Kafayı yiyecegim lütfen yardım edin!

Haatanede tanıdık dr arama kısmı ilginç gelmedi.
Yapmayan yok maalesef

Senin arkadaşına ilgisi var mı yok mu konusuna da anlattığından pek net bir sonuca varamadım.

Ama kadın hisseder diyenlerdenim..

Toplum içinde gözüne sahip çıkamayan insanlar da baya iticidir. Kolaylıklar diliyorum..

canım herkesin sevgilisi kendisine çekicidir. arzulamadığın adamla ilişkide olup evlilik düşünmezsin genelde zaten...
ben de tıpkı öyleyim, kolay kolay sevip beğenemiyorum bak yukarıda mesajıma ilave de yaptım.
adam olgun değil, muhtemelen ilk sevgilisi isen eğer başka çiçeklerin de tadına bakmadan bir petek oluşturmayacaktır.
birisiyle dimdirek ilişkiye girmemiş olabilir ama başkalarıyla flörtöz konuştuğunu düşünüyorum, senin manitada o potansiyel var. şimdi kızıyor olabilirsin, ama göreceksin bir gün nasılsa..

Siz zaten bu adamın yanlış adam olduğunu yani size göre olmadığını biliyorsunuz. Gözünüzü , kalbinizi kör eden ona beslediğiniz duygular fakat mantığınız susmuyor '' Bu adam yanlış kişi'' diye.

Seçim sizin ya bu adamla evlenip her gün paranoya yapıp çıldırırsınız veya 3-5 ay acı çekip doğru düzgün bir adamla birlikte olursunuz.

Buraya yazmamın temel sebebi,acaba ben paranoyaklık ya da kendime güvensizlik mi yapıyorum bunu ögrenmeye çalışıyorum.Sonuçta artık insanlar ve toplum dönüşüyor.İlişkiler biraz daha "relax" olmaya başladı.Yani ne var sorduysa? ne var güzel bir kız gördügünde baktıysa? ne var hastane de böyle yaptıysa,sonuçta gidip yatakta basmadın ya,seni aldatmadı ya,birisiyle diyaloga girmedi ya diyip kendimi bastırıyorum. Ama bir yandan zoruma gidiyor kızlar,onu çok seviyorum...

Ben kolay kolay birisini sevemem
Valla bacım bizde ayrangönüllü değiliz. Farklı değilsin yani.

Erkek arkadaşım dürüst olmam gerekirse inanılmaz yakışıklı olmasa da "Çekici" bir adam.
Ee? Yakışıklı ve çekici diye mi ayrılamıyorsun? Ya da bundan başka bulamam diye mi? Sadakatsiz de olsa neticede yakışıklı diye mi düşünüyorsun böyle bi kafada mısın?
aldattıgını düşünmüyorum.
Hımmmmm. Peki. Hayırlısı.

Muhtemelen bununla evlenecegim = doktor koca buldum daha da aramaya ugrasamam bunu alicam

demek gibime geldi.

Siz iki kadinlar kardiş kardiş adam doktor diye pesine takilmisken adam gununu gun ediyor. O da bana asik, bu da bana asik ohhhhhhhhhhhhh pasanin keyfi yerinde.

Kiz icin adam doktor diye pesinde yazmissiniz, siz degil msiiniz sanki? Su yazdiklarinizi yapan siradana , vasat meslekli bir eleman olsa ikinci kez dusunur muydunuz, buraya konu acar miydiniz????

Size tavsiyem meslege, aileye vb degil karaktere bakin. Daha siradan, mutevazi meslegi, geliri olsun doktor koca da olmayiversin ama karakterli, duzgun, ahlakli olsun.

Kendine şunu sor gönül rahatlığıyla ben bu adamla bir gelecek görüyorum diyor musun? Bence hayır. Oturmayan bir şeyler var. Doymamış olgunlaşmamış bir adam var karşında. Ne yapacağını biliyorsun

Arkadaşımı sorma konusunu açtım ama inkar etti,yeminler etti bilmiyorum ama çok rahatsız oldum.
Eğer içini rahatlatamıyorsa vardır bir şey. Hani illa aldatma değil ama mesela o niye senden şüphelenmiyor ? Demek ki rahatsız edecek bir hareketin olmamış. Ben hangi konu olursa olsun rahatsız olduğum her şeyi tekrar tekrar konuşurum. Yanlış mı karşı tarafı bıktırıyor muyum bilmiyorum tabi. Ayrılma ya da ayrılma diyemem hani senin kararın sonra pişmanlık duymanı istemem ama ben olsam sebeplerini açıklayıp ayrılırdım. Hakkında hayırlısı olsun

Kendine saygısı olan bir insan asla çok seviyorum triplerine girmez relax olma durumu ayrıdır şimdi kiz arkadaşları vardır kıskanırsın herkes derki ne var bunda ama adam aleni aranıyor sende göz göre göre kabul edip seviyorum diyosun ne diyim dikkat et de damatlikla bile etrafına bakmasın çünkü adamda o potansiyel var

Okudukca " vay abaza vay" dedim.
Bence hata yapip bu adamla evlenme.

sırf mantığını susturmak için ne kadar da yanlış bir sıvama biçimi bu..
bu "ne var yani" sorusu bir başlarsa sonu nereye gider sence? ne var yani arkadaşımdna hoşlandıysa? ne var yani kızın tekiyle mesajlaştıysa? ne var yani o tatlı kız sevgilime zorla bir öpücük kondurduysa? ne var yani.......................
lütfen saçmalama ve sana bu konuyu açtırmış olan mantığının peşinden git.

doktor değilmiş galiba sağlık sektöründe çalışıyor sadece diye yazdı sanki?

Sizi bilemem de ben boyle "relax" bi iliskiye gelemezdim. Anlattığınıza göre adamın gözü dışarıda resmen. Hani tanıdık doktor araması falan belki olabilir. Ya da arkadaşınıza ilgisi kesin var ya da yok diyemem. Ama sürekli guzel birini gördüğünde bakmasi falan bana ters yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…