- 29 Mayıs 2021
- 13.307
- 86.208
- 36
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Bunlar çok basic parçalar ama markaya takılı kalmayın her yerde bulursunuz. Bu tarz günlük kıyafetlerin de aşırı pahalı, kaliteli olmasına gerek yok bana kalırsa. Modası hızlı değişen şeyler çünkü.Mesela biri günlük tarz biri daha spor bu tarzları beğeniyorum ama asla biraraya getirip alamıyorum stok vs durumuda oluyor tabi . Fiyatlar da yüksek yani bi anda 3-5 kombin satın alamam o yüzden almışken saçma bir şey almakta istemiyorum
Fuzuli görüyor olsam bunun farkında olurum ve buna çözüm aramak için buraya yazmam benceBence dillendirmeseniz de kıyafete verilen parayı fuzuli görüyorsunuz almamak için bahane üretiyorsunuz. Yoksa nedir yani arkadaşların dediği gibi bariz sitelere ceket yaz milyon tane ceket çıkar pantolon yaz milyon tane pantolon cıkar.
Mağazalara gidip oradan deneyerek hazır kombin yaparak alın bence. İnternette bi kombine takılıp aaa su parçası bitmiş diyip gene alışverişten kaçıyorsunuz. Yaptığınız yanlış aslında insan her zaman bakımlı ve şık olmalı diye düşünüyorum hele ki eşiniz o kadar dikkat ederken şahsen ben kendimi çok rahatsız hissederdim
Ama bunca zaman bir iki bisey bile alamamaniz bunu gosteriyor altinda yatan baska biseyde olabilir aslinda terapiyede gidebilirsiniz belki size faydasi olur hayatinizi bu durumunuzu kolaylastirir.Fuzuli görüyor olsam bunun farkında olurum ve buna çözüm aramak için buraya yazmam bence
Durumunuz musaitse Zaraya gidin magazasina zaranin ölusu bile is yapar yani cok guzel tarzi ve renkleriZara H&M .. onlineda da yok
Ben de bir ara böyle kombinlerin parçalarını satın alayım demiştim. Ama gördüm ki bu tarz kombinler çok fazla parçalı oluyor ve bir giydiğini başka kombinle giyemeyebiliyorsun.Mesela biri günlük tarz biri daha spor bu tarzları beğeniyorum ama asla biraraya getirip alamıyorum stok vs durumuda oluyor tabi . Fiyatlar da yüksek yani bi anda 3-5 kombin satın alamam o yüzden almışken saçma bir şey almakta istemiyorum
Özel öğrenme güçlüğünüz olabilir mi? Şu haliniz bana çok normal gelmedi. Kıyafetler arası bağlantı kurmak çok zor değildir aslında. Bu panik hali çok garip. Onlineda bile bütün mankenler kombin giyiniyor. Üstü beğenir alırsınız, altın modeline rengine bakarsınız, pantolon reyonuna geçer benzer renk ve model bakarsınız, illa ki birebir aynısını aramazsınız.Mesela biri günlük tarz biri daha spor bu tarzları beğeniyorum ama asla biraraya getirip alamıyorum stok vs durumuda oluyor tabi . Fiyatlar da yüksek yani bi anda 3-5 kombin satın alamam o yüzden almışken saçma bir şey almakta istemiyorum
İçten nasıl hayranlık duyuyorum sizeDaha dun sepetlerce alisveris yaptim sen nasil alacak bisey bulamiyosun bacim ya
AhahaÖzel öğrenme güçlüğünüz olabilir mi? Şu haliniz bana çok normal gelmedi. Kıyafetler arası bağlantı kurmak çok zor değildir aslında. Bu panik hali çok garip. Onlineda bile bütün mankenler kombin giyiniyor. Üstü beğenir alırsınız, altın modeline rengine bakarsınız, pantolon reyonuna geçer benzer renk ve model bakarsınız, illa ki birebir aynısını aramazsınız.
Spor tarz çok daha kolaydır. Sevdiğiniz iki renk kot bakarsınız. Bu kotlar dar tarzsa üztüne biraz bol bakarsınız, kotun üstüne ne renk giyseniz gider zaten.
Altı bol seçtiyseniz üstleri daha oturan tarz seçersiniz.
İlk aşamada rengarenk parçalar seçmezseniz uyum işi de zorlamaz ama çok renkli alacaksanız diğer parça mutlaka bu giysinin içindeki renklerden biri olsun.
Ayakkabı işi bunlardan biraz daha zordur. Açık renk kıyafetlerin altına koyu renk giyilmez. Beyaz, pudra ya da ten, kahve ve siyah birer ayakkabı mutlaka bulunmalı. Ha tarzınız sporsa beyazın her zaman gideri olur.
Bence acele etmeden biraz kombin nasıl yapılır videosu izleyin. Bu da epey işinize yarar.
Siz yaşadığınız hayattan zevk almıyorsunuz, her şeyin altında yatan neden bu. Sanki zorla hayatta kalıyormuş gibi bir haliniz var, yoksa kombin mombin hikaye.Ahahahaklısınız ordan bakınca öğrenme güçlüğüm var gibi durabilir ama Üniversite.1 likle girdim öyle bi problemim olmadı sonradan olduysa bilemem tabi
Bence en iyisi, en güzeli, en kalitelisi olsun derken içinize sinmiyor o yüzden alamıyorsunuz.Ahahahaklısınız ordan bakınca öğrenme güçlüğüm var gibi durabilir ama Üniversite.1 likle girdim öyle bi problemim olmadı sonradan olduysa bilemem tabi
Özel öğrenme güçlüğü zekadan bağımsız bir şeydir. Ben de zamanında ülkenin ilk 25binine girmiş bir insanım ama adres bulmada, hatta sağımı solumu bulmada ciddi sorun yaşarım. Üstelik öğretmenimAhahahaklısınız ordan bakınca öğrenme güçlüğüm var gibi durabilir ama Üniversite.1 likle girdim öyle bi problemim olmadı sonradan olduysa bilemem tabi