İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Aaa baya pozitif çıkmış cok şaşırdım benim kullandığım vex pharma ydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Aaa baya pozitif çıkmış cok şaşırdım benim kullandığım vex pharma ydı
Yarın eğer gidersem yazarım kesinGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Yarın eğer gidersem yazarımGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Predictor da çizgi falan olmayınca kan vermedim açıkçası ama o ara reglim 2 gün falan erken gelmişti bilmiyorumBence siz de kimyasal gebelik geçirmişsiniz o ara
Yarın eğer gidersem yazarımGüzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Amin inşAllahİnşallah vardır hakkında hayırlısı olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Benim gecirdigim kimyasal gebelikte direkt net şekilde çıktı hatta test hala duruyor mesela kaç ay oldu şuan bile net belliKimyasalda 10 gün kadar geciktim asla hiçbir testte iki net çizgi çıkmadı.
Yarın vermeyi düşünüyorum bakalımCanım bana da kimyasal gibi geldi seninki bir kan testi ver belki vardır
Bir atar mısınız üstünde oynayayım olmadıTekrar merhaba kan testi vermedim fakat dediğiniz gibi sabah kaset test yaptım ama onda da bu sefer hiç birsey çıkmadı anlamadım hafta içi dr gideceğim bakalım
Benim zaten kafamı karıştıran bu hafta içerisinde 1 kaset test yaptım direkt çıktı sonra erken gebelik testi yaptım onda da hemen çıktı sonra tekrar erken gebelik testi yaptım baya silik çıktı yani bugünün dışında 3 tane testte çıktı dün ve bugün yaptığım kaset testlerde hiç birsey çıkmadıKızlar aslında testte görmeyince doktora gitmiyoruz ya, önce kana geçiyor dört beş gün sonra idrara geçiyormuş mesela bunu hiç hesaba katmıyoruz…
Çöpe atmıştım bakıp atayım:)Bir atar mısınız üstünde oynayayım olmadı
Bir atar mısınız üstünde oynayayım olmadı
Teşekkür ederim canım hayır kaset test buCanım uğraştım ama çizgi yok sanırım erken gebelik mi bu? Erken değilse algılamayabilir