Kafayı yiyecegim lütfen yardım edin!

Üff abaza kalmuş o kusura bakma
Bende şu yakın kız arkadas konusuna takığım
Benim bir arkadasım vardı işte böyle sevgilim falan olunca bitiveriyordu yanında nedense.bir şekilde ilgi çekmeye çalışıyor sanki ben anlamıyorum bide insanı aptal yerine koyuyorlar.mesafe koydum kimseyi tanıştırmadım .az görüşüyorum artık.sevmiyorum böyle şeyleri .arkadasımın bırak sevgilisini şöyle bakıp hoşlandığı erkek benim artık kardeşimdir biz böyleyiz hayatta kitabımızda yazmaz ..millet ne pislik olmuş hayret ediyorum.
Bence o herifi terk et kızlada görüşme ne halleri varsa görsünler ve sevgiline iyice tanımadan ve güvenmeden herhangi bir kız arkadasınla tanıştırma..gerek yok.

Yazilarinizdan erkek arkadaşınızın sizinle değilde sürekli etrafındaki kızlarla ilgilenmesinden bahsediyorsunuz ve sonunda kesinlikle evleneceğim diyorsunuz bence bu ilişkide önce güven olması gerekiyor sizin yazdıklarınıza bakılırsa pek guvenecegin bir insan değil gibi sürekli bı yere gittiğinizde karsisindakine bile yani garsona ne kadar güzelde olsa bakan birinden bahsediyosun bn olsam ya ona rahatsizligimi belirtirim aynı şekilde bir olay ile karsilasirsam tabi bide ozellikle diğer arkadaşının ne düşündüğünü sorması bana sacma geldi bence adam kesinlikle maymun iştahlı

Yazilarinizdan erkek arkadaşınızın sizinle değilde sürekli etrafındaki kızlarla ilgilenmesinden bahsediyorsunuz ve sonunda kesinlikle evleneceğim diyorsunuz bence bu ilişkide önce güven olması gerekiyor sizin yazdıklarınıza bakılırsa pek guvenecegin bir insan değil gibi sürekli bı yere gittiğinizde karsisindakine bile yani garsona ne kadar güzelde olsa bakan birinden bahsediyosun bn olsam ya ona rahatsizligimi belirtirim aynı şekilde bir olay ile karsilasirsam tabi bide ozellikle diğer arkadaşının ne düşündüğünü sorması bana sacma geldi bence adam kesinlikle maymun iştahlı

Çocuk resmen şıpsevdi..salla gitsin cnm.seni çok yorar bu.kisiligi oturmamış ne istediğini bilmeyen biri özetle..cok üzer seni .

Kadının da ayran gönüllüsü aldatani cok. Gözü disarida olan erkeklerle oyun oynayan bir sürü kız var. Onemli olan birdaki sahsin sevgilisinin arkadaşına resmen yürümesi etrafa bakmasi sevgilisi yanindayken bile gozunun dışarıda olması ayrilinca da cirkef yuznu gostemis. Seni sevse oyle degil beni yanlis anladin der kalbini kazanmaya çalışırdı. Sevgilin seni yanlis anlasa oyle yapmaz mısın? Dikkatini cekerim tüm yazdıklarım cinsiyet belirtmeden. Yani erkek ve kadın olmus ne fark eder. Bu kişinin gozu dışarıda ve sana güven vermemiş. Aşkından olmezsin.

Cogu kisi belki de ilk olmak ister ama ben Evlenmeden once istedigim tek sey gozunu benjmle acmamis toy olmayan bir adamla evkenip sonu olmakti..
Bu yazi neden.bunu istedigimin en mantikli aciklamasi oldu .. tesekkurler

Söyle dusunun karniniz tokken bir lokantanin onunden geciyorsunuz iceriden gelen yemek kokulari sizi cezbetmez ama ya acken iceri saldirip her cesit yemegin tadjna bakmak istersiniz ya sizinkjnjn halide hah iste boyle birsey ..!

Evlilikten ne beklediğinizi sorun kendinize:

-Güvenilir bir eş
-Çocuklarımıza iyi bir baba
-Sohbeti keyifli, kaliteli zaman geçirebileceğin biri
-Sizin ihtiyaç isteklerinize duyarlı
-SADIK

Siz ne istiyorsunuz evlilikten bir de karşınızdaki adam ne bekliyor, bunları lütfen dikkatlice düşünün.. Evlilik hiç öyle basit bir şey değil, hakkında bu kadar kuşkunuz olan bir adam için de böyle “muhtemelen evleniriz” lafını kuruyorsanız o kadar bilinçli ve yetişkin olmadığınızı düşünürüm ben, kusura bakmayın..

Ne karar verecekseniz duygu ile değil akıl ile olsun, böylece iki gün sonra evliyken başınızı yastığa koyduğunuzda “acaba gözü bugün başkasına kaydı mı” diye sorup durmazsınız kendinize..

Not: Şimdi gördüm ayrılmışsınız zaten, niye hala başka fikirler peşindesiniz ki? Önünüze bakın mis gibi, Allah daha iyilerini karakterli sağlam adamları çıkartsın karşınıza

Son düzenleme:

Olur mu, genelde erkek yaparsa şanından kadın yaparsa ... kesinlikle kadınlara karşı daha acımasızız

Büyük ihtimal daha önce bir şey yaşamadığı için aç abaza gibi geziyor

Abaza gibi etrafı kesen insanla evlenmek? Lütfen yapmayın. Bir değil onlarca örnek vermişsiniz. Dünyadaki son erkek değil. Yakışıklı olabilir ama abaza ve saygısız üzgünüm.

Adamın gözü aç. Bu kişiyi ancak beyaz önlüklü biri mutlu eder tam anlamıyla. Hala arayış içinde çünkü. Beraber olmaya devam ederseniz özgüveniniz eksilere düşecek bu kesin. Hiç sevmedim bu kişiyi

Kendine acaba aldatılıyor muyum? Acaba arkadaşımla mı fingirdiyor? Acaba bakıcıya mı yanlayacak?.... diyeceğin bir kocayı layık görmemelisin. Sen de ona yap bakalım noluyormuş. Seni yetersiz görüyor, kendisini aşırı çok beğenmiş, gözü dışarda, sana saygısı yok. Değil koca arkadaş bile olmaz

Arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lüften,benim için çok önemli!
empati kurun ve kendinizi benim yerime koyun.Siz bu tarz şeyler yaşamış olsaydınız ne düşünürdünüz ve ne yapardınız?
Yol ver gitsin
Hayat bu tiplerle zaman harcayarak geçmez
Başka adam kalmadı mı yahu

kardeş bu senin güzel kankaya yüriycekken bi tarafı yetmediği için sana sekmiş. öbür kıza yakın olmak için de seninle takılıyo işte. sen bu hikayede yürünen kızın hafif toplu kankası durumundasın. ayrıca bu adamın mal olduğunu daha önce hiç ilişkisi olmadığında anlamalıydın. bu yaşına kadar kadınlarla ilişki kurmayan adam net sorunludur zaten. sal gitsin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…