Lütfenn bakabilir misiniz?Kafam cok karışık cok üzgunüm gebelik testi hk.

Bir kimyasal bir düşük ve en sonunda hayırlısı ile evladımı kucağıma aldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor bir süreç ama testler önemsiz sadece erken öğrenmek isterseniz erken gebelik testi alacaksınız. Yoksa test olmayan bir seyi çıkarmıyor. Gebelik varsa da 3 liralık testte de çıkıyor yeterince beklersen. Bir de sabah ilk idrar da fark ettiriyor başlarda sonra zaten varsa var yoksa yok maalesef

Kimyasalda 10 gün kadar geciktim asla hiçbir testte iki net çizgi çıkmadı.

Allah bağışlasın ömrü güzel olsun inşallah 😊🤲 biz aslında kafamıza çok takmıyoruz nasip dedik ancak esimin ailesi ve kendi çevrem artık sormaya başladılar bu durum beni çok stres yaptı ben de bu testleri bir anda yaptım çıkacakmı diye 1 kaset test yaptım hafif silikti ama belliydi sonrasında erken gebelik testi yaptım oda belliydi sonra tekrar erken gebelik testi yaptım silik çıktı

Tekrar merhaba kan testi vermedim fakat dediğiniz gibi sabah kaset test yaptım ama onda da bu sefer hiç birsey çıkmadı anlamadım hafta içi dr gideceğim bakalım

Hayirlisi olsun moralinizi yüksek tutun, Allah ın izniyle vakti saati gelince olur. Ama bence gerekirse başka doktora da görünün. Benim doktorum beni çok rahatlatıyor, aynı doktor için çok soğuk asla memnun değilim diyeni de gördüm. Uzun soluklu bir süreç o nedenle doktor da muhakkak içinize sinsin

Kızlar aslında testte görmeyince doktora gitmiyoruz ya, önce kana geçiyor dört beş gün sonra idrara geçiyormuş mesela bunu hiç hesaba katmıyoruz…

Öyle tabi ki nasip kısmet esimin mesleği dolayısı ile farklı bir şehir/ilçede yaşıyoruz burada ki devlet hastanesi çok kötü gerçekten 2 tane klinik var orada ki dr lakin ikisinden de memnun kalmadım ancak mecburiyetten gidiyorum

Kızlar aslında testte görmeyince doktora gitmiyoruz ya, önce kana geçiyor dört beş gün sonra idrara geçiyormuş mesela bunu hiç hesaba katmıyoruz…
Benim zaten kafamı karıştıran bu hafta içerisinde 1 kaset test yaptım direkt çıktı sonra erken gebelik testi yaptım onda da hemen çıktı sonra tekrar erken gebelik testi yaptım baya silik çıktı yani bugünün dışında 3 tane testte çıktı dün ve bugün yaptığım kaset testlerde hiç birsey çıkmadı

Eklentiler

• 1000080266.jpg
    1000080266.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 8
Canım uğraştım ama çizgi yok sanırım erken gebelik mi bu? Erken değilse algılamayabilir

X