- 15 Ekim 2017
- 49
- 38
- 3
- Konu Sahibi Miranda_miranda
-
Sen kendini kandırıyorsun. Adam seni aldatsa acaba benmi yanlış anladim diceksin. O yemekteki durum çok utancverici onur gururkirici. Sen buna rağmen evlenecegim diyorsan/diyebiliyorsan mutluluklar sizeBuraya yazmamın temel sebebi,acaba ben paranoyaklık ya da kendime güvensizlik mi yapıyorum bunu ögrenmeye çalışıyorum.Sonuçta artık insanlar ve toplum dönüşüyor.İlişkiler biraz daha "relax" olmaya başladı.Yani ne var sorduysa? ne var güzel bir kız gördügünde baktıysa? ne var hastane de böyle yaptıysa,sonuçta gidip yatakta basmadın ya,seni aldatmadı ya,birisiyle diyaloga girmedi ya diyip kendimi bastırıyorum. Ama bir yandan zoruma gidiyor kızlar,onu çok seviyorum...
Ya çok kez denedim konuşmayı ama adam laf canbazı.Birazcık kendini begenmişlik ve narsizm var.Ben bir şekilde sıralıyorum nelerden rahatsız oldugumu ve bana bir şekilde öyle açıklamalar yapıyor ki,beni ikna etmesini bırakın,holywood'dan 12 tane jüri getirin onları ikna eder.Arkadaş mevzusunda kesinlikle bir ilgisinin oldugunu düşünüyorum,sonuçta ilgini çekmeyen bir insanı merak etmezsin.Her ne kadar inkar etsene.
Bu arada kız arkadaşım hayatta benden daha ileride ve fiziksel olarak daha çekici bir insan.
Hayatta daha ileride olması onun için + puan.Bir de onunla ilk tanıştıkları gün baya muhabbet etmişlerdi ve ortamdaki herkesinde o gün dikkatini çekmişti.İnsanlar çaktırmadan sırıtarak göz göze filan geldiler.
Güzel kız gördügünde,hoşuna giden birisini gördügünde çok kurnaz bir şekilde bakıyor.Mesela kıza bakmadan önce ilk etapta kızın bulundugu yönün aksine bakıyor ve ufaktan çaktırmadan kıza dogru kafayı çevirip kızı kesmeye başlıyor.
Ve bunu öyle 1 sn bakıp yapmıyor,neredeyse 3-4 sn şeklinde bakıyor.
Hastane mevzusu için söylemem gerekirse,benim saglıgım ile ilgili açıkçası herhangi bir sıkıntımın olmadıgı ortadaydı,sadece rutin olarak doktora gösterecektik.Yani orada doktorluk bir durum yok.Amacının o kızı görmek oldugunu düşünüyorum.Bu tarz tipler hoşuna gidiyor.Nasıl bir fantezi dünyası varsa artık!
Bilmiyorum ya da benim psikiyatri servisine gitmem gerekiyor kafayı yiyorum paranoyaklıktan
Bacım sen sakamisin dalgamı geçiyorsun:SYa çok kez denedim konuşmayı ama adam laf canbazı.Birazcık kendini begenmişlik ve narsizm var.Ben bir şekilde sıralıyorum nelerden rahatsız oldugumu ve bana bir şekilde öyle açıklamalar yapıyor ki,beni ikna etmesini bırakın,holywood'dan 12 tane jüri getirin onları ikna eder.Arkadaş mevzusunda kesinlikle bir ilgisinin oldugunu düşünüyorum,sonuçta ilgini çekmeyen bir insanı merak etmezsin.Her ne kadar inkar etsene.
Bu arada kız arkadaşım hayatta benden daha ileride ve fiziksel olarak daha çekici bir insan.
Hayatta daha ileride olması onun için + puan.Bir de onunla ilk tanıştıkları gün baya muhabbet etmişlerdi ve ortamdaki herkesinde o gün dikkatini çekmişti.İnsanlar çaktırmadan sırıtarak göz göze filan geldiler.
Güzel kız gördügünde,hoşuna giden birisini gördügünde çok kurnaz bir şekilde bakıyor.Mesela kıza bakmadan önce ilk etapta kızın bulundugu yönün aksine bakıyor ve ufaktan çaktırmadan kıza dogru kafayı çevirip kızı kesmeye başlıyor.
Hastane mevzusu için söylemem gerekirse,benim saglıgım ile ilgili açıkçası herhangi bir sıkıntımın olmadıgı ortadaydı,sadece rutin olarak doktora gösterecektik.Yani orada doktorluk bir durum yok.Amacının o kızı görmek oldugunu düşünüyorum.Bu tarz tipler hoşuna gidiyor.Nasıl bir fantezi dünyası varsa artık!
Bilmiyorum ya da benim psikiyatri servisine gitmem gerekiyor kafayı yiyorum paranoyaklıktan
Hala paranoyaklık diyosun ya şaka gibisinYa çok kez denedim konuşmayı ama adam laf canbazı.Birazcık kendini begenmişlik ve narsizm var.Ben bir şekilde sıralıyorum nelerden rahatsız oldugumu ve bana bir şekilde öyle açıklamalar yapıyor ki,beni ikna etmesini bırakın,holywood'dan 12 tane jüri getirin onları ikna eder.Arkadaş mevzusunda kesinlikle bir ilgisinin oldugunu düşünüyorum,sonuçta ilgini çekmeyen bir insanı merak etmezsin.Her ne kadar inkar etsene.
Ya çok kez denedim konuşmayı ama adam laf canbazı.Birazcık kendini begenmişlik ve narsizm var.Ben bir şekilde sıralıyorum nelerden rahatsız oldugumu ve bana bir şekilde öyle açıklamalar yapıyor ki,beni ikna etmesini bırakın,holywood'dan 12 tane jüri getirin onları ikna eder.Arkadaş mevzusunda kesinlikle bir ilgisinin oldugunu düşünüyorum,sonuçta ilgini çekmeyen bir insanı merak etmezsin.Her ne kadar inkar etsene.
Aynen.Benim tek amacım şu:Ben çok mu abartıyorum,düşüncelerim çok mu sakat;yoksa gerçekten yanımdaki insan "doyumsuz,aç gözlü,içten içe hep daha iyisini isteyen,bastırılmışlıgı çok fazla olan ve tamamen benimle zaman öldüren,benden daha iyisi çıktıgında beni aldatmasa bile benden bir şekilde kurtulup,beni s.. edecek birisi mi" bunu ögrenmek ve fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Ona göre bir yol bulacagım kendime,evet köpek gibi seviyorum ama acaba ben mi abartıyorum bunlar çok normal şeyler mi yoksa direk ayrıl kızım manyak mısın mı denilecek bunları görmek istiyorum.
Bu arada önüne gelen her kıza bakmıyor,gerçekten güzel diyebileceginiz kızlara bakıyor.Bu yüzden normalleştirmeye çalıştım içimde ama ne olursa olsun bir kadının gururu incinir bu durumda.Benimde haliyle incindi.
Bu arada önüne gelen her kıza bakmıyor,gerçekten güzel diyebileceginiz kızlara bakıyor.Bu yüzden normalleştirmeye çalıştım içimde ama ne olursa olsun bir kadının gururu incinir bu durumda.Benimde haliyle incindi.
Benim tek amacım şu:Ben çok mu abartıyorum,düşüncelerim çok mu sakat;yoksa gerçekten yanımdaki insan "doyumsuz,aç gözlü,içten içe hep daha iyisini isteyen,bastırılmışlıgı çok fazla olan ve tamamen benimle zaman öldüren,benden daha iyisi çıktıgında beni aldatmasa bile benden bir şekilde kurtulup,beni s.. edecek birisi mi" bunu ögrenmek ve fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Ona göre bir yol bulacagım kendime,evet köpek gibi seviyorum ama acaba ben mi abartıyorum bunlar çok normal şeyler mi yoksa direk ayrıl kızım manyak mısın mı denilecek bunları görmek istiyorum.
"gerçekten güzel diyebileceginiz kızlara bakıyor"
hmm.. burada herhalde bizlerin "kız güzele bakmak sevaptır bende bakıyorum hatta kocama bile ben gösteriyorum hahayytt!!ne olacak yeeaa" diye yazmamız gerekiyor sanırım.
diğer yazdıklarınıda okudum protein alımın nasıl bu ara almıyorsan al bence bacım. inşallah trollsündür
e 6 sayfa oldu! aynen bu şekilde yazıyoruz ya zaten?!!abartmıyorsun herif şöyle böyle diyoruz ya zaten?!
anlamıyor musun yoksa okumuyor musun?
Aynen doyumsuz aç gözlünün teki canım kusura bakma ama ne demek arkadaşını hala sorması onunla olsaydı seninle asla olmazdı.Benim tek amacım şu:Ben çok mu abartıyorum,düşüncelerim çok mu sakat;yoksa gerçekten yanımdaki insan "doyumsuz,aç gözlü,içten içe hep daha iyisini isteyen,bastırılmışlıgı çok fazla olan ve tamamen benimle zaman öldüren,benden daha iyisi çıktıgında beni aldatmasa bile benden bir şekilde kurtulup,beni s.. edecek birisi mi" bunu ögrenmek ve fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Ona göre bir yol bulacagım kendime,evet köpek gibi seviyorum ama acaba ben mi abartıyorum bunlar çok normal şeyler mi yoksa direk ayrıl kızım manyak mısın mı denilecek bunları görmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?