Alışverişe birlikte gidebileceğim bir arkadaşım yok

Ben yalnız alışveriş yapmayı biri ile alışveriş yapmaktan daha çok seviyorum.
Çünkü genelde kafamda ne alacağımı, ne istediğimi belirlerim.
Gider sadece ona odaklanır, ne alacaksam o tarz mağazalara girerim.
Hem de canının istediği mağazaya girmek, canının istediği kadar birine bağlı kalmadan vakit geçirmek güzel birşey.
Ayrıca kendine de insan zaman ayırmış gibi oluyor. Öyle düşün.
O açıdan kendine dert etme derim.
Pozitif yanlarından bak... :34:

tek basima alisveris yapmayi tercih ederim. arkadalar benimle hic alakadi olmayan seyleri gosterip dururlarayip olmasin diye bakiyorum sonra zaman kaybi. annemle fena olmuyor ama. annem yanimda olsa da alisverise gitsek :)

kızlar aslında pek dert sayılmaz ama sorun ettiğim bişey var
gidip alışveriş yapmak istiyorum bayadır ama hala gidemedim,geçen seneye kadar böyle bi sorunum yoktu ama şimdi yakın arkadaşlarım benden çok uzaktalar arkadaşlarım var ama beraber alışverişe gidebileceğim bi arkadaşım yok kimsem yok şu an,annemin gittiği belli bi kaç yer var gidip hep oradan alır ben dolaşıyorum saatlerce ama o gelemiyo benimle biraz dolaşsa bacaklarım ağrıyo diyo.sevgilimle gittiğimizde de sıkılıyo anlıyorum bşy demiyo ama ben mi çok dolaşıyorum bilmiyorum sıkıldığını anlıyorum yani.e onada gidelim gidelim diye ısrar edemiyorum asla geri çevirmez ama ben teklif edemiyorum.bir sürü almak istediğim şey var tek başımada gitmek istemiyorum.zaten gittiğimde de sevgilim yarım saatte bi arıyo onu yaptın bunu mu yapttın nerdesin ne aldın konuşmaktan bakmaya fırsat bulamıyorum..
dert değil gibi görünüyo ama şu an bi dert oldu benim için

Ankaradaysan hafta sonu sosyete pazarı var oraya gıdelım :)))))))

aah cebimde nakitlerimi, kredi kartlarımı koyduğum anda avmler beni bekler, avm ve ben birbirimize yetip de artıyoruz:) erkek arkadaşımla alışveriş de çok sarıyor, bana fikir veriyor, heryere giriyor, hiç de sıkıldım yoruldum demez, hatta ben kabinde giyerken o kapıya gelir hayatım bunu da dene bak nasıl olur diye..ama şu da bir gerçek istediğim şeylere kötü denilince hevesim kaçıyor, almaktan vazgeçiyorum.kendim alışveriş yapınca çok daha keyif alıyorum... :32:

ben de tek giderim hep aslında güzel oluyor ama mağaza içindeyken.
avmde genel olarak dolaşıp vitrin bakarken insan laflayacak birini arıyor
istanbuldaysan avmlere gidebiliriz :49:

süpersiniz kızlar ya eksik olmayın:)

ben de yalnız alışveriş yapmaya bayılırımmmmm.kimselere haber vermem alısverıse cıkacagım zaman :52::D başkası olunca dıkkatım dagılıyor ya da dogru karar veremıyorum.yerıne gore yoruluyorum oturuyorum 20 dk bı yerde dınlenıyorum.kabınde ıstersem 10 tane kıyafet denıyorum.istedıgım gibi saaatlerce dolasabılıyorum.bırısıyle gidince yok sıkıldım yok yoruldum ay eve gıtmem lazım erken cıkalım gec gıdelım vs vss sureklı bısıler oluyor.ben de hıc sevmıyorum oyle.bazen pahalı bısı alırken (mesela ayakkabı ve mont gibi ) onları benı çok iyi tanıyan bırıne danısma ıhtıyacı duyuyorum annem veya çoook yakın arkadasım gibi o zaman da resmını cekıyorum gosterıyorum :) sen karar veremedıgın ıcın mı bırıyle gıtmek ıstıyorsun yoksa yalnız dolasmayı mı sevmıyorsun? bazı ınsanlar da yalnız gıdemez.sıkılır ya da begenemez kararsız kalır...

hem yanlız doşlaşmayı sevmiyorum hemde gittiğimde sevgilim zırt pırt arıyo hiç rahat rahat bakamıyorum cnm

Canım yaa bende senin durumunda sayılırım .. Ortak zevklerim olduğu arkadaşlarım hep şehir dışındalar.. :ssz:

Burda yok , bende annemle geziyorum bacakları ağrıyo onunda.. Ama ben çok dert yapmıyorum yaa..:ssz: Sende takma kafana boşver.. Tek git ..

sende bendensin cnm:)

bende tek başıma çıkamam
annemde gelmiyor belinden rahatsız :50:
arkadaşta yok
valla giyecek birşeyim kalmadı :1:

aynen valla giycek bişeyim kalmadı

hangi ilde yaşıyosun bursa'daysan ben geleyim seninle:1:

ankaradayım cnm:)

süpersiniz kızlar ya eksik olmayın:)

hem yanlız doşlaşmayı sevmiyorum hemde gittiğimde sevgilim zırt pırt arıyo hiç rahat rahat bakamıyorum cnm

sende bendensin cnm:)

aynen valla giycek bişeyim kalmadı

ankaradayım cnm:)

Hade pazar sosyete pazarı var sende gelll

Sizin beğendiğinizi başkası beğenmez onumu alsam bunumu alsam diye düşündüğünüz zamanda şunu al diyenler olur. Tek başınıza istediğinizi alın işte illa onay,beğenilme istiyorsanız aynada "bu oldumu" diyin kendinize :)

Ben de İstanbul'un yeni sakinlerindenim.En azından 4 sene.
Daha önce yazmıştım pek arkadaşım yok daha doğrusu çevrem yok.Alışveriş yapmak istiyorum çok güzel avm dükkanlar filan var ama tek gitmeye çekiniyordum nedense.
Artık tek gitmenin daha iyi oldugu kaanatine vardım en azından daha rahat olur :)

Son düzenleme:
Back
X