Kafayı yiycem

Firdevs Yoreoglu

Sen Bihter Ziyagilsin aptallık etme!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
684
1.033
63
Arkadaşlar iyi geceler. Bazen kafama eser test yaparım. Şu an hap kullanıyorum cerazette, bebeğim 1 yaşına girmek üzere. Aylardır adet olmuyorum adetim kesti hap. Ama ben yine de bazen test yaparım içim rahat etsin diye. Bugün test yaptım hızlı gebelik testi varmış evde 5 dk hiç Bi şey çıkmadı yarım saat sonra falan baktım çizgilerin çıktığı yerin rengi hafif sararmış ve çooook ama çoook hafif Bi çizgi var gözle bile zor görülüyor. Netten baktım bazen orada olması gereken çizgi buharlaşıp çizgi gibi görünebiliyormuş acaba öyle bi durum mudur yani adet olmazken gece kalmak biraz imkansız Bi şey değil mi? Sonra bir test daha yaptım o hızlı test değildi hiç çizgi de yok ama ilk test beni korkuttu.

Eklentiler

• IMG_20201024_231238.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG_20201024_231007.webp
    6 KB · Görüntüleme: 112
Üstteki test silik olan, hızlı gebelik testiymiş. Alttaki normal onda h bir şey yok. Adet de olmuyorum 7 8 aydır yani imkansız değil mi sizce de? Test niye silik çıkmış olabilir çok korkuyorum

Eklentiler

• IMG-20201024-WA0008.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 117
Yok ki orada çizgi bende cerezetta kullanıyorum bebeğim 7 yuçuk aylık ve hala adet olmadım bende yaşamştım o korkuyu .. test yapıp kenara koymuştum 1 saat sonra çok çok çok silik bin gölge görmüştüm korkumdah ağlamıştm eşim 2 tane test getirmişti negatif çkmıştı rahatlamıştm.. Buharlaşma çizgisi o beliren çünkü buradan baknca çizgi görünmüyor

O hap emziren anneler için değil mi? Neden eşiniz korunmuyor? Sonuçta hap bu ne kadar doğal olabilirki
Evet emziren anneler için.. belki konu sahibi de benim gibi cildi prezervatifi kabul etmiyordur Mesela biz ilk prezervatifle denedik ama her defasında bende çatlaklar oldu. Yanma oldu kullanamadım ben doktor mecbur bana cerezetta verdi..

Erkeklerin bir çoğu bencil davranıyor korunma konusunda. O yüzden sinirle yazdım. Elbetteki sizinki gibi olabilir durumu.

Erkeklerin bir çoğu bencil davranıyor korunma konusunda. O yüzden sinirle yazdım. Elbetteki sizinki gibi olabilir durumu.
Evet biliyorum. Allahtan benim eşm ben yapamam falan demedi.. denedik biz olmadı ne yazık ki. Keşke olsaydı hiç istemiyordum hapı ama nasip

Fotoğrafta pek belli olmadı çünkü aşırı hafif Bi çizgi dediğiniz gibi buharlaşma çizgisi olabilir diye düşündüm ben de. İnşallah öyledir ya aşırı korkuyorum yani adet de olmuyorum zaten adet olmadan hamile kalan var mıdır ki? Sizi çok iyi anlıyorum ben de şu an o durumdayım gidip eczane arayıp bulmak bin tane test yapmak istiyorum

O hap emziren anneler için değil mi? Neden eşiniz korunmuyor? Sonuçta hap bu ne kadar doğal olabilirki
Evet ben de emziriyorum zaten o yüzden o hapı kullanıyorum. Ya prezervatif de kullanıyorduk başta bende çatlak vs yapmadı fakat yanma oluyordu ve çok kurulaştırıyodu vajinamı yani hep yanma devam ediyordu ama ben zaten prezervatif kullanırken bile hap kullanıyordum yani korku oluştu çünkü bebeğim biraz zor Bi bebekti resmen fobi oluştu ya o yüzden şu an çok tedirginim

Yok canım hamilelik değildir o merak etme.. içini rahat tut.. senin gibi o gün konu ben de paylaştım korkumdan Bariz kuruma çizgisidir o içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…