldıgımı da açıkladım hanımefendi.Sonra aldatıldım başlıklarını görüyoruz!..
sahsen bende genis degilim eger kuruntu degil ciddeb yapiyor demektevicdaniniz rahatsa birakin ne hali varsa gorsun istedigine baksin

Arkadaşlar az önce telefonla arayıp her şeyi bitirdim.Bana demedigini bırakmadı;S***** G** (Defol) bir daha karşıma çıkmadan tutun,Sen ruh hastasısın psikiyatriye git e kadar,sana acıyorum zavallısından yalnızsından tut demedigini bırakmadı.Halbuki ben çok üzgünüm her şey bitti dedim! Ben haketmedim bunları;bütün hayatımı etkiledi,köpek gibi sevmeme ragmen seve seve ayrıldım.Başıma gelmeyen kalmadı ve yine ben paranoyak ve suçlu oldum.
Çok kötüyüm

hani saglikci ya doktor aramasi garibime gitmedi onunuzde bu denli bariz capkinlik yapacagini sanmiyirum mesela aciklamada yapmis .. Ya ne bilim siz daha iyi bilirsiniz

Arkadaşlar az önce telefonla arayıp her şeyi bitirdim.Bana demedigini bırakmadı;S***** G** (Defol) bir daha karşıma çıkmadan tutun,Sen ruh hastasısın psikiyatriye git e kadar,sana acıyorum zavallısından yalnızsından tut demedigini bırakmadı.Halbuki ben çok üzgünüm her şey bitti dedim! Ben haketmedim bunları;bütün hayatımı etkiledi,köpek gibi sevmeme ragmen seve seve ayrıldım.Başıma gelmeyen kalmadı ve yine ben paranoyak ve suçlu oldum.
Çok kötüyüm
keske burda gaza gelmeseydiniz

Adam “içine doğru” sapıklardan. Bir ömür bu herifin kaşını gözünü mü takip edeceksin? Ayrılırken de ne mal olduğunu sermiş zaten ortaya. Geçmiş olsun.

X