- 29 Mart 2024
- 216
- -56
- 29
-
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Yok sonbahar kış daha çok ve genel giyimYaz sezonu mu bakıyorsunuz da bitmiş oluyor ya üstü ya altı?
Diğer türlü sonbahar ve kış sezonu ürünleri yenilerde başlamıştır ne ara bitsin?
Mağazalara gidiyorum var yani bedenler hep mevsimlik ve kışlık
Oh ne güzel ya o duyguyu cidden yaşamak istiyorum yani alt üst kombinler günlük giyim vsO esnada çat çut on dkda kocasına çocuğuna sezonluk sepet doldurup alan beğğnn.tam olarak ne lazım ben link atiyim sana.
Yok yani kendi beğendiğim şeylere tarza yöneliyorum ama yok yani olmuyorBir tarz belirlemek çok zor olmamalı direkt çıkıp ararsanız kaybolursunuz reyonlarda. Bi hedefe yönelik arayınca bile bulamıuor insan. Hedefsiz asla bulamazsınız. Geçen kardeşimin dolabıni düzelttim. Adam sırtı baskalı t-shirtler çıktığı günden beri sadece onlardan alıyo öyle söyleyeyim. 35 tane t-shırt katladım ortlama. Hiç mi sadece ön baskılı olmaz. Yoktu.
Sonbahar,kış sezonu hangi mağazalarda beden bitmiş mesela nerelere baktınız örnek verseniz?Yok sonbahar kış daha çok ve genel giyim
Zara H&M .. onlineda da yokSonbahar,kış sezonu hangi mağazalarda beden bitmiş mesela nerelere baktınız örnek verseniz?
Ne beğeniyorsunuz mesela? Eski konunuzu buldum okudum. Eğer spor ise tarzınız 2 3 yeni jean 2 3 yeni sweat başlangıç için yeterli. Düzgün de bir ayakkabı. Superstar mesala kış sezonunu için uygun hep ve bin yıl boyunca giyilecek model. En basic modellerden alır ilerlerseniz hata yapmazsınız. Millada çok uzun ve zibil gibi her şey dolu. Kocama 300 lira civarina bi sürü sweat aldım. Kolay eskirse atar yenisini alırız yani bedava.Yok yani kendi beğendiğim şeylere tarza yöneliyorum ama yok yani olmuyor
Asla senden bu tarz beklemiyordum.Kanka bir AVMye git bence, online alisveris isini sonra yaparsin. Once begendigin magazalari stilleri sec, stilini olustur sonra online islerine gir, online alisveris ne istedigini bilmiyorsan cok da kolay degil ... kaptir AVMye bir bak, Ekol, Ipekyol, Zara ne var ne yoksa vinla .. En kolayi magaza, vitrinlerde ve askilarda kombinler oluyor.
Ben bu magazayi severim esofman takimi sectim bilmem begenir misin:
Flamingo Nakışlı Sweatshirt-Bej
Tiffany&Tomato'nun Flamingo Nakışlı Bej Sweatshirt'ü ile tarzınıza eğlenceli bir dokunuş katın. Sevimli flamingo nakış detayları ve yumuşak kumaşıyla hem konforlu hem de şık bir seçenek sunuyor. Günlük kombinlerinizi tamamlamak için ideal olan bu sweatshirt, dolabınızın favori parçalarından biri...www.tiffanytomato.com.tr Fermuarlı Scuba Sweatshirt-Gül
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Kapüşonlu Kısa Kol Dalgıç Sweatshirt-Pudra
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr California Havlu Nakış Sweatshirt-Tarçın
Tiffany&Tomato'nun California Havlu Nakış Tarçın Sweatshirt'ü ile rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşayın. Eşsiz havlu nakış detayı, tarzınıza modern bir dokunuş katarken, sıcak tarçın rengiyle de dikkat çekici bir görünüm sunar. Yumuşak kumaşıyla hem günlük hem de özel günlerde...www.tiffanytomato.com.tr Etnik Desenli Sweatshirt-Bej
Tiffany&Tomato'nun Etnik Desenli Bej Sweatshirt'ü ile tarzınıza özgün bir dokunuş katın. Şık etnik desenler ve yumuşak kumaşı, hem konfor hem de stil sunuyor. Günlük kombinlerinizi canlandırmak için ideal olan bu sweatshirt, dolabınızda mutlaka yer almalı!www.tiffanytomato.com.tr
Ust-alt mavi renk boyle bir seyler olabilir mi:
Çizgili Poplin Gömlek-Mavi
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Elastik Bel Chino Pantolon-Lacivert
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Bol Paça Önü Pileli Atlas Pantolon-Lacivert
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Göz Nakışlı Krinkıl Keten Gömlek-Mavi
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr
Daha sonbaharlik renkler boyle sectim:
Fermuarlı Cherme Gömlek-Vizon
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr V Yaka Yaprak Desen Gömlek-Vizon
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Çizgili Düşük Omuz Fitilli Bluz-Ekru
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr
Elastik Mom Fit Pantolon-Kahve
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Elastik Mom Fit Pantolon-Krem
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Elastik Bel Chino Pantolon-Vizon
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Parçalı Korsajlı Süet Tayt-Taba
BUnlar da dis giyim:
Apoletli Trençkot-Vizon
Tiffany&Tomato ile Kadın giyim ve aksesuarlarında en yeni trendleri yakala. Sezonun en yeni modellerini Online alışveriş ile Tiffany&Tomato'dan satın al.www.tiffanytomato.com.tr Yakası Kürklü Kısa Kaşe Ceket-Vizon
Gayet kolay aslinda, bir renk sectim sonra ona benzer renkteki alt ve ustleri grupladim ... Bir alt, bir ust, bir de disa giyilecek ceket bak sonbahar icin yeter. Madem bu ise yeni basliyorsun cok acilma, tek renk/tondan git. Dedigim gibi bir vitrin gezmeye cik once, sana yakisan bir renk sec o renkten gidip 3 parca al eve getir:)
Ayyakabı ve çantaya para verip diğer parçalarda bence ucuza kaçılabilir.Mesela biri günlük tarz biri daha spor bu tarzları beğeniyorum ama asla biraraya getirip alamıyorum stok vs durumuda oluyor tabi . Fiyatlar da yüksek yani bi anda 3-5 kombin satın alamam o yüzden almışken saçma bir şey almakta istemiyorum
Ee mağazalara da gittim vakit vardı ama bulamadım demişsiniz daha 3 gün önce gittim avmye.Zara H&M .. onlineda da yok
Asla senden bu tarz beklemiyordum.
Asla senden bu tarz
Marka değil yav. O güpürlü gömlekten sonra bakamdım. Yoksa ben ay lav sosyete pazarı yani.Valla Mervecim, sakin gittigim gunler de oluyor ablaniz star ama her gun star degilDaha gunluk giyindigim zamanlar icin hep bu magazadan alirim, kumaslari iyi, kiyafetler fonksiyonel ... normal gunlerimde genelde Zara giyerim ve takarim ucar kalirsiniz:) KOnu sahibesi sakin baslasin bence, once stilini ve renklerini bulsun sonra kopsun gitsin.