- 29 Mart 2024
- 166
- -57
- 29
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Asmak istemiyorum burda boş laklak yapmaya geldimŞekerim kadın giyinmiyor ki, üzerine bulduğunu geçirip vücudunu örtüyor. Problem burda zaten. Ama pek aşmak istiyormuş gibi gelmiyor bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asmak istemiyorum burda boş laklak yapmaya geldimŞekerim kadın giyinmiyor ki, üzerine bulduğunu geçirip vücudunu örtüyor. Problem burda zaten. Ama pek aşmak istiyormuş gibi gelmiyor bana.
Valla öyle görünüyor.Asmak istemiyorum burda boş laklak yapmaya geldim
Şekerim kadın giyinmiyor ki, üzerine bulduğunu geçirip vücudunu örtüyor. Problem burda zaten. Ama pek aşmak istiyormuş gibi gelmiyor bana.
Attığım tarza baktıysanız kombin yapıp bir kaç link atın alayım
Attığım tarza baktıysanız kombin yapıp bir kaç link atın alayım
Anlatıyım şekerim aileleri tarafından ihmal edilen çocuklar böyle oluyor görülmeden büyürsen örneğin bir düğüne küçük bir kız çocuğu iken eşofman takımı ile götürülürseniz .. bazı şeylerin telafisi iste sadece çocukluğa inilerek oluyor ya o muhabbetYa ben buna takildim iste nasil oldu bu yasa geldi boyle. Hani biz kadinlar giyinmeyi severiz,alisverisi severiz. Dogdugundan itibaren maddi bir sorunu mu vardi acaba? Bunun bir sebebi olmali.
Yani ben de sevmem çok alışveriş yapmayı, avm gezmekten, bişiler denemekten nefret ederim. Ama alır telefonu elime 15 dakikada 25 parça alışveriş yaparım. Tarzım belli, beğendiğim şeyler belli.Ya ben buna takildim iste nasil oldu bu yasa geldi boyle. Hani biz kadinlar giyinmeyi severiz,alisverisi severiz. Dogdugundan itibaren maddi bir sorunu mu vardi acaba? Bunun bir sebebi olmali.
Kendime de faydam olsa keskeKonu sayesinde bi gömlek siparişi bi de elbise kemeri siparişi verdim.
Dolabıma giriştim sabahtan beri kışlıklarımı kombinlemeye çalışıyorum.
Delirmiş gibiyim şuvan =))
Zevkine güvendiğin bir tanıdığın varsa ondan yardım alabilirsin.Kendime de faydam olsa keske
Hiç böyle şeylere sığınmayın lütfenAnlatıyım şekerim aileleri tarafından ihmal edilen çocuklar böyle oluyor görülmeden büyürsen örneğin bir düğüne küçük bir kız çocuğu iken eşofman takımı ile götürülürseniz .. bazı şeylerin telafisi iste sadece çocukluğa inilerek oluyor ya o muhabbet
Bulduğunuz kombinler muhtemelen eski sezonlardan. Ama aynısını bulmaya gerek yok ki. Düz beyaz pantolon, gri basit bir kazak mesela görseldeki. Her markada benzerleri vardır.Mesela biri günlük tarz biri daha spor bu tarzları beğeniyorum ama asla biraraya getirip alamıyorum stok vs durumuda oluyor tabi . Fiyatlar da yüksek yani bi anda 3-5 kombin satın alamam o yüzden almışken saçma bir şey almakta istemiyorum
Kombin yapın alayım diyordunuz, aldınız mı?Kendime de faydam olsa keske
Gerçekten güzel olmuşBulduğunuz kombinler muhtemelen eski sezonlardan. Ama aynısını bulmaya gerek yok ki. Düz beyaz pantolon, gri basit bir kazak mesela görseldeki. Her markada benzerleri vardır.
Alın iki dakikada bulduklarım. Beğendiğiniz kombine çok benziyor, hem de daha uygun fiyatlı.
Eki Görüntüle 3484938 Eki Görüntüle 3484939 Eki Görüntüle 3484940 Eki Görüntüle 3484941
Anlatıyım şekerim aileleri tarafından ihmal edilen çocuklar böyle oluyor görülmeden büyürsen örneğin bir düğüne küçük bir kız çocuğu iken eşofman takımı ile götürülürseniz .. bazı şeylerin telafisi iste sadece çocukluğa inilerek oluyor ya o muhabbet
Yok onu yapan bi terapistim var zaten…Sekerim bizden cocukluguna inmemizi mi bekliyorsun anlamadim ki. Insanlar sana usenmemis kombin atmis bilmem ne hala bir arpa boyu yol alamiyorsun. O zaman cocuklarini nasil giydiriyorsun? Onlar da anneleri gibi ihmal edilen cocuklar mi oluyor?
Önceki konumu bilenler bilir asla giyinmeyi bilmiyorum diye bi konu açmıştım .
Kızlar günlerdir çabalıyorum her fırsat bulduğum da ya telefondan stil sayfalarına bakıp kodlarıyla alışveriş yapmaya çalışıyorum bakıyorum stok olmuyor ya üstünün kodunu bulamıyorum yok yani bir iki kombin alayım diyorum olmuyor bi türlü bi şey yapamadım fırsat bulup mağazaları da gezdim yok olmuyor yani beden olmuyor . İyi şeyler almak istiyorum yani iki gün sonra sağı solu kaysin da istemiyorum
Ev giyimi de baktım neden alamıyorum karar veremiyorum deliricem . Belki düşünebilirsiniz cimri falan mı diye ama asla öyle bir yapım yok yani keşke seçebilsem anlamıyorum neden olmadığını .altı üstü çamaşır bile alıcam yok elli tane marka dolaştım sepete ekliyorum ama ilerleyemiyorum